Şimdi Ara

Programlama için Macbook Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar.
    Ben kendime yazılım için macbook pro almayı düşünüyorum. Hem ios hem android hemde normal programlama dilleri ile kendimi geliştirmek için. (Genel olarak okulda bana destek için) Param limitli olduğu için sıfırların yerine ikinci ellere bakmayı tercih ediyorum. İkinci ellerde de uygun fiyatlı modellere bakıyorum. Sahibinden de gezerken bir tane ilan gördüm. Fiyatı uygun geldi ve elimde bulunan xbox one s 500 GB şubat 2020 ye kadar garantili cihazım ile takas teklifinde bulundum. Adamala konuştuk ve uygun bulduk. Fakat kafanda takılan bir konu ise cihazın 2010 mid olması ve core2 duo işlemcisi olması. Macbooklardan anlamam bu benim için bir ilk olacak. Bu linkteki macbook benim anlatığım kadarı ile işimi görür mü ?
    okul aralarında çalışıp 2015 macbook air (sıfır) alamayı düşünüyorum. bunu alırsam ona gerek kalır mı ?
    2010 mid macbook pro performansı nasıldır ?
    core 2 duo ne beklersin ki demesinler de işimi görsün xcode çalıştırayım. uygulama yazmayı öğreneyim bi üst modelini almayı düşünüyorum zaten. Hem bu iş görürken parada biriktirim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-daha-ucuzu-yok,bayram-sekeri-697050173/detay/







  • Hocam core2duo ile ne yapmayı düşünüyorsun? Ben de mac düşünüyorum lakin core2duo biraz düşük bir işlemci. Yani güncel ideleri, studio programlarını çalıştırırken seni çileden çıkarabilir. Diğer özellikleri o fiyata göre yeterli olsa da iyi bir ide çalıştırırken falan biraz çile çekersiniz.
    Ha yapılacak daha iyi bir şey var mı? Derseniz bu fiyata yok. 1500tlye celeron cihazlar 4gb ramler var.. Sıkı bir pazarlık yapın almay kararr verdiğiniz takdirde. çünkü 9 yıllık cihaz.
    Bütçenizi 2 katına çıkarmanız gerekir. Bilgisayar bütçeniz bu kadarsa alın, öğrenin, ama çok bir şey beklemeyin. Bu
  • Bana Core i5 2011 makine az geliyor. Günlük hayatta ufak kitlenmeler sıcaklık kaynaklı sürekli fan açma durumu olmaya başladı. Bence 2014 öncesi bir model almamaya çalışın. Kaldı ki siz işlemciye yüklenen uygulamalar kullanacaksınız. Yapılmaz diye birşey yok ama acı çekersiniz.
    Hatta notebook olması şart değilse Mac Mini'lere de bakın belki onlarda fiyatta uygun şeyler çıkabilir.
  • 2015 pro kullanıyorum.2015 aire bulaşma sıfır da olsa.pro ile arasında çok kalite farkı var ayrıca performans farkı da var.sana tavsiyem paran olana kadar Windowsta devam et.xcode a Macbook alınca başlarsın.hackintosh yüklemek de artık daha kolay onu da deneyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.