Şimdi Ara

Ps3 12gb süper slim hdd takcam anlayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende 12gb süper slim ps3 var o 12gb da bildiğim kadarıyla flash hafıza ben 5400rpm 2.5 inç bir laptop harddiski almayı düşünüyorum ps3um orjinal 12gb sadece gta v i karşılıyor normal bir hdd alsam takmak için kızağa ihtiyacım varmı ve ps3 de sorun yaratırmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: turbo3806

    Bende 12gb süper slim ps3 var o 12gb da bildiğim kadarıyla flash hafıza ben 5400rpm 2.5 inç bir laptop harddiski almayı düşünüyorum ps3um orjinal 12gb sadece gta v i karşılıyor normal bir hdd alsam takmak için kızağa ihtiyacım varmı ve ps3 de sorun yaratırmı?

    Dostum bende senin gibi 12gb ps3 sahibi olarak forumdan ucuza bi hdd aldim 320gb 60tl ye, 2.5" ve sata olmasi yeterli, hemen anlatayim nasil takacagini , ps3 acma kapama tusunun oldugu kapak acilacak ileri geri it klipsler salacak sonra onundeki bosluga hdd yi iteceksin oturdu mu yerine tamam simdide kizaksiz kullanmak icin kredi karti gibi yada kagit parcalari gibi seyleri altina ve ustune dogru koyacaksin hdd nin, maksat sallanmasin. Bu kadar kapagi kapa ps3 ac , otomatik olarak gorecek zaten hdd taktigini ekrabdaki talimatlari izledin mi tamamdir.
    Kolay gelsi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam merhaba,

    Kızak olmadan da disk takılabiliyor ancak bütçeniz varsa kesinlikle kızakla kullanmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle daha sağlıklı olur. Ben aldım bu şekilde kullanıyorum, ilk elime aldığımda acaba kazık mı yedim diye düşündüm sonuçta 1 adet aliminyum plaka ve 5 adet vida ancak kesinlikle değer.

    http://www.morfare.com/asp/product/6036/Sony-PlayStation-3-Ultra-Slim-HDD-Kizak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.