Şimdi Ara

Project Scorpio 6 Nisan'da Tanıtılacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prengator

    Exclusive oyun duyurmazlarsa switch gibi olur sonu.Beklentim çöp

    Switchte Zelda gibi efsane var, bunda yine forza yine forza , öyle bir hal aldıki artık konsolun araba yarışı degil, araba yarışının konsolu var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine hayalleriniz yıkılacak. Boşuna esip gürlemeyin. Fason bir ürün çıkacak ortaya ki en fazla ps4pro ile aynı kalitede oyunları 4K açar, daha fazlası da olmaz. E o zaman da bir iki yıla kalmaz çöp olur. (Bu arada değişebilir parça muhabbeti var ki o daha da kötü bir fikir, çünkü çıktığı zaman o parçalar da en az bir konsol fiyatı olur, ayrıca Nvidia gibi de eski ürünler daha da düşük performans ile çalışmaya başlar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Çok açık ve net yazıyorum özel bir kaç oyun tanıtmazlar ise hiç bir işe yaramaz . Oyunları 4K oynamak için gider NVİDİA amiral kartlarında yada VEGA mimarili bir amiral kart alır ULTRA detaylarda 4K oynarım . Özel içerik yoksa parada yok Miko

    Hacı zaten almayacağın birşeye, neden alacakmış süsü verip almayacağını söylüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digital Foundry'nin büyümesine tanıklık ediyoruz bir yandan. Kanallarında çok iyi çalışmalara imza atıyorlar oyunların gerçek çözünürlüklerini, frame oranlarını öğreniyoruz onlar sayesinde. Microsoft'un bu kanala öncelik tanıması teknik açıdan konsoluna çok güvendiği anlamına geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gultekinlive

    Digital Foundry'nin büyümesine tanıklık ediyoruz bir yandan. Kanallarında çok iyi çalışmalara imza atıyorlar oyunların gerçek çözünürlüklerini, frame oranlarını öğreniyoruz onlar sayesinde. Microsoft'un bu kanala öncelik tanıması teknik açıdan konsoluna çok güvendiği anlamına geliyor.

    Çok güzel bir tespit ;) bakalım nasıl bir donanıma sahip gerçekten merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım İnşallah PS4 Pro'nun yanına almaya değer bulurum,2 yıl içerisinde kendini gösterecektir..Eğer beklediğim gibi olmazsa PS5 akar,Ama artık PS5'ede güven olmaz onunda Pro'su çıkabilir..En iyisi beklemek.
  • Kardeş bu forumdaki herkeste XBOX var zaten . Bende de var PC = XBOX 4K diye ölüp bitersek dediğim gibi amiral kart alırız 4K XBOX'ımız olur sen yorma kafanı böyle işlerle . Bekle 6 nisanı gelişmiş parçalara sahip mini PC ni al mutlu mesut yaşa . Olmayan EXC oyunlarınla iyi oyunlar diliyoruz sana
  • valla scorpio bildiğin steam box benzeri birşey olacak işte ne beklıyorsunuz ki yani? Ms in scorpio ya özel 4 tane yeni exclusive duyuracağını falanmı yoksa?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir liste mi yapsak diyorum ne? Her tartışma potansiyeli olan konuyu izlemek için gelenleri etiketlese biri, biz de çerezlerimizi alıp izlesek fanboyların dalaşını.
  • 6 Nisan'a çok bi vakit kalmadı. Hep birlikte göreceğiz konsolu. Ama peşinen söylüyorum: eğer konsol acayip bir şey çıkarsa bu sefer bu çok pahalı olur, konsol mantığına aykırı diye yorumları görürüz. Bu arada PS sahiplerinin üzüntülerini paylaşıyorum hala GT bekliyorlar. La yazıktır bu arkadaşlara, 4 yıl oldu 4 yıl.
  • 4000 tl ayırdım alırız artık basic paketini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpio yu bekleyenlerden biriyim ama güçlü cihaz pahalı demektir hele ki Türkiyede 2500 tl ve üzeri olur diye tahmin ediyorum ps4 pro 2000 tl ye dayanmış microsoft biraz daha pahalı yapar fiyatı donanıma bağlı olarak 6 nisanda görücez bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer rekabet açısından konsolun uçuk fıyatının olmayacağını açıklamıştı gecen sene dediğim gibi 499$'ı 1 $ geçmez rahat olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: prexz

    4k 60fps ultra ayarlarda 400-500 dolar olsun


    Zeki Müren de seni görsün mü?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1080 ti yi takmışım akıyorum bunun gücü hiçbirşey ifade etmiyor şahsen özel oyun lazım özel oyun lütfen yeni bişeyler , switch ne güzel değişiklik yaptı keyifle kullanıyoruz oyun desen ee zeldasıda var yahu heeyyyy xbox sende ne varrrrrrr , lütfen güzel oyunlarla duyurun güç zırvalığı istemiyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Project No-Games"

    Forza
    Halo
    Forza Horizon
    Halo Wars
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Kardeş bu forumdaki herkeste XBOX var zaten . Bende de var PC = XBOX 4K diye ölüp bitersek dediğim gibi amiral kart alırız 4K XBOX'ımız olur sen yorma kafanı böyle işlerle . Bekle 6 nisanı gelişmiş parçalara sahip mini PC ni al mutlu mesut yaşa . Olmayan EXC oyunlarınla iyi oyunlar diliyoruz sana

    Hacı ben önümüzdeki ay PSNOW aboneliği alıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beklediğimden erken geldi
  • Ps serisini evimde hiç denemedim anca cafe ortamında bakma fırsatım oldu. Ancak Xbox 360?elite Xbox 360 s Xbox 360 e ve Xbox one Xbox one s kullandım. Ayrıca yukarıda yazdıklarımın farklı versiyonlarını mesela 500 gb xbo da kullandım 1 tb xbo da kullandım. Sırf gb olarak daha Yükseğini almak için bile konsol değişikliği yaptım . Ancak hiçbir zaman ps serisini kullanmadım belki alır denerim ancak Xbox one benim için gayet yeterli. Online modu da hatasıza yakın. Her istediğimi zevk alarak yapıyorum ancak Ps de durum ne bilmiyorum ama oyun sayısı biraz az bence. Her neyse büyük ihtimalle scorpio çıktıktan sonra scorpio da alacağım :) merakla bekliyorum. Bu arada kütük gibi Xbox one dan sonra one s ilaç gibi gelmişti . Boyut kibarlık ve estetik olması çok hoştu . Ancak biraz gürültülü gibi gelmişti . Fan sesleri biraz fazla çıkıyordu. Ha şunu da belirteyim . Sanırım xbox insanı özel hissettiriyor değişik bir duygu sanki iPhone gibi . İnsan farklı hissediyor farkındalık oluşturuyor . Bu his marka Amblemini ve ürünlerini daha estetik bulduğumdan kaynaklanıyor. Mesela Xbox un o işareti resmen hayranlık uyandırıyor . Hatta Xbox Amblemi olan yeşil beyaz battaniyem bile var el yapımı :))



    Bakalım umarım scorpio ya bakma fırsatım da olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >









  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.