Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
28
Favori
88.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2600 ansilümen 500:1 kontrast değerinde bir projeksiyon için hangi perdeyi önerirsiniz?
  • İyi günler arkadaşlar gri perde almayı düşünüyorum gamma screens mi yoksa specta marka perde almamı tavsiye edersiniz gamma fiyat olarak daha ucuz aralarında fark yok ise gamma almayı düşünüyorum.
  • Merhaba,

    Evde sinema izlemek ve ps4'te oyun için kullanmayı düşündüğüm LG PF1000UT yakın mesafe projeksiyon cihazına 240*200 store perde uygun olur mu? Sabit bir perde kullanma şansım yok. Tv ünitemin ve tvmin önüne tavandan aşağıya açılarak inecek bir perde alacağım. Çirkin kablo görüntüsü olmaması için motorsuz düşünüyorum. Kullanacağım cihaz perdeye çok yakın olacağı için store perde uygun olur mu dalgalanma açısından. Gerdirmeli motorsuz store perde varmıdır? Bu konudaki tavsiyeniz nedir? Mümkün olduğu kadar ekonomik olması taraftarıyım. 2500 tl odedigim bir cihaza 1000 tl perde parasi odemek istemiyorum. Destek ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • erdinc305 kullanıcısına yanıt
    Eğer sabit perde kullanmayacak iseniz ust (ULTRA KISA ATIM) projektörler den uzak durun perdenizdeki birkaç milimetrelik kıvrım çok büyük görüntü deformasyonlarına neden olur. Bu sebeple bu projektörler rigit paneller ile birlikte kullanılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    yardımınız için teşekkür ederim. Gönül LG HF80JA almak ister ama 7000 tl çok yüksek bir fiyat, LG PF1500G modeline yönelebilirim. Bu projeksiyon için 3 metre gibi bir mesafeden yansıtma yapabilirim. Max. 3.5 olur. Perde konusunda öneriniz nedir.
  • erdinc305 kullanıcısına yanıt
    Neden LED projeksiyon? Yanınızda mı taşıyacaksınız?Işık güçleri klasik lambalı projeksiyonlardan en az iki kat düşüktür. Smart özellikleri aklınızı çelmesin.Bence Benq W1070 gibi bir cihaz çok daha başarılı çalışacaktır.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Evde küçük bebek olmasından dolayı evin durumuna göre bazen salonda bazende başka bir odada kullanacağım. Ağırlıklı olarak film izleyecek olmamdan dolayı tercih ettiğim modelde optik ses çıkışı ön planda. Harici bir oynatıcıya ihtiyaç duymadan sadece ses sistemime optik girişle bağlayacak olmam ve wifi üzerinden ev ağımdan filmlerimi izleyecek olmak beni cezbetti. Lamba ömrününde sorun olmaması artı yönü diye düşündüm. Birde bluetooth olması gece sessiz ortamda kulaklık kullanmamı sağlayacak. Ben bu işten hiç anlamam. Daha önce kulanmadım. Ama filmlerimi bu şekilde izlemek gibi bir hayalim var. Sadece burada yazılan çizilenlere göre hareket ettim. 2500 tl gibi bir bütçem var. Bahsettiğiniz model marka belki çok daha üstündür, baktığım cihazdan. Alacağım cihazı evin içinde ordan oraya gezdirmek durumundayım. Kesinlikle alma memnun kalmazssın ihtiyaçlarına uygun değil derseniz bahsettiğiniz cihaza yada önerebileceğiniz ihtiyaçlarıma daha uygun bir cihaza yönelebilirim. Hazır sizin gibi yardımcı olan birini bulmuşkende tecrübe ve bilginizden faydalanmak isterim. Led olmayan cihazların lamba ömürleri yeterlimidir? Lamba maliyetleri yüksek diye biliyorum. Yanlışta biliyor olabilirim.




  • Merhaba,

    Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum. Epson EB-W04 projeksiyon cihazım var.

