Şimdi Ara

PS VİTA 2. EL Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler dh ailesi bugün 2. el bir adet ps vita aldım ancak bir anda pil %25 gitti bunların pil ömrü kaç yıl bilen biri yardım ederse sevinirim...



  • Belki bir sorun vardır adam sana söylememiştir bende ikinci el almak istiyorum ama benimde başıma bir şey gelir diye korkuyorum
    Zaten Vita alsan 1-2 yıl anca gider tabi
    ne oyun sevdiğine bağlı onu oynamam bunu oynamam dersen sana PS Vita bir gün dayanmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç paraya aldınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen kullanım yoğunluğu ve cihazın saklanma koşulları ile alâkalı fakat hiç dert etmeyin dahili pil diye hem Avrupa hem de Asya yakasında tarif edebileceğim pil yapan dükkanlar var.

    İnternetten vita pili alıp takabilirsiniz de elbet ama pahalıya gelir size tavsiyem dilerseniz kendiniz çıkartın veya onu da ustaya bırakın dahili pilin içinden cihazın çalışması için gerekli çipi kesip yeni pile lehimliyorlar. 15 dakika süren ve 25 tl tutan bir işlem.

    Yazıcıoğlu zemin katta pili alıp karşıdaki dükkanda taktırabilirsin veya Tahtakale'de pil hastanesi var hem pil hem işçilik aynı mekânda fiyat aşağı yukarı aynı.

    Tabi bunlar istanbul'da iseniz ama farklı illerde de eminim yapan çıkar, önemli olan aynı voltaj pil bulmak ve cihaza sığacak ebat ile mAh değerini dengelemek. Küçük ebat düşük kapasite büyük kapasite alan kısıtı.

    Psp go'ya pil yaptırırken 100 mAh'tan feragat etmem gerekince zaten zayıf pil diye yeni pil aldım ama vita'nın alanı ve pil gücü yapmayı daha mantıklı kılıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.