Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1755. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.024
Cevap
166
Favori
1.050.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17531754175517561757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yatmadan bir bakayım dedim Tropical Zone'a 45 dakika oynamışım

    Bu haliyle bile güzel, iyi emek vermiş bazuka, M-16, pompalı ve tabanca var patlayan variller büyük bir harita güzel olmuş ama sıfırdan yapmaktansa quake veya RTCW gibi oyunların portlarıyla uğraşmak bence çok daha mantıklı.

    Oyunu yüklerseniz ayarlardan düşük çözünürlüğü kapayın daha iyi kalite için.

    69 MB oyunun ebadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film izlerken Claire oynayayım dedim Bushwick isminde 2017 yapımı bir film açtım ama öyle aksiyon var ki ne filme konsantre olabiliyorum ne de oyuna, oyunca biraz ilerlemiştim şunu kaydedim de sadece filme devam edeyim dedim ama 5 dakika önce ayrıldığım save noktasına 30 dakika uğraştım ulaşamadım artık sinirimden stand by'a alıp filme dönecekken telefon çaldı onunla konuştum masama döndüm ne yaptığımı hatırlamıyorum bile 1 dakika sonra 30 dakikadır haritada görüp ulaşamadığım odaya ulaştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel olarak hem Vita hem de Switch mevcut. Uslanmaz bir el konsolu oyuncusuyum ki bu konuda PSP'ye duyduğum saygı ikisinden de fazladır esasında. Ancak aralarında en çok Vita'ya hayranlık besliyorum. Cihaz kapalıyken elime aldığımda bile izlettiriyor kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah Müjgan Ah kullanıcısına yanıt

    İşte bu iş bu kadardır hocam.Saygılar...

  • Nasıl böyle bir pazarı ıskalayacak kadar ahmak olabiliyor koskoca Playstation akıl alır gibi değil. Yap bir el konsolu hem Android oyunları çalıştırsın yılda da20-30 tane konsol kalitesinde oyun sen yap bak nasıl satıyor, herkes cep telefonundan oynamaktan şikayetçi. O harici bluetooth ile bağlanan üçüncü parti kontroller donanımın kendisi gibi olmuyor.

    https://www.paraanaliz.com/2020/teknoloji/mobil-oyun-ve-uygulamalara-112-milyar-dolar-harcadik-54921/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Mocute aldım telefon için anında sattım hakikaten Android oyunları oynama şeklimizin kalitesini artırmak için bile piyasaya girse yeridir Sony.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 23 Aralık 2020; 23:29:54 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    telefon tanıtımında işelmci grafik kartı falan diyorlar en çok indirilen oyunlar şeker abun oyunları, cep telefonu oyunları aşırı derecede kötüler, içlerinde gerçekten kalitelileri bulmak çok zor. oyun konsolda oynanır cümlesini tanımlıyor dandik uygulama marketleri

  • SertKabuk kullanıcısına yanıt

    hiç öyle hem telefon hem konsol olaylarına girmesin, keskin bir ayrım olması bence şart, veya bir bağlantı olacaksa konsol içinde yan özellik olarak telefon olmalı, yoksa 2 senede skimiş cihaz statüsü görür

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertKabuk

    Mocute aldım telefon için anında sattım hakikaten Android oyunları oynama şeklimizin kalitesini artırmak için bile piyasaya girse yeridir Sony.

    Ben Android'teki gizli obje oyunları, bulmaca ve point and click oyunlarını çok beğeniyorum.


    Uçak simulatörlerine özellikle uçak gemisine indirme görevlerine bayılıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuphead çıktı

    https://drive.google.com/drive/folders/1HsH5dvTgtnte3nqqkjHRMoLqmRCxCNoy

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

    Cuphead çıktı

    https://drive.google.com/drive/folders/1HsH5dvTgtnte3nqqkjHRMoLqmRCxCNoy

    tek bölümmü hocam ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: desparados_532

    tek bölümmü hocam ?



    Alıntıları Göster

    Ben bir bölüm gördüm ama ondan sonra vpk yenilendi ufak tefek değişiklikler oldu çok detaylı bakamadım.


