Şimdi Ara

PROTESTOYA DAVET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BENCEDE KONTAK KAPATMA VE BENZIN ALMAMA EYLEMI YAPILMALI. MEDYANINDA DESTEGI ALINMALI. GERCI AKPARTI GORMEZLIK GELIR:(



    quote:

    Orjinalden alıntı: alysentr

    kontak kapatma eylemi olsa en güzeli.. korna ile felan olacak iş değil bu. arakdaşlara katılıyorumm
  • ASLINDA BİR GERÇEK VAR Kİ... HEPİMİZ 10 MİLYONDA OLSA BİNERİZ BU MERETE AMA DAHA AZ AMA DAHA SEYREK... MÜHİM OLAN TOPLU TAŞIMACILIK...
  • siz kornaya bastınız diye benzin yarı fiyatına düşücek
  • Ülke borç batağında elbette benzine zam gelecek.
    Deveye demişler boynun eğri, nerem doğru ki demiş...

    Bu Nihat denen şahısda herşeye muhalefet ve herkese giydiriyor. Adam tam bir asabiyet örneği... Ben asla dinlemem onu... Sabah sabah sinir eder adamı...
  • dostum gerçekten bir şey yapmalı. işin dozu gittikçe artıyor.gelir lazımsa devlete vergileri kaçakları toplasınlar önce. vermiyenlerin vergi diliminde yine indirim yaptılar hayırlı olsun. hartık takır takır vergilerini verirler.

    valla sadece kornaları değil kendimizde bağırmalıyız avaz avaz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: BEY 1

    Arkadaşlar Nihat la maxsimum curcuna adlı Alem fm bir proğramı var bir çoğunuz biliyorsunuz. sabahları saat tam 8 de dünyanın en pahalı benzini kullandığımız için 1 dakika korna çalma kampanyası başlattı. hepimiz bu protestoya katılalım lütfen BASIN KORNALARA
  • demekki 2000cc arabalar bemnzin fiyatlarından dolayı satılmıo....
    o zaman kornalara da basalım benzinde almayalım gerekirse benzincileri ve arabalarımızı yakalım zaten benzin fiyatları yüzünden yakında ne binebilecez ne de kimse alacak elimizde patlayacak walla....
  • Hepimiz o kadar tembeliz ki. Yerimizden her işi halletmek istiyoruz. Almanların bi sözü vardır. Ohne Fleiß, kein Preis diye. Çalışmadan ödül olmaz demektir. Oturduğunuz yerden kornalarınıza bascağımıza hükümeti meydanalrda demokratik haklarımızı kullanrak protesto etsek ve arabalarımızı kullanmasak. Devlet memurları işe gitmese. Ama yok o da bölücülük olur di mi? Devlet baba her zaman haklıdır demeye devam edin sırıtımıza bi semer daha vursunlar. Zaten burası Türkiye bi şey olamz ya nocak. Ekmeğin fiaytına normalin dışında % 5 zam gelse avrupada millet sokaklara dökülür ama bizde öyle bi umursamazlık var ki. Umrumuzda değil yazık bize yazık.
  • bence çok rahatsızlık werir millet için iyi olmaz başka bi yolu olmalı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pirate_1905

    Hepimiz o kadar tembeliz ki. Yerimizden her işi halletmek istiyoruz. Almanların bi sözü vardır. Ohne Fleiß, kein Preis diye. Çalışmadan ödül olmaz demektir. Oturduğunuz yerden kornalarınıza bascağımıza hükümeti meydanalrda demokratik haklarımızı kullanrak protesto etsek ve arabalarımızı kullanmasak. Devlet memurları işe gitmese. Ama yok o da bölücülük olur di mi? Devlet baba her zaman haklıdır demeye devam edin sırıtımıza bi semer daha vursunlar. Zaten burası Türkiye bi şey olamz ya nocak. Ekmeğin fiaytına normalin dışında % 5 zam gelse avrupada millet sokaklara dökülür ama bizde öyle bi umursamazlık var ki. Umrumuzda değil yazık bize yazık.

    almanların bu sözüne Türk usülü cevap veriorum
    madem ki Türksün salıver gitsin...
    maalesef bizim de yaptığımız bu eskiden bi söz vardı bana dokunmayan yılan bin yaşasın die...
    şimdi yılan resmen girdi ama yine de yaşıyo.... buna daha mantıklı ve daha etkili bi çözüm bulmak lazım bi şekilde bu kontak kapatma eylemini en azından istanbuldaki dh ciler bir yerde toplanıp medyayı çağırıp yapsalar inanın ki destek göreceklerdir....




