Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
37
Favori
261.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PVH kullanıcısına yanıt

    En iyisi 350 dolar civarında + olarak %30 gümrük vergisi oluyor. Firmanın sitesi üzerinden stok ya da özel olarak sipariş oluşturabiliyorsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anonymherif

    En iyisi 350 dolar civarında + olarak %30 gümrük vergisi oluyor. Firmanın sitesi üzerinden stok ya da özel olarak sipariş oluşturabiliyorsun.

    Hangi firma peki?
  • Arkadaşlar iyi bayramlar. Yurt dışı saç alacağım. Saçımın kel kısımları alindan arkaya 26 yandan yana 16cm kaç inc saç sipariş vermeliyim yardımcı olur musunuz?

    Yurt dışı aliekspress bakıyorum ama hangi dükkandan almalıyım arkadaşlar. Daha önce alıp hem saçtan hem satıcıdan memnun kalan arkadaşlar vardır. Bana bir yol yordam gösterirlerse çok iyi olacak. İstanbul'daki protezciler beni görünce ellerini ovuşturuyor. Lütfen özelden yardım edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrestt. -- 28 Haziran 2023; 9:38:38 >
  • Anonymherif kullanıcısına yanıt

    Siz bence bir gümrüğe ulaşıp siparişin durumu hakkında bilgi alacağınızı ve ödeme yapacağınızı belirtin, sonra kaybolma durumları olabiliyor anladığım kadarıyla ürün Türkiye’ye ulaşmış zaten.


    Evet 120-150 dolarlık stock saçları burada 500-600 dolara satıyorlar, aradaki fiyat farkını sorunca da “ama ben vergi ödüyorum, dükkan kiram var, faturalar var, tasarım ve danışmanlık da yapıyorum” vs deyip fiyatları meşrulaştırıyorlar. Vergi falan ödediklerini de sanmıyorum, ben ilk protez saç yaptırdığım firmaya eft yapacaktım illa ödemeyi elden istedi, fatura falan da kesmedi sözleşme eki verdi sadece. Orta kalite %120 yoğunluklu bir protez saç güncel kura göre gümrük vergisi hariç 3500 tl’den fazla etmemeli.


    bayram traşımı da yaptım,

     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)


     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)




  • PVH kullanıcısına yanıt

    Lavivid Hair

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anonymherif

    Lavivid Hair

    Hocam burdan alınca aşağı yukarı, gümrük falan dahil olunca 400$ civarı mı tutuyor?
  • Hemen hemen evet. Şu an ürünümün vergisini ödemem gerektiğini öğrendim kargo firmasıyla görüşüp. Toplam ne kadara denk geldiğini falan ürün elime ulaşınca burada yazıcam.

  • Anonymherif kullanıcısına yanıt
    Hocam nedir son durum? Toplam ne kadara gelmiş oldu ünite?
  • @pleasure1903 hocam selamlar tül altyapıya geçiyorum, elimde v loop tan kalma ultra hold likit yapıştırıcı kaldı. Tül altyapının önleri için kullansam problem yaşar mıyım? Su bazlı olanlardan almam gerekir mi?

  • Merhaba bende saç sistemi yaptırmayı düşünüyorum ama hangi firmaya baksam artık yapan kuaförlerin kesimindenmi bilinmez bi değişik duruyor ya da istenilen saç modeli sebebiylemi artık neyse ben buzz cut(asker traşı)
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) denilen saç kesimi yaptırmak istiyorum ve izlediklerimden hiçbiri bu kadar kısa kestirmemiş acaba kısa olması bir sorunmu teşkil ediyor protez saç için şimdiden teşekkürler herkese




  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt
    Genelde hepsi risksiz kesimlere giderler. Yanlardan arkadan ve önden belli olmayacak şekilde kesim yaparlar. Çevremde benimki dahil bütün kesimler neredeyse aynı tip ve aynı uzunlukta. Zaten bakınca kesimden direk protez olduğunu anlayan anlıyor. Üç numara dediğiniz belli olma açısından belli olmaya meyilli bir traş. Ünitenin kafanıza birebir uyumlu olması ve asla kayma yapmaması gerekiyor. Çoğu yer sizi başka şekilde bir modele ikna etmeye çalışır gittiğinizde. Ama zorlarsaniz yaparlar para için. Memnun kalırsanız ne ala...
  • Evet farkettim herkeste aynı tip kesim hocam o sebeple başka bir model istedim ve kesilen modelde saçlar çok uzun ben hiç bir zaman o kadar uzun bir sla dolaşmadım onu şekillendirmeside ayrı bir derttir diye düşünüyorum