    Teknoloji 3LCD
    Parlaklık 3000 ANSI lumen
    Kontrast 15000:1
    Görüntü Oranı 16:10

    200x200 ölçülerinde motorlu stor perde almak istiyorum. Perde yüzeyi nasıl olmalı. Siyah kalitesi için kontrast gri düşünüyorum. Doğru bir tercih olur mu görüşleriniz nelerdir.
  • Selam arkadaşlar, viewsonic pro7827hd cihazım için 100" 16:9 storlu kontrast gri perde almak istiyorum marka olarak gamma screen veya specta düşünüyorum arada 100 TL gibi bir fark var kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye eder aradaki kalite farkı fiyat farkına değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuRoBoY kullanıcısına yanıt
    merhaba ben LG PH550G modelini aldım evde filim ve oyun oynuyacam nasıl bir perde önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tepeb

    Selam arkadaşlar, viewsonic pro7827hd cihazım için 100" 16:9 storlu kontrast gri perde almak istiyorum marka olarak gamma screen veya specta düşünüyorum arada 100 TL gibi bir fark var kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye eder aradaki kalite farkı fiyat farkına değer mi?

    Selamlar,
    Ben gamma scrrens in gri motorlusunu almıştım. Gayet te memnunum. Daha önce açtığım konuda fotoğraflarımı inceleyebilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/gamma-screens-perde-epson-eh-tw6700-alindi--122663938-2#129554885




  • artar.g A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende seçimimi specta motorlu kontrast gri perdeden yana kullandım ve duvardan sonra çok ciddi fark var yakın zamanda fotoğraf eklemeye çalışacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Perde ile alakalı değil ama konu oraya geldiği için sorayım. Sizce LG PF1000UW ya da yeni nesil çıkacak olan HF85JA mı yoksa Viewsonic'in şu cihazları mı? (Bunlar 150 inche kadar boyut olarak)

    Fiyatı uygun orijinal lambası ise 59 dolar. Yılda bir kez lamba değiştirip, 10 yıl kullansan toplam fiyatı 2000 doları bulmuyor bile. Ve projectorcentral'da güzel bir inceleme var.
    https://www.viewsonic.com/us/px800hd.html

    Bu çok daha pahalı ama laser ust bu da:
    https://www.viewsonic.com/us/projectors/shop/ls820.html

    Ya da sizin önerebileceğiniz farklı bir UST modeli var mı?

    UST projeksiyon için sanırım siyah perde olmalı ayrıca?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 29 Ekim 2017; 15:19:24 >




  • Black diamond serisi gibi gunduz bile canli renk ve ışık verebilecek bir perde temin etmek mumkun mu? Yardimci olursaniz sevinirim. Epson 2150 projeksiyon ile kullanacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_can -- 31 Ekim 2017; 21:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba;

    bende normal elle açılan bi perde var.
    bunu motorlu yapabilir miyim?
    her film izlediğimde artık üşeniyorum :)
  • Merhaba, bende perde alma ya da yapma aşamasındayım. Perde kumaşı araştırdım değişik fiyatlar çıkıyor. 300*200 boyutu perde kumaşına konu sahibi 700 Euro + kdv fiyat verdi. haliyle pahalı geldi. uygun olarak Boğaziçi perde 180 tl dedi fakat oda elindekinin biraz koyu gri olduğunu söyledi. Kendim yaptıracağım fiyatı uçuk olmayan perde kumaşı tavsiyesi istiyorum. olmadı hazır 120 inc Kontrast gri gamma marka önerir misiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pegasus777

    Merhaba, bende perde alma ya da yapma aşamasındayım. Perde kumaşı araştırdım değişik fiyatlar çıkıyor. 300*200 boyutu perde kumaşına konu sahibi 700 Euro + kdv fiyat verdi. haliyle pahalı geldi. uygun olarak Boğaziçi perde 180 tl dedi fakat oda elindekinin biraz koyu gri olduğunu söyledi. Kendim yaptıracağım fiyatı uçuk olmayan perde kumaşı tavsiyesi istiyorum. olmadı hazır 120 inc Kontrast gri gamma marka önerir misiniz.


    fixed perde en güzel çözüm olur. gamma screens uygun fiyat sınıfında iyi seçenek diyebilirim.
  • Merhaba. Optoma gt1080 yakın mesafe projeksiyon cihazı İçin en ideal perde hangi özelliklerde ve boyutta olmalı.

    Teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selamlar, gammascreen 200x200 lük motorlu mat beyaz perde alarak, pj dünyasına ilk adımımı attım.
    pj olarakta ilk olarak şu ara çok popüler olan Xgimi H1 led pj cihazı aldım fakat yerime olmayınca satıp
    işin başından beri düşündüğüm epsona yönelip 5650 modelini boyut dijitalden aldım.Kürşat beye buradan
    yardımları ve tavsiyeleri için teşekkür ederim.





  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.