Şimdi Ara

Profilo AVM'de yaşanan olay...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese, bugün General Mobile'ın bulunmuş olduğu profilo avm'ye telefonumdaki tuş arızasını gidermek için gittim. Gittiğimde orta yaşarda(40-50) biri bağırıp çağırıyordu. Uzaktan izlemeye başladım. Kişinin yakındığı şey ise telefonunun bataryasında problem olduğu ve tamir sonrası verilen kağıtta değiştirildiğinin yazmasıydı. Ama vatandaş gerçekten akıllılık edip telefonu vermeden önce bataryanın üstüne kalemle işaret koymuş ve telefonu açıp bataryaya baktığında bataryanın işaret koyduğu batarya olduğunu görünce olay çıkardı, baya tartışmalar oldu, adam herkese bakın görün nasıl hizmet aldığımızı arkadaşlar tarzında seslendi, çalışanlarda önüne geçip bağırmaya başladı, birbirlerini iteklediler. Sonrasında benim vaktim olmadığı için telefonumu alıp çıktım gittim. Bir başka mesele ise telefonumu almaya geldim, gişedeki kadın bana telefon uzattı ve benim telefonum değildi, bembeyaz bir gm elite uzattı. Kötü niyetli biri olsa telefonu alsa gitse hiç haberleri olmayacak, bu kadar lakayıtlık görmedim. bu telefon benim değil dedim, pardon dedi telefonumun olduğu poşeti getirdi verdi. Uzun lafın kısası artık general mobile'a tövbe ettim, bir daha bu firmadan cihaz alacağımı sanmam. Bu olayı paylaşmak istedim, çünkü yukarıda anlattığım vatandaşı gerçekten madur ettiler ve bu duruma üzüldüm ve kızgınım da, umarım paylaşımım sizlere biraz olsun ışık tutar.







  • Ellikere yazıldı çizildi almayın diye bu forumda inatla ne diye alırsınız ucuz etin yahnisi bu kadar olur hersey içini iyi yaptık şunu yaptık bunu yaptık la olmuyor piyasaya girdiğinden beri hep aynı terane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobile, profilo servisi ile birlesince, ortaya dehşet ul vahşet bir durum çıkıyor. Allah dusurmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Yıldır Elite Kullanıyorum Servisinden memnun olduğumu söylesem yalan söylemiş olurum Telefon Şarjda iken alev aldı servise gönderdim telefon bir süre sonrasında bana geri döndü Kullanıcı hatasıdır diyerek. Telefon Şarjda dokunmadığım halde kablodan alev alıyorsa kablo yanıyorsa benim burada suçum nedir ? Birde yanmış olan kabloyu kablo denendi çalışıyor yazıp geri göndermişler böyle rezil bir servis görmedim Başka markalarda bu tür olaylar yaşandığında bizzat yenisini veriyorlar ve özür diliyorlar Samsung Ve Apple bu tür durumlar oldu yenisini verdiler kullanıcılara. 2'ci kez gönderdiğimde mahkemeye karar vermeye niyetliydim bizzatta yazdım daha sonrasında kabloyu değiştirmişler telefon halen aynı telefon 5'ciye gitti geldi bu yılın sonuna kadar (garanti dolacak) kaç kez gider bilmiyorum servis bakımından iyi bir hizmet yok en son gönderdiğimde 30 lira parça parası aldılar böyle rezil bir servis görmedim.




  • :))

    arkadaşlar profilo merkezindeki general mobile servisi saat kaçta açılmaktadır ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.