Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
37
Favori
261.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    15 seneden fazla zaman oldu protez saç kullanmaya başlayalı. bir çok konuya hakim olduk bunca zaman içinde. bütün bilgi birikimimi paylaşmaya çalışıyorum. sağolasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 14 Mart 2019; 21:39:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pleasure1903

    15 seneden fazla zaman oldu protez saç kullanmaya başlayalı. bir çok konuya hakim olduk bunca zaman içinde. bütün bilgi birikimimi paylaşmaya çalışıyorum. sağolasın
    Kardeş nasil ulaşabilirim sana bi mail adresi verebilirmisin ve ya özeline yazsrmsin cvp verirmisin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yekta66 -- 18 Mart 2019; 9:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bişeyi merak ediyorum. protez saç yaptıranlar neden hep saçlarını ön tarafını rampa gibi kaldırıp geriye doğru oval bi şekilde yapmacık olarak tarıyorlar ? saçlarını öne doğru attırsalar ön taraftaki yapmacık çizgi kapanır ve daha doğal bir görünüm olmaz mı ?
  • alın hizası bleached knot denilen uygulama ile düğüm noktalarına ağartma yaparak gözle net şekilde bir görünüm olmadan doğal görüntüye sahip olur. Thin skin sistemlere ise saç telleri düğümsüz yapıldığı için daha doğal durur. saç kesimi ile ilgili bir durum. istenilen şekilde kesilip şekil verilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pleasure1903

    alın hizası bleached knot denilen uygulama ile düğüm noktalarına ağartma yaparak gözle net şekilde bir görünüm olmadan doğal görüntüye sahip olur. Thin skin sistemlere ise saç telleri düğümsüz yapıldığı için daha doğal durur. saç kesimi ile ilgili bir durum. istenilen şekilde kesilip şekil verilebilir.
    sizinki hangisi hocam foto atabilir misiniz
  • benim kullandığım alt yapı bu. fotoğrafların tekinde önde gördüğün fazla tül ürün sıfır geldiğinde bu şekilde oluyor. fazla tül makasla kesiliyor
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleasure1903 -- 28 Mart 2019; 17:39:12 >




  • Ben 2 haftadır kullanmaya başladım. Gittiğim firma saf alkol verdi temizlik için, bir kutuya 1 Lt kadar koyup o şekilde içinde 15 dk bekletmemi daha sonra temizlememi söylediler.

    Bant olarak super tape bant, üstüne ultra hold sürüyorum(Bu ikili hakkındaki fikrinizi de merak ediyorum). Sizin dediğiniz pamuk yöntemiyle bant + ultra hold çıkar mı acaba? Bir de tül tarafını pamuk yöntemiyle demişsiniz arka taraf tül olmayan tarafı da mı pamukla temizlemeliyim?

    İkinci bir sorum alın çizgimi bir şekilde belirleyebiliyorum ama ünite saçı ortalayamıyorum çoğunlukla. Muhakkak bir tarafa daha fazla gidiyor. Bunun için bir taktik var mıdır acaba?

    Şimdiden teşekkür ederim.
  • xKrstyr X kullanıcısına yanıt
    merhaba. saçınızı saf alkollü suyun içinde direkt olarak bekletmeyin. bu saçın doğallığına ve görünüşüne çok zarar verir. ayrıca saçın renginin değişmesine de neden olur. bantları sökmeden önce saçınızı çıkardıktan sonra, alt kısmına bantlara doğru, saç kurutma makinası tutun. etrafında gezdirin, bunu 30 saniye kadar yapın. Sonra bantların durumuna bakın. ısı sonrası bantlar yumuşarlar. eğer yeteri kadar yumuşamadıysa, saç makinası ile bantlara yakın şekilde tekrar üzerine sabit tutmadan etrafında makinayı gezdirin. birazda alkol damlatın direk bandın üzerine. bantlar yumuşadıktan sonra, bir makas ucu ile kaldırın yavaş yavaş çıkarmaya başlayın bantları. sizi zorlayan yerlerde, kaldırdığınız bandın alt kısmından pamuğa alköl döküp ufak çitileyin. yani protezden bandı ayırırken alkol deydikçe bant daha hızlı sökülecektir. supertape hiç kullanmadım. mavi bant ile farklı bir firma ikisi. ben tutuculuğu güçlü olduğu için mavi bant kullanıyorum 1 hafta sorun yaşamıyorum. alın çizginiz için protezi tam ortalı şekilde hizalayarak dikkat etmeniz lazım. zaten şu da bir gerçek her bakım sonrası bir önceki hizada asla olmayacak. dikkatli ortalayarak takmanız lazım. alın hizası olarak da kaşınızın üzerine elinizle 4 parmak sınırınız olsun. yada bir keçeli kalem ile ufak bir nokta koyabilirsiniz. kuru pamukla temizlik şu şekilde olmalı. protezden bantları söktükten sonra, tül üzerinde biriken tortuyu almak için kuru pamuğu serpiştirin. sonrasında bir parmağınız ile pamuğu ovalayın. yapışkan tortu pamuk ile beraber dışarıya çıkacak. bu işlemi 2-3 kez tekrarlayın. tül kısımda tortu kalmayacak. sonrasında da pamuğa izopropil alkol döküp tül kısmı hafif çitileyin. çitileme sırasında özellikle ön taraf için, saçın olduğu kısımdan da aynı şekilde pamuk ve alkol ile hafif çitileyin. tertemiz olacaktır alın çizginiz.




