Şimdi Ara

Program indirme sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • site Adı : İndirHep
    Site adresi :http://www.indirhep.com
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : program ve oyun indirme
    Kullanılan yazılıma ait detaylar : Php alt yapıya sahip.

    Program ve tarayıcı gezginler arasında iyi bir yer kazanan indirhep.com sitesi ile artık zorluk çekmeden en yeni programlara ve en son oyunlara sahip olabileceksiniz. Sitenin geneli anlaşılır bir arayüz kullanılarak hazırlanmış durumdadır. Son sürüm program indirme sitesinde antivirüs programlarından, grafik programlarına kadar bir çok alanda veriler hazırlanmıştır. Kullanıcının ihtiyacına göre düzenlenen program listeleri ile en çok tutulan oyunlar başta yer almaktadır. Gün geçtikçe sanal ortam genişlemekte ve yeni yeni uygulamalar çıkmaktadır. Windows bile her seferinde yeni bir işletim sistemi ile kullanıcı karşısına çıkarken, sanal ortamdaki kötü içerikli yazılımlarda kullanıcıların bilgisayarlarını hedef almayı akıllarından çıkarmıyorlar. Bunlara sebebiyet verenler ise şüphesiz sanal alem korsanlarıdır.

    Gerekli önlemleri alabiliyoruz veyahutta alamıyoruz. Her programı indirip kurmak çözüm değil. Bizler sizlere en uygun ve en ideal programları sunuyoruz. Sizler kendinize ve bilgisayarınızın özelliklerine uygun şekilde herhangi birini seçerek kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sadece anti virüs programları olarak düşünmeyelim, bunların yanında bir çok logo tasarımı yapan, mp3’ler ile uğraşan veyahutta videoları kesme, ekleme, düzenleme işlemleri yapan kullanıcıların da yoğun olduğunu hatırlatmak isteriz. Bütün programların full olması, sizler için ideal bir seçim olsa gerek. Tek tıkla istediğiniz programa ulaşabilirken, 2012 ve sonrası çıkacak yeni oyunlara da göz atmanızı tavsiye ederiz. program indirme siteleri birçok kesime hitap etmektedir. Yaş oranları tamamen esnek bir yapıya sahiptir. Oyun oynamak aslında her yaşa uygundur. Elbette her yaşa uygun oyun bulmaksa biraz zordur. indirhep.com sitesi oyunlar bölümünde gençlere yeni nesil oyunları takip etmesine fırsat vermektedir. Full sürüm oyunlar ile artık bilgisayarlarınızda hoşça vakit geçirebilirsiniz. O kadar zorlu geçmiş bir günün ardından dinlenme amaçlı oturulan bilgisayarda rahatlatıcı oyunlar oynayabilirken, stres atmak için bir çok oyun geliştirilmiştir. Oyun indirme konusunda ideal bir site olan indirhep.com sitesi, kullanıcılarına farklı bir yapıyla incelemeler sundu. En ideal program ve oyunlar full sürüm olarak sadece bu sitede yayınlanmaktadır.

    Ayrıca Ares, Tivibu indir, Bearshare gibi tüm popüler programlar bulunmaktadır. İhtiyacınız olan tüm programları buradan indirebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.