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SACRED REICH

    aydınlık bir gelecek için bir dakika karanlık eylemine tüm Türkiye'nin katıldığını farzediyorum ( ki katılım gerçekten çok yüksekti) ,ne kazandık,ne aydınlandı)
    Devlet için gerçekten çok büyük bir gelir kapısı olan akaryakıt için bırakın kornayı arabalarımızı yaksak kimsenin umrunda olmaz..Yormayın kafanızı böyle boş şeyler için?
    Hükümet büyük,ne yaptığını bilir.....

    bence de
  • kontak kapatma eylemi pek mantıklı degil.


    Evi işine uzak olan var , ekmek parasını bu işten kazanan var , kullanmak zorunda olan var .

    anlıyacagınız varda var ...


    Yani kontak kapatma cok az bir katılım gorur.
  • korna çalma ,çıplak yürüyüş,gökdelene tırmanma,tüpraşı basma,yazarkasa fırlatma,arabaya benzin döküp yakma her şeye varım .benzin 3 lira olur mu el insaf el tayyib el sabır bana.arabistana döndü zaten memleket.fakat benzin fiyatlarına yansımadı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emins

    Ülke borç batağında elbette benzine zam gelecek.
    Deveye demişler boynun eğri, nerem doğru ki demiş...

    Bu Nihat denen şahısda herşeye muhalefet ve herkese giydiriyor. Adam tam bir asabiyet örneği... Ben asla dinlemem onu... Sabah sabah sinir eder adamı...



    Arkadaşım madem ülke borç batağında. Vergi toplanması lazım. Peki oturduğu yerden osura osura para kazanıp bunun 5'te 1'ini beyan edip, bunun da vergisini ödemeyenler için yapacak bir şeyi yok mu bu hükümetin? -Var, onlara af sağlamak.

    Ama sabah 7'de, 8'de hatta daha erken evden çıkıp, gece saatlerinde eve dönen insanlar vergilerini çatır çatır, hatta fazlasıyla ödemeli değil mi? Vur ensesine, al şekerini..

    Anlayın artık, adaletsizlik bu ülkede çok yaygın. Hep cebi güçlü olanın kazandığı, diğerlerinin kaybetmekten başka yolu olmayan bir ülkede yaşıyoruz.

    Zaten hep hükümet işini bilir diyenler yüzünden bu hallere geldik. Nedense kimse elini taşın altına sokmak istemez. Bu ülkenin başbakanı "Bir baba olarak okullarda yaşanan olayları üzülerek takip ediyorum." diyor. Ama bir başbakan olarak bunlara "Dur" demeye niyeti yok. Bu ülkede başbakanından tut da dilencisine kadar herkes boşvermiş, çaresizce izliyor. Bir şeyler yapmak için çırpınanlar da ezilmeye çalışılıyor.

    Artık ne kadar tahammülünüz kaldı? Ben pazar günü ÖSS'ye gireceğim. Ama sadece o sınavı geçmeyi düşünüyorum. Bundan 5 yıl sonrası için hiç bir fikrim yok. Bugünü geçtik, ama yarın ne olacak hiç kimsenin fikri yok. Çünkü oturmuş bir şeyler yok. Çünkü birçok insanın umurunda bile değil..

    Emins; bir gün olsun Nihat Sırdar'ı can kulağıyla dinle. Bu ülkede yaşayan normal vatandaşlar için nasıl çırpındığı farkediceksin..




  • Arkadaşlar konuyu saptırmak istemiyorum ama.. Malesef burası Türkiye ve ortaya koyacağımız hiçbir tepki hiçbirşeyin düzelmesini sağlamayacaktır.. Çünkü işin çivisi çıkmış.. Ne bu hükümetin ne de başka bir hükümetin artık yapabileceği hiçbirşey yok.. Bu protestoları şimdi değil 20 sene önce yapacaktık..

    Haberlerde görmüştüm.. Bir uzakdoğu ülkesinde öğrenci otobüs biletlerine %5 zam geldi diye halk mecis binasını yıkmıştı.. Bunu misal alırsak ülkede iç savaş çıkması gerekir ki bunu asla istemeyiz..

    Çok karamsar konuştum belki ama bence gerçek olan bu..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: we[AGRA]

    Arkadaşlar konuyu saptırmak istemiyorum ama.. Malesef burası Türkiye ve ortaya koyacağımız hiçbir tepki hiçbirşeyin düzelmesini sağlamayacaktır.. Çünkü işin çivisi çıkmış.. Ne bu hükümetin ne de başka bir hükümetin artık yapabileceği hiçbirşey yok.. Bu protestoları şimdi değil 20 sene önce yapacaktık..