    Rinn yeni yıl müjdesini verdi vice city tersine mühendislik tamamlanmış, sadece cilası rötuşları yapılıyor muhtemelen Ocak ayında ilk sürümü çıkacakmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    harika haber

  • Selamlar Psp hayrani bir kullanici olarak hala Vita ya gecis yapmadim yapamadim diyelim Psp 1000-2000-3000 bu üc seriyide kullandim suan 2000 serisi cihazim var aktif kullandigim Vita almak istiyorum fakat oyun konusunda sorum olacak uzun zamandir Vita yi takip edemedim oyun cikma durumu suan nasil guncel oyun yada yeni oyunlar cikmiyor sanirim yada cikiyor mu Psp icin Japonya ya ozel uzun sure oyunlar cikmaya devam etmisti yanlis hatirlamiyorsam yardimci olacak arkadaslar varsa sevinirim Vita almayi dusunuyorumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt

    Nadiren indie oyunlar çıkıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Ocak 2021; 12:46:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt

    artık oyun çıkmıyor gibi bir şey, yaklaşık 800-900 kadar oyun çıkmıştır, orjinal olarak en fazla 50 kadarını bulabilirsin, diğer türlü marketten alman gerekli, bir çoğu da markette yok

  • 2021'de 10 tane kadar oyun çıkacak Vita'ya cyberpunk habroxia 2 birkaç tane daha çok güzel oyun var.

    Dreamcast emülatörü flycast portlanmasına yeniden başlandı.

    Flycast uyumluluk listesi yayınlanacak discord sunucusunda deneme sürümü yakında yayında.

    Ayrıca Star wars Jedi academy için bounty açıldı

    Tam liste 11 adet ve oyunların isimleri burada

    https://kresnik258gaming.wordpress.com/2021/01/02/11-vita-games-to-look-forward-to-in-2021/

    Daha ileriye dönük ve güncel bir liste, bu listedeki bazı oyunların örneğin "Pixel Noir" "Russian Subway Dogs" akıbeti pek belli değil sürekli erteleniyor. Unmetal da store'da olmayacakmış yani sadece 2000 fiziksel kopya, birisi kopyalamaya lütfederse NPS'ye eklenir Mart ayında.



    VitaHex Mario Kart 7'yi Vita'ya kısmen portladı şahane görünüyor, twitter'da sorulara cevap yazmamış ama umarım Cuphead'deki tek boss dövüşü gibi değil tüm pistler ve modlar çalışıyordur bu oyun Nintendo'nun en sevilen MK oyunu millet çıldırmış durumda. Aslında porttan ziyade aynı Cuphead gibi sıfırdan yapıyor olmalı çünkü bu oyunun kaynak kodu falan sızmadı.

    Bir hafta içinde Cuphead'ten bir boss, sonra Sonic CD portu şimdi de MK 7 ve Star Wars JK için bounty açıldı çok iyi başladı 2021.

    biri Nintendo'ya şikayet etti hemen

    GTA3 v1.2 yayınladı Rinn, v1.2'yi yüklemeden önce eğer daha nce v1.1 yüklediyseniz tüm data dosyalarını yeniden yazmalısınız diye not düşmüş ohoooo işimiz var
    Yağmur yağarkenki FPS düşüşleri Vice City'den alınan dosyalar ile düzeltilmiş.

    quote:

    #PSVita sold more units in its first 2 days of Japanese launch (322k) than #PS5 has reportedly sold over 6 weeks in the same market (240k).


    PS Vita'nın Japonya bölgesinde ilk 2 gündeki konsol satışının 322 bin PS5'in aynı bölgedeki 6 haftalık resmi satışının 240 bin olduğunu biliyor muydunuz?

    Geçen paylaştığım liste güncellendi, şimdi 32 oyun var.



    Cyberpunk isminde bir garabetlik var sanki, el konsollarına çıkan Cyberpunk Ghost Story de çok buglı bize henüz gelmeyen oyun Switch'te kötü inceleme yorumları alıyor.

