Şimdi Ara

Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
13
Favori
11.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uzun bir zaman sonra tekrardan güncelleme yapmak istedim. Malum ekran kartı bloğunun çıkması yılan hikayesine dönünce uzun süre boyunca sistemi ve projeyi bekletmek zorunda kalmıştım.

    Bugün şöyle her şeyi kutulardan çıkarıp son durum nedir, neler var ve neler yapılacak diye bakarken bir kaç tane de fotoğraf eklemek istedim.

     Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T  Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T  Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T

     Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T  Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T


    ...Yapılacaklar...


    - Sistemde akrilik boru kullanılacak, birkaç bükme dışında açılı rakorlar ile agresif bir görünüm vermeyi planlıyorum. Masraflı bir yol bükmeye kıyasla lakin aradaki estetik farkı hesaba katınca değecek.

    - Ses kartının çıplak kalması çok canımı sıkıyordu genel görünümü tamamen bozan bir detay ama mevcut kulaklıklarımı kullanmak için de ihtiyaç duyduğum için görünümü daha hoş hale getirmek amacıyla ses kartına backplate siparişini verdim. Gelecek hafta üretimi yapılacak ve sonrasında kargoyla gönderilecek.

     Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T


    - Rakor seçiminde kararsız olduğum için örnek olarak farklı renklerden sipariş etmiştim daha hepsini tek tek takıp yanyana koyup görünümü o şekilde değerlendirdim. Bir değişiklik olmazsa Carbon Black kullanacağım.

    - Radyatörlerde Corsair SP120 White Led radyatör fanları kullanılacak. Hem performans olarak hem estetik olarak makul bir seçim olduğunu düşünüyorum.

    - Sıvı ilk etapta şeffaf olacak Mayhem's Pure Water ile X1 kullanacağım coolant olarak lakin olur da çok cansız olduğu hissine kapılırsam Pastel White'a dönüştüreceğim.

    - Ekran kartına Evga'den aldığım backplate'in dışında EK tarafından üretilen alternatif iki adet backplate'i dahil etmeye karar verdim. Çok cansız ve istediğim gibi görünmezlerse temel amacım bunları oldukları gibi kullanmaktan ziyade üzerlerine ilk sayfadaki logoyu işleyerek kullanmak olacak.

     Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T  Project Dark Crusader - Sıvı Soğutmalı Corsair Graphite 780T



    Şimdilik bu kadar ek siparişler ulaştıktan sonra kurulum adımlarında tekrar görüşmek üzere




  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı diyim ayrıca ses kartı backplate için ozelden mesaj attim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renji-tr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

    Yanıtladım mesajını detaylıca ;)
  • Nessarien Merhaba,
    ZxR için bende sipariş verdim.Uzun zamandır düşünüyordum sende görmem iyi oldu...
    Sistemi bekliyoruzzzzzz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtkc -- 11 Mayıs 2015; 9:07:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmi atladım hani corsairden gelip sır olan hediye açıklandımı
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Yok siz atlamadınız, açıklanacak demedim hiç. Hediye değildi zaten sadece sır diyelim biz ona. Bende kalmadı maalesef kısa süreli test sonrasında İngiltere'ye gitti.

    @vdtkc

    Rica ederim sen de güle güle kullan
  • Acımasız hayat :) güldüğüme bakmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimi alim bende 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proje ne durumda ??
  • sismanogullar kullanıcısına yanıt
    Aslında her şey hazırdı başlamak için ama gerek iş yoğunluğundan gerek bloğun çıkmasının aylar sürmesinden hevesim kaçtı (blok çıkana kadar kart eskisi gtx 980 classified) bir de yeni aldığım eve taşınma süreci araya girince hiç ilgilenemedim. Yeni bileşenler, birkaç upgrade ve yeni bir kasa ile farklı bir şey yapacağım bunun yerine ki istediğim şekilde daha uzun ömürlü olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 14 Kasım 2015; 12:32:45 >
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Yine de uzun ömürlü olmayacağına eminim
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    Haha :) Yok yok 2-3 way sli olacak bir de eskisi gibi vakit bolluğum yok 2 iş ile birden uğraşıyorum aylardır bu yüzden epey uzun ömürlü bir sistem olacak, en azından öyle olmasını ümit ediyorum.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Umarım olur. Dediğin gibi bir sisteme sıvı soğutma yaparsan zaten sökmek zor geliyor insana. Ben 980 den bloğu sökmek zor geldiği için 980ti ye geçmedim mesela sende de aynı durum olur büyük olasılıkla zaman darlığından.
  • Poyri kullanıcısına yanıt
    Haha kim uğraşacak ya olayı işte. Eskisi gibi heyecan uyandırmamasıyla da alakalı olabilir elbette. Temel düşüncem Q1 gibi yeni işlemcilerin de çıkmasıyla beraber 2-3 way sli yaparak yeni bir sistem kurmak muhtemelen Pascal'ın çıkmasını beklerim. Mevcut mimari ile ekran kartlarında overclock yapmak zevk vermiyor, limitlere takılmadan zorlanabilen bir mimari en ideali yoksa once setup yapıp keyif alamıyorsun. Ümit ediyorum ki bu Pascal ile değişir böylece aklımdaki sistemi kurup 1-2 nesil kullanırım elleşmeden
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Aynı fikir bende de var. Dediğin şekilde bir kart gelirse 2li SLİ yapıp 1-2 nesil atlamak lazım hem sıvı soğutmada o zaman hakkıyla olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    pascal dediğiniz mimari, gtx 980 ti den sonra gelecek kartlar değil mi ? bende de evganın gtx 980 clasfieldi var ileride yeni kart gelince güncellemek istiyorum. 980ti ye geçmek sanırım para israfı olur pek bir getirisi de olmaz.

    edit: şimdi ki ekran kartları 2k ve 4k da bildiğim kadarıyla full ayarda yeni oyunlarda yetersizler. yeni mimari ile hem monitoru degistiririm hemde ekran kartını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Kasım 2015; 16:34:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.