    Haberlerde görmüştüm.. Bir uzakdoğu ülkesinde öğrenci otobüs biletlerine %5 zam geldi diye halk mecis binasını yıkmıştı.. Bunu misal alırsak ülkede iç savaş çıkması gerekir ki bunu asla istemeyiz..

    Çok karamsar konuştum belki ama bence gerçek olan bu..




    BU davada yılmaya ve yıldırmaya kimsenin hakkı yok




  • destek ve tavrın için teşekürler dgo2133
    zaten bizimki denizden bir damla çalmaktı koca dh denizinden bu eylem için bi seni çalabildik galiba eee damlaya damlaya göl olur.

    quote:

    Orjinalden alıntı: dgo2133

    @ hakan1111 daha bu laflarına ne eklenirki yaznı dikkat ve zevkle okudum

    korna konusuna gelince aslında kontak kapatmak iyi olmaz niye ticari amaçlı kullananları düşünün bu eyleme hangi otobüs hangi dolmuş sürücüsü katılacak??

    özel araçların bu protestoya katılması ne kadar etkili olur??

    sanırım şimdi sesimizi duyuracak tek yöntem bu gibi
    quote:

    Orjinalden alıntı: hakan1111

    başka bir yerde daha yazmıştım ama çok güzel bir söz burayada yazmak istiyorum.


    KARANLIĞA KIZACAĞINA BİR MUM YAK!!!!!!!!!

    ben 2 haftadır saat 8 de kornaya basmaktan bitaf düştüm.semtimde tek çalanda benim herkes garip garip bakıyo bu ne ayak diye
    ama bazen yolda görüyorum korna çalanları demekki yalnız değilmişim diyorum ve gün geçtikçe artıyor bu.

    arkadaş bir duyuruda bulunmuş.herkes bu protestoya öyle yada böyle destek vereceğine protestonun şekli zamanı durumu bunları tartışıyo.

    bazen düşünüyorumda atatürk ben sizden savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum dediğinde.insanlar neden bunu tartışmamışlardı.onlar ölmeyi tartışmamışlar bizlese kornamı nekornası nezaman aaa o saatte olmaz ben uyuyorum
    bizlere yazık oluyor gibime geliyor ne dersiniz.






  • BENCE BİR TARIH ARALIGI KARARLASTIRALIM.... KIMSE OZEL OTOYLA TRAFIGE CIKMASIN AMA BUNU BASINA DUYURMAK LAZIM. MAIL ILEDE TANIDIGIMZ HERKESE HABER VERELIM. TICARET ODALARINDAN DESTEK TE ISTENEBILIR. COLA PROTESTOSUNDA TOPLU YAPILAN HAREKET COK ISE YARAMISTI.
  • neden kimse benim fikrimi kaale almiyor
    quote:

    Orjinalden alıntı: lalelu

    dortluleri yakmak veya korna calmakla bu is yurumez, bilmeyen insanlar var yanlis anlasilir, bir arkadasin dedigi gibi hastasi cocugu olan var nie halki rahatsiz edelim rahatsiz etmemiz gerekenler onlar degil.... arabanin arkasina kisa ve oz vaziyeti anlatan bir yazi yapistirmak bu isi daha kolay gorur gibime geliyor, en azindan etraftaki insanlar bunlar ne yapiyor neden korna caliyolar veya neden dortleri yakmislar diye bakmazlar direk niyetinizi anlarlar, hepsi degil ama birkacida size katilabilir....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drak

    quote:

    Orjinalden alıntı: we[AGRA]

    Arkadaşlar konuyu saptırmak istemiyorum ama.. Malesef burası Türkiye ve ortaya koyacağımız hiçbir tepki hiçbirşeyin düzelmesini sağlamayacaktır.. Çünkü işin çivisi çıkmış.. Ne bu hükümetin ne de başka bir hükümetin artık yapabileceği hiçbirşey yok.. Bu protestoları şimdi değil 20 sene önce yapacaktık..

    Haberlerde görmüştüm.. Bir uzakdoğu ülkesinde öğrenci otobüs biletlerine %5 zam geldi diye halk mecis binasını yıkmıştı.. Bunu misal alırsak ülkede iç savaş çıkması gerekir ki bunu asla istemeyiz..

    Çok karamsar konuştum belki ama bence gerçek olan bu..




    BU davada yılmaya ve yıldırmaya kimsenin hakkı yok


    Şiir gibi konuşmuşsun.. Yılmak ve yıldırmakla yazdıklarımda bir benzerlik göremedim henüz.. Realite desen anlardım..

    Neyse arkadaşlar davanızda başarılar o halde




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.