Şimdi Ara

projeksiyon cihazından ses sistemine çıkış verme.. lütfennnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar projeksiyon cihazı almayı düşünüyoruz, ve projeksiyon cihazından ses çıkışı almamız gerekiyor.. yani şu an tv yi devreden çıkarıp maç izlerken projeksiyon kullanmak için uyduyu projeksiyona bağlayacağız ve harici hoparlörlerden ses çıkışı alacağız. arkadaşımdan aldığım projeksiyonda ses çıkışını verememiştik.. almayı düşündüğümüz projeksiyon; toshiba TDP-S35 DLP projeksiyon veya Sanyo PDG-DSU20 bu iki modelden birini alırsak ses çıkışında sorun yaşarmıyız? yardımlarınızı bekliyrouz.. bu modellerde uydu veya DVD oynatıcılardan, anfiye ses çıkışında sorun yaşarmıyız?



  • Sesi projeksiyon cihazından almayacaksınız, uydu alıcının sağ-sol kanal çıkışlarından alacaksınız. Projeksiyon cihazına sadece görüntü kaynağı girişi yapılır.
  • TDP-S35 modelinde entegre 1 Watt speaker var. Sanyo PDG-DSU20 modelinde ise 2 Watt speaker var. Bunlar isinizi gormez sanirim.
    Goruntu kaynagindan projeksiyon cihazina oradan da ses sistemine aktarmaktansa, goruntu kaynagina direkt olarak ses sistemini baglamak daha mantikli..
  • teşekkür ederim , haklısınız projeksiyondan gelen ses yetmeyecektir.. peki bişey dha sorsam. yukraıda da söylediğim iki modelden hangisini almamı tavsiye edersiniz veya maksimum 1000 ytl ile alınabilecek, maçları filmleri izleyebileceğimiz projeksiyın hangisidir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: myesilyurt

    teşekkür ederim , haklısınız projeksiyondan gelen ses yetmeyecektir.. peki bişey dha sorsam. yukraıda da söylediğim iki modelden hangisini almamı tavsiye edersiniz veya maksimum 1000 ytl ile alınabilecek, maçları filmleri izleyebileceğimiz projeksiyın hangisidir?

    @bilgeolun un bahsettiği Sanyo PDG-DSU20 modeli senin kullanımın için uygun gözüküyor.
  • teşekkür ederim.. bana kalırsa toshiba nın modelini almayı düşünüyordum, birazda isminden sanırım bu model üzerinde duruyordumm eğer varsa başka bir tavsiye modeliniz bekliyorum.. kolay gelsin. şimdiden sağolun
  • Sanyo PDG-DSU20 ye alternarif baska bir model bilmiyorum. Olacagini da sanmiyorum. Sanyo LCD tipi projeksiyon ureten bir marka. Bu modeli DLP. Buna ragmen renkleri bir LCD kadar guzel gosteriyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilgeolun

    Sanyo PDG-DSU20 ye alternarif baska bir model bilmiyorum. Olacagini da sanmiyorum. Sanyo LCD tipi projeksiyon ureten bir marka. Bu modeli DLP. Buna ragmen renkleri bir LCD kadar guzel gosteriyor.


    sonuna kadar katılıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: myesilyurt

    arkadaşlar projeksiyon cihazı almayı düşünüyoruz, ve projeksiyon cihazından ses çıkışı almamız gerekiyor.. yani şu an tv yi devreden çıkarıp maç izlerken projeksiyon kullanmak için uyduyu projeksiyona bağlayacağız ve harici hoparlörlerden ses çıkışı alacağız. arkadaşımdan aldığım projeksiyonda ses çıkışını verememiştik.. almayı düşündüğümüz projeksiyon; toshiba TDP-S35 DLP projeksiyon veya Sanyo PDG-DSU20 bu iki modelden birini alırsak ses çıkışında sorun yaşarmıyız? yardımlarınızı bekliyrouz.. bu modellerde uydu veya DVD oynatıcılardan, anfiye ses çıkışında sorun yaşarmıyız?

    kullandıgın anfının ozellıklerını bılmıyorum, projeksıyonun, tvnın, uydu alıcının ve dıger anfıye gırış yaptıgın goruntu kaynaklarını aynı anfı yardımıyla kullanabılırsın. anfı uzerınden sectıgın her kaynak ıcın anfının surdugu hoplardan ses alacaksın. bu tamamıyle anfının ozellıgıdır. daha detaylı bılgı ıcın forumların sınema ve ses sıstemlerı bolumunu okuyarabılırsın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.