Şimdi Ara

ps vita'da psp oyunlarını açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ps vita almayı düşünen biriyim ama oyun fiyatları beni düşündürüyor.Acaba oyunları ps kafelerdeki ps3 lerden ps vitalara atabilirmiyiz.Yada psp oyunlarını usb ile cihaza atıp ordan oynuyabilirmiyiz. Bazı kaynaklardan psp oyunlarının ps vita da çalıştığı yönünde bilgi edindim.Psp si olan bir arkadaşıma sordum .O bana ps vitayı alırsan sana dolu oyun yüklerim dedi.Bildiğim kadarıyla psp oyunlarını internet üzerinden indirmek bümkün.Acaba ps vitası olan bi arkadaş psp oyunlarından birini internetten bilgisayarına ücretsiz indirip o oyunu ps vitaya deniyebilirmi.

    Bir sitede ps vitada oynanabilir psp oyunları listesi gördüm.site aşağıdadır...

    ..........................................................................................

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS_Vitada_Oynayabileceginiz_PSP_Oyunlari_Listesi-24586.htm

    ..........................................................................................







  • psp oyunlarını psvita'da oynayabilirsin ama ücretsiz(freeware/abondonware) bir psp oyunu bilmiyorum ben... mesela ben patapon'u ps store üzerinden rahatlıkla vita'ma kurdum, oynuyorum...
  • ücretsiz olarak bilgisayara indirilip sonradan psp ye kopyalamak suretiyle yüklenen leri kast ettim.ÖR: google.com a asassins creed psp indir yazın çıkan oyunu bi ps vitada deneyin lütfen.şimdiden teşekkürler.
  • hasanhy o dediğin olmaz malesef çünkü vıta bir kere kırılmadı yada PSP oyunlarını çalıştıracak EMU çıkmadı EMU nun çalışması içinde VITA nın ya kırılması lazım yada imzalanıp ana menüden çalıştırılması yada vhbl yle çalıştırlması lazım ki şuan ortalıkta toz duman yok ancak vhbl var ancak sony vhbl destekleyen psp oyunlarını PSN DEN kaldırdı sonra tekrar düzenleyip tekrar psn ye koydu. Ancak PSN den satın alacaksın PSP oyunlarını VITA için. :) Umarım yardımcı olmusumdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.