Şimdi Ara

Projeksiyonlara ucuz,orjinal, garantili lamba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
47
Favori
22.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pm
  • pm cevapladı.
  • Bende bir tane Epson TWd10 3LCD 720pHD ev sinema projektörü var. 1200 ansilümen 140 watt (ELPLP 43 model lamba) Şu an 2700 saate gelmiş durumda. İlk günküne göre biraz sönme var renklerde sanırım yakında bitecek lambası. Lamba bitince bahsettiğiniz iç temizleme işlemi ile beraber eski lambayı da yeniletmek istiyorum. Ama yetkili servisten önce bir orjinal lamba fiyatını da soracağım. Ama herhalükarda eski lambayı yeniletme işine sıcak bakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Bende bir tane Epson TWd10 3LCD 720pHD ev sinema projektörü var. 1200 ansilümen 140 watt (ELPLP 43 model lamba) Şu an 2700 saate gelmiş durumda. İlk günküne göre biraz sönme var renklerde sanırım yakında bitecek lambası. Lamba bitince bahsettiğiniz iç temizleme işlemi ile beraber eski lambayı da yeniletmek istiyorum. Ama yetkili servisten önce bir orjinal lamba fiyatını da soracağım. Ama herhalükarda eski lambayı yeniletme işine sıcak bakıyorum.



    Bende kendisine panasonic ae2000 cihaz gönderdim. cihaz lambasının Türkiye fiyatı 1000-1200 civarı ve yurtdışı fiyatı 500-600 civarı. şahsen milli servet olarak düşündüm ve bu nedenle randıman vermesi durumunda yeni lamba alımının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ülkemizden biri kazanıyor, dışa para akmıyor ve paramız ülkemiz içinde dönüyor. daha yeni gönderdim ve muhtamelen bugün gönderecek ürünü. kendisinden edindiğim ilk izlenim oldukça ilgili ve dürüst biri olduğu. işini de iyi şekilde yaptığını sanıyorum. yeni lamba alımında garanti 90 gün ancak yenileme garantisi 100 gün. verimli olacağını sanıyorum. Ürün gelip kullandıktan sonra daha net yorumlar yazarım. bence herkesin alımdan çok lamba yenilemeye yönelmesi gerek. Bugün yenileme yapan arkadaşlar belki ilerde cihaz yapıp lamba üretecekler.




  • Teşekkürler bilgi verdiğin için. Yenisini alsam bile elimdeki eskiyi çöpe atmak niyetinde hiç değilim. O yüzden ben de tecrübe etmek istiyorum lamba yenileme işini.

    Bu arada Epson'da lamba garantisi ev sinema modellerinde 2-3 yıl ve 2000 saat olarak veriliyor cihazla birlikte. Yeni lambalarda da aynı mı henüz sormadım.
  • pm
  • Gönderdiğim ürün elime ulaştı. (Panasonic AE2000) şu an için mükemmel. bi müddet kullandıktan ve ayrıntılı test ettikten sonra sonucu burada paylaşırım. ancak ilk izlenim olarak gerçekten harika.
    insanlar yanlış anlamasın diye belirtmek isterim. kendisini hiçbir şekilde tanımam ve en ufak bir yakınlığım yoktur. muhtamelen tanıdığımın tanıdığının tanıdığı bile kendisini tanımıyordur. hiçbir şekilde tarflı davramıyorum ama çok güzel iş çıkarmış gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: liviera

    pm



    pm cevaplandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vedatkerem


    quote:

    Orijinalden alıntı: liviera

    pm



    pm cevaplandı.


    bi pm daha vala :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: liviera


    quote:

    Orijinalden alıntı: vedatkerem


    quote:

    Orijinalden alıntı: liviera

    pm



    pm cevaplandı.


    bi pm daha vala :)


    oda cevaplandı . :)
  • Arkadaşlar cihazı alalı 20 gün kadar oldu. pek çok 1080p ve 720p film seyrettim, TV izledim ve en ufak bir sıkıntım olmadı. Görüntü gayet güzel ve hiçbir sıkıntı yok. Lambası biten arkadaşlar rahat bir şeklide doldurtabilirler. Bu saatten sonra yeni lamba almayı düşünmüyorum doğrusu.
    Değişik ışık ortamlarında bir kaç duvar resimi çektim, ancak forumda bir sıkıntı var sanırım o nedenle ekleyemedim ve rapid den gönderiyorum.
    İsmail beye de çok teşekkürler. ilgisinden ve ürünümden çok memnun kaldım.

    5 duvar resimi toplam 1 MB
    http://rapid_share.com/files/404432901/duvar_resim.rar.html (rapid ile share arsındaki "_" kaldırılmalıdır.)




  • PM ATTIM
  • pm cevaplandı.
  • İsmail Bey ile forumda okuduğum çok olumlu dönüşlerden sonra 3 senedir severek kullandığım ancak beni Brezilya - K.Kore maçında yarı yolda bırakan Epson TW700 lambası için irtibata geçtim.

    iş seyehatim için zaten İstanbuldan Ankara'ya arabam ile gideceğimden projeksiyonumu kargoya vermeden orjinal kutusunda elden teslim ettim. İsmail bey ile birebir görüşemedik, bir taşınma telaşında olduğundan. ancak is yerindeki gerekli kişileri çok iyi bilgilendirmişti ve gittiğimde beni bekliyorlardı.

    zaman sıkıntım olmasına rağmen İsmail Bey beni kırmayarak onca yoğunluğunda benim projeksiyonumun lambasını değiştirip bakımını yaptı ve bana istediğim zamana yetiştirdi. çok iyi bir hizmet aldım.

