Şimdi Ara

PS3 320 GB MOVE PAKETLİ ( FW 3.40 ÇIKTI !!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malumunuz PS3'ümü hemde orj japon 60 gb update edilmemiş halde hırsız götürdü allaha havale ettim !

    Şimdi taksitle bi ps3 almayı düşünüyorum malum 320 Gb Move paketli var piyasada . Peki bu paketten çıkan konsolda fabrika yüklü FW vers nedir ?
    Şimdi Kopya oyun için değil de tamamen yasal olan Homebrow özelliği için istiyorum yakında msn,firefox,linux,super nintendo vs... bu tarz Homebrow işlemler için almak istiyorum aslında. Duyduğuma göre Downgrade özelliği de gelmiş ama Khaldeon kapalı sanırım . Bilgisi olan varsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 15 Kasım 2010; 23:34:23 >



  • downgrade su an test asamasinda ama hem 3.42 hemde 3.50 icin downgrade olayi olacak deniyor. simdilik ben psn online oyun güncellemesi denedim sorunsuz calisiyor . elimdeki orjinal oyunlarla deniyorum psn i . bu sekilde hem online icin orjinal hem kopya icin offline oynanabiliyor. umarim gt5 de de sorunsuz orjinal olarak oynayabiliriz illa 3.50 fw istemez.

    bu arada arastirdim biraz . genelde move edition paketlerde 3.40 fw varmis. yani jailbreak icin sorunsuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 14 Kasım 2010; 10:58:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulwi

    downgrade su an test asamasinda ama hem 3.42 hemde 3.50 icin downgrade olayi olacak deniyor. simdilik ben psn online oyun güncellemesi denedim sorunsuz calisiyor . elimdeki orjinal oyunlarla deniyorum psn i . bu sekilde hem online icin orjinal hem kopya icin offline oynanabiliyor. umarim gt5 de de sorunsuz orjinal olarak oynayabiliriz illa 3.50 fw istemez.

    bu arada arastirdim biraz . genelde move edition paketlerde 3.40 fw varmis. yani jailbreak icin sorunsuz.



    Teşekkürler
  • whoops senin aldiginda iyiymis. benim aldigimda 8.99 dolar ama bende gonderme parasi 25 dolardi . 10 tane alsanda 25 dolar gonderme. bende 10 tane aldim tanesini 40 eurodan sattim elimde 2 tane kaldi ama bakalim onlarda yakinda gider. :) ( viyanadayim)
    fw downgrade olayi her usb stickde oluyor mu bilmiyorum su anda bir tane cikti hem downgrade hemde jailbreak yapiyormus , ama tahminime gore diger guncellenebilen usb sticklerdede downgrade olayi gelecektir. bendeki 64 kblik bir stick belki bu boyut olaylari bu ise yariyordur.
  • Move paketli 320 Gb olanlar da genelde 3.50 Fw çıkıyormuş. 120 Gb lar ise 1.40 . Downgrade ise 1 hafta içinde oturur ona göre seçim yaparım
  • Ben hepsinin 3.50 çıkıyor diye biliyor ve öyle umuyorum. Yanlış anlama sana garezimden değil
  • Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk8ata -- 14 Kasım 2010; 18:21:36 >
  • bi arkadaş ingiltereden gelirken getirdi 3.40fw cıkmıstı içinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sk8ata

    Geçmiş olsun.


    Sağ ol
  • 320 gb yeni çıktı,ayrıca jb yaptırılmasını kınıyorum.SNES oynayacaksanız,pc'de oynayın,sonuçta dualshock'u pc'ye de takabilirsiniz..
  • Beyler ben online oynanmıyor diye fw olayına girmedim; ama online olayı geliyor mu, durum nedir, gelişmeler nedir?
  • Ben online olarak psn e girdim ve orjinal fifa 10 oynadim dun ve bugun , bakalim artik sony banlayacak mi yoksa serbest mi birakacak ? Eger gt5 de sorunsuz jb ile calisirsa sony nin epey sinirini bozacaktir bu durum . Gt5 yapimcilarida bu olay ile bir sok yasamislardir. Bunca yil oyunu yap tam cikaracagin zamana gelmisken yillardir kirilamayan konsol kirilsin gercektende talihsizlermis ne diyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulwi

    Ben online olarak psn e girdim ve orjinal fifa 10 oynadim dun ve bugun , bakalim artik sony banlayacak mi yoksa serbest mi birakacak ? Eger gt5 de sorunsuz jb ile calisirsa sony nin epey sinirini bozacaktir bu durum . Gt5 yapimcilarida bu olay ile bir sok yasamislardir. Bunca yil oyunu yap tam cikaracagin zamana gelmisken yillardir kirilamayan konsol kirilsin gercektende talihsizlermis ne diyim.

    Onlarda daha önce çıkarsaydı oyunu
  • An itibari ile Move 320 Gb paket ps3 slim elimde . önce mağzada açtırdım vers bakıcam dedim öyle alırım dedim her nekadar downgrade 1 hafta içinde yapılacak olsada işi garantiye alim dedim. 320 Gb Move paketli PS3 üm 3.40 Vers çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 15 Kasım 2010; 23:47:25 >
  • Offf
  • konu ile ilgilenmeden tek düzeltme: homebrow değil, homebrew...
  • Geçen hafta yani 14 kasımda amerika bestbuy getirttim içindeki fw versiyon 3.42 move edition. Psn için 3.50 versiyon istiyordu, güncellemeyi yaptım alet şimdi 3.50 oldu. Bestbuylarda yeni parti move editonlar gelimiş galiba ilk alınan move editionlar 3.40 mış takip ettiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.