Şimdi Ara

Pronet, saha ekiplerini iPhone ile güçlendirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pronet, saha ekiplerini

    iPhone ile güçlendirdi

     

    Ülkemiz güvenlik sektörünün lider firması Pronet, müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek bünyesinde uygulamayı sürdürüyor. Türkiye''de bir ilke daha imza atan Pronet, saha ekiplerini iPhone ile donatarak pek çok iş sürecini online olarak yönetmeye başladı ve müşterilerine servis sürecini hızlandırdı.

     

     

    Türkiye''nin 500''ü aşkın önde gelen kurum ve kuruluşu ile 55.000''in üzerinde ev ve işyerinin güvenliğini sağlayan Pronet, Türkiye''de bir ilke daha imza atarak saha ekiplerini iPhone ile güçlendirdi ve saha ekiplerini iPhone üzerinden yönetmeye başladı. Pronet saha ekipleri artık merkezde yer alan sistemlerine doğrudan erişebilmenin kolaylığını yaşıyorlar.

    Türkiye''nin lider güvenlik firması konumunda bulunan Pronet''in iPhone ile donatılan saha ekipleri, Pronet''in merkezi sistemine erişerek, kısa sürede müşteri yönetimi ve teklif verme süreçlerine dair birçok işlemlerini çok daha hızlı ve akıcı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Ekipler, anında ve online olarak farklı alternatifleri içeren kişiye ve ihiyaca özel teklifler sunabilmenin yanı sıra müşterilerinin takibi, yeni müşterilerin sisteme girilmesi, müşteri servis, şikayet ve randevu başvurularının karşılanması, güncel kampanyaların takibi, kişisel ajanda yönetimi gibi tüm müşteri ve modern hayatın gerektirdiği iş süreçlerini de iPhone üzerinden online olarak kolaylıkla yönetebiliyorlar. Bu sayede müşterilerine çok daha hızlı geri dönüş yapabiliyor ve kaliteli hizmet anlayışıyla servis verebiliyorlar.

     

    Teknolojinin doğru ve etkin kullanımına büyük önem verdiklerini belirten Pronet Genel Müdürü Metin Kastro konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ''Güvenlik alanında dünyanın en gelişmiş teknolojilerini kullanarak hizmet veriyoruz. Öte yandan sunduğumuz müşteri hizmetinin de en üst seviyede oluşması için yine teknolojinin getirdiği olanakları vakit geçirmeden bünyemize adapte ediyoruz. iPhone, gerek kullanım kolaylığı gerekse hızlı ve ayrıntılı iletişim imkanları sunması açısından, sahada tam da gereksinim duyduğumuz özelliklere sahipti. Bu nedenle tüm saha ekiplerimizi iPhone ile donattık. iPhone bize verimlilik ve hız kazandırdı."

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.