Şimdi Ara

Proteus Kullanımı Videolu Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar proteus programının videolu anlatımı.




  • güzel paylaşım teşekkürler
  • rica ederim.
  • Bende bir ara heveslendim ve breadboard kullanımını anlatan bir video yapmıştım ama devamı gelmedi :) Umarım senden devamı gelir fakat gözüme çarpan daha doğrusu daha prof. yapacak bir iki şey söyleyeyim.Öncelikle görüntü kalitesi çok düşük.Bu videoyu HD çekseydin kesinlikle daha iyi olurdu.Birde mikrofon problemli çünkü en ufak rüzgarı alıyor ve kolonun basını çalıştırıyor resmen bas üflüyorsun :) Benim söyleyeceklerim bu kadar umarım başarılı olabilirsin.

    Bu arada buda benim breadboard :)

    http://www.youtube.com/watch?v=OyyPs-M8yyE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xen_44

    Bende bir ara heveslendim ve breadboard kullanımını anlatan bir video yapmıştım ama devamı gelmedi :) Umarım senden devamı gelir fakat gözüme çarpan daha doğrusu daha prof. yapacak bir iki şey söyleyeyim.Öncelikle görüntü kalitesi çok düşük.Bu videoyu HD çekseydin kesinlikle daha iyi olurdu.Birde mikrofon problemli çünkü en ufak rüzgarı alıyor ve kolonun basını çalıştırıyor resmen bas üflüyorsun :) Benim söyleyeceklerim bu kadar umarım başarılı olabilirsin.

    Bu arada buda benim breadboard :)

    http://www.youtube.com/watch?v=OyyPs-M8yyE



    bu videoyu da izlemiştim breadboard un anlamını duyunca bile bir hoş oldum breadboard konusunda pek fazla detaylı bilgi veren yok hala ana mantığını anlamış değilim bakalım ilerlerdikçe öğreniriz inşallah :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.