Şimdi Ara

Proje onerisi gerek arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, ilginc bir istegim olacak sizden. Python ogrenmek istiyorum, aslinda basit uygulamalari yazabilirim fakat beni python'u hakkiyla kullanmaya zorlayacak bir projeye ihtiyacim var. Cunku dokumanlari vs. okuyarak bir seyler ogrenebilen birisi degilim. O teknolojiyi kullanarak bir proje yapmadigim zaman sikilip birakiyorum ya da ogrendigimi unutuyorum.

    Bu proje network, web, veritabani ya da veri isleme uzerine olabilir. Projeyi bitirdikten sonra benim ya da baskalarinin kullanabilecegi ya da ileride referans ozelligi tasiyacak bir calisma olmasini istiyorum.

    Istegimi lutfen yadirgamayin arkadaslar, bu gune kadar onlarca sey ogrenmek icin kollarimi sivadim fakat sikilip biraktim. Ne zaman onumde bir proje oldu o zaman aldigim kitaplari actim, internetteki kaynaklari kurcaladim, kaynak kodlari okudum ve ogrendim. Hem daha keyifli oldugunu dusunuyorum.

    Onerilerinizi bekliyorum.







  • mobıl desteklı bır program sunucuda verıtabanı olan otel programını mudur,mudur yardımcısı mobılden kısıtlamalar ıle kullansın muhasebe,satın alma, ama mudurde butun yetlıker olsun rezervasyon ıptalı gıbı,yada masaustu uygulama aynı sıstemde calısan,boyle bısey tavsıye edebılırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • python script shell var mobıl ıcın ama masaustude yapabılırsın boyle bıse kolay gelsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler dostum onerin icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.