Şimdi Ara

Proton alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
80.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihdereli

    ben 2 hafta önce siyah 2008 medium line aldım, almadan önce bu forumdanda faydalandım, şimdilik hiç pişman değilim. LPG sorun çıkacağını tahmin etmiştim, daha alım satım işlemleri biter bitmez, aracı aldığım şahsı evine bırakırken çıktı, o sorun olmadığını iddaa etsede ben zaten lpg'de kullanmayacağımı bir önceki arabamı bu yüzden sattığımı anlattım, ama inadından vazgeçmedi. Arabada body kit var, ön tampon alçak olduğu için çok vurulmuş çatlamış bende vuruyorum otopark'ta alt kata inerken. Birde aldığımın 2 nci günü başı boş bir cant kapağı minibüs altına girip hızlanarak tam çatlak olan yere çarptı avuç içi kadar bir parça kopardı, tamir olurmu bilmiyorum, bir ara gidip soracağım. Sözün özü, memnunum, proton alınırmı diyenler, şimdi arabayı görünce vaaay diyor. Araba temizse, iyi kullanılmışsa, havada kapılır. Bu arada meraklılarına; 3 vites'te 110, 4'te 150 gördüm(150'de bir titreme geldi arabaya).

    hayırlı olsun hocam, ben de alacağım inşallah ama bir türlü nasip olmadı, biraz daha bekleyeceğim galiba.




  • eyvallah hocam. Yanlız fazla bekleme, bence bu araba ikinci elde satılmaz diyenlerin yanıldığı bir nokta vardı. Araba zaten 2006'da çıktı ve 2. eli 1-2 senedir piyasada, uygun fiyatlı olduğu için ikinci elciler için daha ideal ve yavaş yavaş tanınmaya başladı. Artık ucuz bulunca hemen kapmak gerekiyor. Bir sabah sahibinden'e baktım 2008 siyah 14250 fiyatla koymuştu, tramer'den baktım arabanın hiç bir kaza kaydı yok, muayenesi tam. Hemen adamı aradım, satmaktan vazgeçmiş, telefonu susmuyormuş, kapatacakmış, ilanı koyduktan 1-2 saat içinde oldu bunlar. Yani uygun fiyat bulunca çok düşünmeyeceksin. Elinde kalır satamazsın diyen arkadaşlar yanılıyor.
  • hortlatın şu konuyu ya

    çok önemli bilgiler de paylaşılıyor tabi bilip bilmeden konuşanlar da oluyor ama özenle seçip okumaya araştırmaya devam

    gen 2 takip
  • satılmaz elinde kalır diye birşey yok gerçekten, sahibinden de takip ettiğim araçlar satılıyor gayet rahat, tabi uçuk bir fiyat istememişlerse.
  • alıcısıda zor bulunur parçasıda.
  • Yeni araba alanlar, daha düşük fiyatla daha donanımlı araba almak isteyenler, ben zaten satmayacağım uzun süre bineceğim diyenler! Sakın, sakın sakın! Bu istek ve düşünceler sizi sağlıklı düşünmekten alıkoyup elinizdeki üç beş kuruşun da heba olmasına neden olmasın. Gidin parçasını bulabileceğiniz, olur da kronik sorunları çıktığında yahut model yüksetmek istediğinizde rahat satabileceğiniz ucuz arabalar alın.

    Reno alın, Fiat alın falan... ama sakın ha doğru düzgün bir distribütörü olmayan, servisi bulunmayan (kendi servisleri bile Protona ve Ulu Motora sayıp sövüyor) arabaya para vermeyin.

    Bu hatayı yapmış biri olarak söylüyorum, kendinize yazık etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hada

    Yeni araba alanlar, daha düşük fiyatla daha donanımlı araba almak isteyenler, ben zaten satmayacağım uzun süre bineceğim diyenler! Sakın, sakın sakın! Bu istek ve düşünceler sizi sağlıklı düşünmekten alıkoyup elinizdeki üç beş kuruşun da heba olmasına neden olmasın. Gidin parçasını bulabileceğiniz, olur da kronik sorunları çıktığında yahut model yüksetmek istediğinizde rahat satabileceğiniz ucuz arabalar alın.

    Reno alın, Fiat alın falan... ama sakın ha doğru düzgün bir distribütörü olmayan, servisi bulunmayan (kendi servisleri bile Protona ve Ulu Motora sayıp sövüyor) arabaya para vermeyin.

    Bu hatayı yapmış biri olarak söylüyorum, kendinize yazık etmeyin.