    Tekrar elden alarak istanbul'a geldim. kendi yoğunluğumdan dolayı projeksiyonumu 2 gün monte edip çalıştıramadım ve 2. günün sonunda İsmail Bey bana nasıl olmuş bir sorun var mı diye ulaştı, hizmetinin arkasında durması ve "müşteriye" önem veriyor olmasını gerçekten takdir ettim.

    şimdi keyifle sanki ilk aldığım günkü gibi projeksiyonumu izliyorum. umarım çalışma saati de buralarda okuduğum gibi orjinali kadar gider.

    İsmail bey in hizmetinden ve yaklaşımından çok memnun kaldım, bundan sonra lamba değiştirecek isem adresim belli artık.




  • Hayırlı olsun :) Benimkisi de bitmek üzere, dünya kupasında alarm vermeye başaldı lambayı değiştir diye ama korktuğum olmadı halen çalışıyor. Patlatana kadar çalıştırmayı düşünüyorum. Bir zararı olur mu bu durumun acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Hayırlı olsun :) Benimkisi de bitmek üzere, dünya kupasında alarm vermeye başaldı lambayı değiştir diye ama korktuğum olmadı halen çalışıyor. Patlatana kadar çalıştırmayı düşünüyorum. Bir zararı olur mu bu durumun acaba ?


    Öncelikle güzel yorumlarınız için çok tşk ederim. Forumdaki arkadaşların güvenine layık olmaya çalışıyorum.

    Lamba patlayana kadar çalışıtırmanızın bir sakıncası yok tabiki ama patladığı zaman içindeki civa buharı tehlikeli ve zehirli olabilir tek sakıncası bu. Patladığı anda cihazdan sıcak hava ile çıkan cıva buharını sakın solumayın. Yada patlamadan değişmekte daha mantıklı sanki bu açıdan... selamlar iyi forumlar.
  • Tamam inşallah. Cihaz olmadan sadece bitmiş lambayı size ulaştırmak yeterli midir ? Yoksa cihazı da yollamak lazım mı ? Aslında bakım-temizlik de düşünüyorum ancak kargoculara pek güvenemiyorum. Evvelce dikkatsizliklerinden bazı kötü tecrübelerim oldu. Görüşmek üzere, hayırlı işler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yilmaz07

    Tamam inşallah. Cihaz olmadan sadece bitmiş lambayı size ulaştırmak yeterli midir ? Yoksa cihazı da yollamak lazım mı ? Aslında bakım-temizlik de düşünüyorum ancak kargoculara pek güvenemiyorum. Evvelce dikkatsizliklerinden bazı kötü tecrübelerim oldu. Görüşmek üzere, hayırlı işler.



    Cihazınızıda yollarsanız optik temizlikte yaparım. Ama dediğiniz gibi kargocuların azizliğinede uğrayabilirsiniz. İyi kargolama yaparsanız birşey olma ihtimalide zayıf. Yada cihazın orjinal kutusu varsa onunla kargolayın daha iyi olur. İyi günler.
  • MERHABA

    Projeksiyon lamba ve tamir konusundaki uzman arkadaşlarımızın çalışmaları bizleri memnun etmektedir öncelikle şunu belirtmeliyiz fiyat ve performans olarak verimli bir çalışma şeklidir
    kurumsal olsun son kullanıcı olsun onarılan ürünler hem türkiye ekonomisine hemde yurt dışına aktarılan paranın daha az yollanmasına faydalı olmaktadır

    lamba konusunda bu çalışmalar sektör haline gelmeye başlamıştır baştan beri savunduğumuz konu bu işin bilen arkadaşlarımızın işi yapmaları ve kazanç sağlamalarıdır, fakat şunu gördükki
    meslekten uzaktan yakından alakası olmayan arkadaşlarımızın bu işi yapmaya kalkıp lamba yenileme konusunda düzgün çalışan firmalarıda etkilemektedir.

    Beta Projeksiyon 25 kişilik uzman kadro 3000 adet burner lamba 1200 adet komple orijinal lamba stoğu ille full otomatik mikron hassasiyetli lamba odaklama sistemli teknik servisiyle hizmet vermektedir.

    BETA PROJEKSİYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ

    PROJEKSIYON TAMİR & SATIŞ LAMBA YENILEME ORJINAL VE MUADIL LAMBALAR

    Saygılarımla

    Timur Avcı
    BETA PROJEKSİYON yönetim kurulu başkanı



    www.betaprojeksiyon.com
    info@betaprojeksiyon.com
    satis@betaprojeksiyon.com

    0555 211 83 51 Mustafa Avcı Firma müdürü
    0212 521 57 50 Dilek Bayrak satış temsilcisi
    0212 491 18 78 teknik servis




    projeksiyon lamba yenileme video http://www.betaprojeksiyon.com/video-1.html
    projeksiyon optikal bakım video http://www.betaprojeksiyon.com/video-2.html




     Projeksiyonlara ucuz,orjinal, garantili lamba


     Projeksiyonlara ucuz,orjinal, garantili lamba


     Projeksiyonlara ucuz,orjinal, garantili lamba




  • Konu hakkındaki açıklama ve desteğiniz için teşekkür ederim Timur bey. İnşallah İstanbul Fatih'e yani doğduğum yere birgün gelip iş yerinizde sizi ziyaret etmek ve tanışmak isterim. İyi günler Beta projeksiyon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 29 Temmuz 2010; 4:05:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.