Merhabalar, Oyunu cdkey satan sitelerden rus cdkey'i olarak aldım. Bf3 premium için, rus cdkey satan ve EA'in kendi sitesi arasında 8 tl fark var. EA'in kendi sitesinden, kredi kartımla, ülkemi Türkiye olarak girerek almam da sıkıntı çıkar mı? Ayrıca RUS CDKEY'ini patchler mi, kısaca bu durumda olanlardan yorum beklemekteyim.
Bu ikisinden birini kablo modemin ethernetini çoklamak ve wireless olarak interneti dağıtmak için alacağım. Aralarında fiyat farkı pek yok, WRT110 daha yeni bir ürün. WRT110'da anten olmadığından dolayı diğerine göre daha az etki alanı olacağını düşünüyorum. Her ikisininde de 4 port ethernet switch ve wireless var. Yorumlarınızı bekliyorum.
Evet arkadaşlar, kendimce denemeler sonucu en düzgün bu şekilde fan filtresi yapabildim, sizlerle paylaşayım dedim. Öncelikle kasam ilk geldiğinde toz girmesine değer mi, yan kapağın fanının çalışmasına gerek var mı? diye test ettim, kapak yokken ve kapak varken masaüstünde 10 derece farketti. Özellikle ekran kartına üfürdüğü için kesinlikle çalışması gerekiyor. Daha sonra bayan çorabı ile denedim, yeterince gerememişim sanırım, performans düşüklüğü oldu, 7 8 derece kadar. En sonunda 2 kat sineklik ile performans kaybettirmeden filtre yapmayı başardım. Tozu %100 tutmasa da, filtre üzerine yapışan tozlar bayağı bir fazla demekki işe yarıyor.
Malzemeler - 1 Adet Sineklik, büyüklüğü size bağlı, kaç yapacaksanız ona göre alın. - Çoğunun yanında tutması için cırt cırtı da var yoksa siz alacaksınız. - 2 kat yapınca fanının kuvvetiyle cırt cırttan birazı çıkıyor, ona göre bant alın.
Malzemeler, sineklik siyah olması daha iyi oldu, hiç belli olmuyor dışardan. (koçtaştan aldım)
Kare kare, 1. kat (Düz enine veya boyuna doğru kesin) Bakla bakla, 2. kat (Çaprak girin deseni ilk kattan farklı olsun) Yapıştırılacak alana, cırt cırtları yapıştırdım. 2 katı üst üst koyup, vida deliklerini dışardan kestim, vidaladim. Yakın çekim. Dıştan görünüş Tam tutması için, elektrikçi bantıyla destekledim.