    çok haklısınız hocam, şu anda proton almamı engelleyen tek neden bu zaten, ama herşeye rağmen seviyorum protonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayiko -- 12 Ocak 2013; 9:23:04 >




  • birazda eski modellerden bahsedin benim gibi parası az olan arkadaşlar için...varsın hortlasın
  • bende 98-2000 arası otomatik almayı düşünüyorum temizi denk gelirse tabi
  • bu aracın kaporta aksamı sıfır olarak var mı bizim memlekette onu merak ediyorum , proton zaten ne olduğu meçhul marka üstüne üretimi durmuş seneler evvel yani gidip bu arabaya 5bin lira vermem ben şahsen
  • yorum yapmadan önce kullanmak lazım bende kullanmadan önce sizin gibi düşünüyordum ama kullandıktan sonra fikrim değişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zayber

    bu aracın kaporta aksamı sıfır olarak var mı bizim memlekette onu merak ediyorum , proton zaten ne olduğu meçhul marka üstüne üretimi durmuş seneler evvel yani gidip bu arabaya 5bin lira vermem ben şahsen

    1- sıfır olarak derken neyi kastediyorsunuz? sıfır almak isterseniz tabiki sıfır olur.
    2- ne olduğu meçhl bir marka değil, sadece Türkiyede fazla tanınmıyor ve tutulmuyor, bu da markanın kötü olduğu anlamına gelmiyor, Türkiyedeki çoğu markadan iyi bence.
    3- üretimi durmadı hiçbir zaman, ancak Türkiyeye getirilmedi malum distribütör olayları nedeniyle.
    4- İngilterede bile gayet bilinen ve alınan bir araç, tabiki bir honda, toyota gibi değil ancak orta gelirli insanlar için alınabilecek en iyi araç.
  • şu arabayı kullanmamış tecrübe etmemiş kişiler şu araçla ilgili yorum yapmasalar güzel olmazmı

    ben 2,5 yıl 416 kullandım şuan sattığım için (ki umera nickli hocam çok uyarmasına rağmen) çok pişmanım. çünki arabada sorun namına birşey yoktu.
    ben 96000 de aldım 136000 de sattım. nete koydum 1,5 hafta da satıldı. 8750TL ye aldım 10750 TL ye sattım. 2010 yazında o deli sıcaklarda Ankara da 2011 de de Antalya da on numara klimasıyla bana hizmet etti. bütün Tr ye onla gezdim, tek sorun yaşamadım yollarda. ha hiçmi sorunları yoktu tabi vardı ama 12 yaşındaki her araçta olabilecek rutin cam krikosu v.s ler ama onlarıda sanayiye gidip gerçek ustaları bulduğunuzda çözüme kavuşturyorsunuz.
    şuan ki aracımı 0 km aldım ama Protonumu hala çok özlüyorum. Niye sattığıma gelirsemde araç yetmiyordu bagaj olarak yoksa ısrarla söylüyorum 10 numara bir araç. donanımı çok çok yeterli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35mst

    bende 98-2000 arası otomatik almayı düşünüyorum temizi denk gelirse tabi

    E birine çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena durmuyorlar vallahi

     Proton alınır mı?


     Proton alınır mı?




  • yeni preve geliyor, bi inceleyin isterseniz, lotus teknolojisinin desteğiyle üretilen bu model protonun prestij aracı, dünyaya çoktan ihraç etmeye başladı. Proton hayranıyım, ikinci elde zayıf olmasına, servis eksikliğine, distribütörün umursamazlığına rağmen.

     Proton alınır mı?


     Proton alınır mı?


     Proton alınır mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: betece

    birazda eski modellerden bahsedin benim gibi parası az olan arkadaşlar için...varsın hortlasın


    ben anlatırım da sizin yüreğiniz dayanır mı hor kullanılmış bi 415 aldım anlatsam roman olur hala da biniyorum ama kimin kime bindiği belli degil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_dmr

    quote:

    Orijinalden alıntı: betece

    birazda eski modellerden bahsedin benim gibi parası az olan arkadaşlar için...varsın hortlasın


    ben anlatırım da sizin yüreğiniz dayanır mı hor kullanılmış bi 415 aldım anlatsam roman olur hala da biniyorum ama kimin kime bindiği belli degil

    ben temiz gen-2 almaya bile çekiniyorum hocam siz nasıl hor kullanılmış aldınız üzüldüm yine de sizin adınıza, atsan atılmaz satsan satılmaz şimdi o.




  • @ysk8919
    astarı yüzünü geçti ortalama 6 bin masrafı oldu halada istiyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_dmr -- 19 Ocak 2013; 23:27:43 >
  • Ben 7 bine aldım, 7 bine yakın masraf yaptım ve 5 bine zor sattım.

    Alın teriyle zor para para kazanan biriyseniz uzak durun, tersi ise lütfen birkaç tane alınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hada -- 20 Ocak 2013; 0:46:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.