  • Birde ben ilk defa yaptıracağım okudum forumu instagramda bakıyorum 2-3 yer beğendim bbsacmerkezi olusumprotez kadıkoyprotez olarak onna falan pahalı ve şikayet eden gördüğüm için vazgeçtim bunlarda yaptıran ya da bunlar dışında önerisi olan cevaplarsa çok sevinirim
  • yasin77x Y kullanıcısına yanıt
    Protez saçı nerede yaptirirsan yaptır kendi saçın gibi olmayacak. Eger kelsen ve bu sana yakışmıyorsa protezi nerede taktirirsan taktir ilk etapta hayatin değişecek. Ama sonrası biraz zorlama oluyor alışkanlık kazanamazsan. Evet gün içi kullanımı zor, öyle reklamlardaki gibi tak yapıştır bitti olayi yok. Bazı sorunlar çıkacak kendin halletmek zorunda kalacaksın. Şimdi burada ne alakası var kardeşim diye ortaya çıkacak tipler olur onlara güvenli kullanım için ünite hariç yapistiricilara kaç para harcadiklarini da sor. Ben hali hazırda kullanıyorum. Her gün tak çıkar yapıyorum. Bakımlarımı kendim yapıyorum elim alıştı ve relax takılıyorum. Şapka takip çıktığım da oluyor saçı takıp çıktığım da kasmiyorum kendimi. Uniteyi taktıktan sonra bazı şeyleri öğrenmen zaman alıyor. Mesela banyodan sonra o ön taraflar açılacak senin moral gidecek elin ayağına dolaşacak ama sonra halletmeyi öğreneceksin ve kusursuz yakın biçimde kendin çözeceksin. Bunlar hep zaman alan şeyler. Dikkat etmen gereken en önemli şey kaliteli bir ünite bulman. Piyasa malı değil de kişiye özel yapılan %100 insan saçı olan bir ünite den bahsediyorum. Taramadigin zaman bile doğal duracak bir ünite. Bunlar çok önemli. Gerisini zaten kendin zamanla çözersin.




  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Anladım abi okudum zaten farkettim zorluklarını bazıları diyor 1 seneye yakın gidiyo bazıları 3 ayda protez dağılıyor diyor bakımla alakalı bu anladığım kadarıyla.
    Kullanmaya karar verme sebebimse günlük hayatta şapka takıyorum sürekli 14-15saat kelim gözükmesin diye madem o kadar takıyorum bari protez saça geçiş yapayım dedim abi zorluklarının farkındayım alışınca çözülür diyor herkes tavsiyelerini dikkate alıyorum ama nerede yaptırmam lazım ilk protezi onu bilmiyorum her türlü kazıklayacaklar zaten o yüzden iyi bir yerde yaptırayım bari diyorum diğer bu olayı çözünce diğer protezlerimi kendim alırım zaten
  • Abiler selam

    Ben ilk defa yapıcam bu işi sizde demişsiniz ilk önce biyrre yaptırın sonraki sefer kendiniz alıp yapın diye çünkü bilmiyorum ve alt yapısına bakarken lace, poly sonra kore malı protez vs terimler duydum hangisi dayanıklı ve doğal bunların hangisini almalıyım protez saç merkezine gidince nelere dikkat etmeliyim kandırılmamak için
    aslında yapıştırmayı bakımı çözsem kendim berberle anlaşır kestiririm kalitelisini ucuza alırımda işte bilmiyoruz mecbur öpülcez
  • notch35 N kullanıcısına yanıt

    Merhaba, biraz geç oldu ama umarım kullanmamışsınızdır. Likit yapıştırıcı sadece poly tabanlar ya da lace ünitenin poly kısımlarında, bant üzerinde kullanılabilir. Lace kısımlara değdirirseniz düğümlerin olduğu yerlere yapışacak, temizlerken düğümleri sökerek saçın çabuk dökülmesine neden olacaktır.

  • aynen katılıyorum su bazlı yapıştırıcı aldım birde büyük boyundan, 3te 1 ini zor kullandım en güzeli bant. isteyene kalanı satabilirim :)

  • pc_terorist P kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım hocam, mesajı yazdıktan sonra biraz araştırdım tüle likit kullanan kimseyi görmedim. O yüzden banta döndüm. Teşekkürler cevap için.
  • Yurtdışından kesilmiş halde protez saç alabiliyor muyuz acaba? Precut denen olay varmış ama aliexpresste bulamadım. Çevremde protez saçı kestireceğim bir yer de yok. Yurtdışından sipariş edenler bu olayı nasıl hallediyor acaba bilgi verebilirlerse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.