    Killzone oyun moduna baştan tekrar başladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 7 Ocak 2021; 20:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki mesajı editlemek istemedim çünkü haber büyük ve editleyince gözden kaçıyor ilk Flycast emulatörü yayınlandı ama henüz sadece 7 oyunu tamamen 20 oyun kısmen performans düşüklüğü ile destekliyor çok sayıda oyunun henüz denenmediği de göz önünde bulundurulursa uyumluluk sayısı artacak elbet.

    https://www.psx-place.com/threads/release-flycast-vita-dreamcast-emulator-for-psvita-pstv.32449/

    uyumluluk listesihttps://flycast.rinnegatamante.it/

    Vita'nın Dreamcast emulasyonu yapabilmesi çok büyük ses getirir daha bir kaç yıl evvel Vita asla N64 emulasyonunu gerçekleştiremez diyorlardı (evet PSP'de de Daedalus var ama ses emulasyonu kapalı bile olsa sürünüyor, N64 oldukça iyi hale geldi Vita'da) şimdi ise 2000 sonrası bir konsolun oyunları çalışmaya başlıyor hem de bir el konsolu değil PS2 ayarında bir cihazın bunu PS2'yi çalıştırır manasında demiyorum ama 3-5 sene önce bunların olabileceğini kimse hayal bile edemezdi.

    Reddit'te de konu açtım ama kimse cevap vermedi DaedalusX64 emulatörünün v0.6'sına data dosyalarını kopyalayıp yeni vpk'yı yükleyerek geçtikten sonra save dosyalarını yüklüyor ama oyunu açmaz oldu oyunu direk açıyor ama loadsuz yani bu neden olur?

    edit denendikçe oynanabilir oyun sayısı artıyor, hiç bir değişiklik yapılmamasına rağmen çalışan oyun 15'e çıkmış durumda.

    Dreamcast emulatörünü kurdum Border Down oynadım oldukça güzel çalışıyor hız biraz düşük ama Vita'nın kendi oyunu dışında hiç böyle grafik kalitesinde bir oyun çalıştırmamıştı şimdiye kadar Cuphead gibi sıfırdan yapılan bir iki unity oyunu bir kenara konursa ki onların da durumunu biliyorsunuz amatörce ve çok ufak çalışmalar.

    Bir gün bir diskde yer açıp en popüler Dreamcast oyunlarını indirmek gerek, tek tek uğraşılacak gibi değil. Çalışmayacağını sanıyorum ama Shenmue'yu indiriyorum eğer çalışsa şimdiye kadar büyük muhabbeti dönerdi. Shenmue çalışıyor bakalım ne kadar ilerleyebileceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 8 Ocak 2021; 21:21:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel haberler veriyorsunuz teşekkür ederim. ps5'in pek satmadığını daha önce okumuştum, vita zaten japonya cihazı oldu çıktı çıkalı, switch'in japonyada hayet iyi satmasının sebebi galiba japonlar el konsollarına çok düşkün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    güzel haberler veriyorsunuz teşekkür ederim. ps5'in pek satmadığını daha önce okumuştum, vita zaten japonya cihazı oldu çıktı çıkalı, switch'in japonyada hayet iyi satmasının sebebi galiba japonlar el konsollarına çok düşkün

    Switch aldı başını gitti PS5 zamanla toplar kendini ama sanki insanlar bıktı ve sürekli next gen diye diye aldatılıyormuş gibi hissediyorlar. Yine bir kaç oyunla göz boyayıp, popüler oyunların remake'ini remasterını yapıp itekleyecekler kitleye.

    Piyasa Nintendo'ya kalacaktır, yayıncı kitle olmasa ne çıksa düşünmeden alıp yayınını yapacak bu satışları da zor yapar firmalar. Switch pro gitgide belirginleşmeye başladı 4K olacakmış Nintendo için yeter de artar, pandemi de el konsollarının popülerliğini arttırdı yanlış hatırlamıyorsam burada konuşmuştuk bunu.

    Dreamcast'in grafik kalitesi inanılır gibi değil GTA 3'tekinde çok daha detaylı ve keskin graifkleri var örneğin GTA 3'te insanların elleri toynaktan farksız parmaklar dümdüz sadece tek çizgi ile ayrılıyor Shenmue'nin ilk cutscene'ine bakıyorum şu anda adamın elininin içindeki çizgiler de görünüyor elinin üstündeki damarlar da tüm eklem ve tırnakları da ayrı ayrı çizilmiş Vita'da bu kalitede emulasyon olabileceği aklımın ucundan geçmezdi zaten biri Reddit'te bu nasıl bir büyücülüğün eseri böyle nasıl olabilir diyor :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17531754175517561757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.