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Size özelden yazdım bakabilir misiniz
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce saç protezi yaptırdım 600 dolar.

    Biraz pahalı geldi gibi.

    Acaba yardımcı olur musunuz? Nereden, hangi siteden hangi satıcıdan alabilirim. Bu konuda tecrübelerinizi alabilir miyim. Özelden de yazabilir siniz.

    Bide saçımı tararken tarağa yapışkanlar geldi. Alttaki yapışkandan üste çıkmış galiba saç katılaşmış. Tararken baya bir saç teli yırtıldı. Bunun için ne yapmam gerekiyor
  • boru.kan@yandex.com B kullanıcısına yanıt
    merhaba bakımlarınızı düzenli yapmalısınız. hafta da 1 kere düzenli bakım yapmanızı öneririm. bu sayede saç bantlarının protez saçınıza nüfus etmesini önlemiş olursunuz.
  • ahmetsan01 A kullanıcısına yanıt
    merhaba. kullandığınız alt yapının fotoğrafını paylaşırmısınız? eğer alt yapınız tül ise kafanız rahat hava alır. sanırım sizin alt yapınız thin skin diye geçen kapalı materyal bir yapı. bu alt yapılar çok doğaldır ama kafanız hava almadığı için kaşıntı çok çabuk yapar. fotoğraf paylaşırmısınız
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    pleasure abi ben 2 hafta önce protez yaptım ankarada sen buişleri baya biliyon ben yolun başındayım ne yapmam lazım yardımcı olursan çok makbule geçer istersen foto atabilirim
  • çorak arazi Ç kullanıcısına yanıt
    kullandıkça alışırsın. ben kendi saçımın yanlarını ve ensemi de kendim traş ediyorum makina ile. sen şuan bakıma saçı aldığın yere bir kaç kere git. yöntemi öğrendikten sonra bandını ve temizlik malzemelerini kendin alıp bakımını kendin yapmaya alışırsın. kendin bakım yapacağın zamanlarda da saçını kafandan çıkarıp temizliğini yaptıktan sonra saçını kafana takmadan önce berbere şapka ile gidip yanlarını kestirirsin vs.
  • ahmetsan01 A kullanıcısına yanıt
    şimdi sizin alt yapı ön tarafta 2 cm kadar fransız tülü var. etrafında PU diye adlandırılan materyal var. orta kısımda da welded mono yada gauze benzeri bir materyal var. bu alt yapı hava falan geçirmez. ben sizin bu alt yapınızı 10 sene önce kullanıyordum. özellikle sıcak havalarda ve fiziksel aktivite, terleme vs. kafanız hava almadığı için size büyük sıkıntı çıkarır. kafanızın tahriş olması ve kaşınması son derece normal. yani kısacası hava almayan bir sistem bu. ne kadar zamandır bu sistemi kullanıyorsunuz? ön tarafta ki tül deforme olmuş. benim 1 yıldır kullandığım protezimde bile ön tarafta ki tül böyle bozulma yapmıyor. acemi ce bakım yapmışlar. demek istediğim alt yapınız doğal bir sistem değil. kafanızın rahat hava alabilmesi için benim burada kendi kullandığım alt yapının fotoğrafları vardı eklediğim o şekilde olmasını öneririm. yani komple tül sistem üzerine yan ve arka taraflara PU olan malzeme.




  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Alt-yapı nasıl sence yada bunun türüne saygilar
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)buda ².resim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)buda ².resim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    ².resim
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2765523/58faae14-afe
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)a
     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)-4859-909f-4c6868a7e17c.jpg[/simage]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çorak arazi Ç kullanıcısına yanıt
    sizin alt yapı da hava alabilen bir alt yapı değil. kafanızda kaşındı kısa zamanda oluşur. komple tül yan ve arka PU olan materyal sistem tercih edin. supertape yada mavi bant kullanın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.