Şimdi Ara

Profilo ürün yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eşimle 2 ürün beğendik,3 kişilik bir aileyiz.Kullananlar yada ürün hakkında bilgisi olanlardan yorumlarınızı bekliyorum.Başka model veya marka tavsiyeside olabilir.
    Buzdolabı Profilo BD7010VNF
    Çamaşır mak.Profilo CM1001CTR



  • CM1001CTR yeni aldik, bu sitedeki tavsiyelere uyup son anda ariston'dan vazgectik ve bunu aldik. 1 Haftada epey bi camasir yikandi ve sonuc 8 yildir falan kullandigimiz bosch maxx serisi makine ile ayni diyebilirim. Aletin calisma sesi cok dusuk, yuk algilama kabiliyeti cok yuksek. 15 dk'lik 2kg'lik program acip sirf denemek icin 5kg kadar camasir attik, programi baslattik ve alet kendi kendine hemen programi degistirip sureyi uzatti, her yikama asamasini farkli uyguladi. Az camasir atip 15 dakikalik programda calistirdik sonuc mukemmel. Tika basa doldurup (son haddine kadar) ecoplus modunda calistirdik sonuc cok iyi. Standart yikamalar (battaniye, yorgan, vs.. olmayan) icin jetplus 1 saatlik modu tamamdir. 1000 devir sikarken dahi kapali banyo kapisinin ardindan ses zor duyuluyor. Camasirlar kesinlikle tertemiz. Makinenin distan gozuken kalitesinin bosch markalarla ayni seviyede oldugu kolaylikla gozleniyor. Dahili ya da gormedigimiz parca kalitelerini bilmem ama tank gibi duruyor. Bosch kalitesinden sasmadim hic ama bu makinenin kalitesinin o kadar iyi olabilecegini dusundum ve fiyatini da gozonune alinca daha cazip bi makina gozukmedi. Birkac gunluk yaptigimiz yikama testlerinde de kesinlikle memnun kaldik.

    Fiyat/Performans su an icin piyasadaki en iyi makine oldugunu dusunuyorum. Hayirli olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: esep

    Arkadaşlar eşimle 2 ürün beğendik,3 kişilik bir aileyiz.Kullananlar yada ürün hakkında bilgisi olanlardan yorumlarınızı bekliyorum.Başka model veya marka tavsiyeside olabilir.
    Buzdolabı Profilo BD7010VNF
    Çamaşır mak.Profilo CM1001CTR

    Buzdolabı LG üretimidir ama fiyatını kaça buldunuz? 1300-1400TL civarından fazlaysa Samsung RT59EMSW serisi almak daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.