Merhaba, Gelibolu'da bir dairemiz var,daire kazan daireli kömür koyulup kışın petekler vasıtasıyla ısınma sağlanıyor.Biz burayı yazlık olarak düşündüğümüzden aldık ve sadece yazın 1 ay kadar kalıyoruz,sene içerisinde eşyalı kiralık olacak şekilde de kiraladığımız oldu.Kiracı varken aidatları kiracı,boşken biz ödedik.Şimdi sorum şu daire boşken kullanmadığım asansörün ve ısınma yakacak parasını aidat adı altında ödemekle yükümlümüyüm, ödemezsem eğer ne olur ? Teşekkürler
Merehaba,başlıkta belirttiğim gibi 15000 TL'lik bir bütçem var,başlangıç olarak az yakan bana sorun çıkarmayacak bir araba istiyorum. Aklımda Tata indica var tata olduğu için olumsuz yorumlar çok ama ilk arabam olacağı ve şoförlüğü öğreneceğim için o modelli ve özellikleri olan başka ucuz arabada bulmak zor,kafalar karışık tavsiyelerinize açığım
Arkadaşlar merhaba, şu sıralar aktif iş arayışındayım fakat nereye gitsem olumsuz oluyor bende KPSS'yi düşünmeye başladım.Acaba Malzeme Müh. olarak atanma şansım nedir? kaç puanla atanırım? nasıl çalışmam gerek vs ? tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum teşekkürler.
Şöyle bir video var,Sakarya'da boyacılık yapan amcamıza zabıta müdürü gelip boya sandığını alıyor ve tartaklıyor.Vergi Levhasız dükkan açan Suriyelilere niye uğramaz bu zabıta müdürleri mesela?
Arkadaşlar merhaba, Genel olarak dungeon ve raidlerde dps sorunu yaşıyorum.Farklı talentler ve farklı rotasyonlar denedim ama nafile,tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Arşivlik bir yayın oluyor,anlattığına göre bu lanet Feto kendini Allah ile peygamber arasındaki bir mevkide görüyormuş kutbul aktab sanırım ismi... Şu an izlediğim kadarıyla dün ve bugünkü cnn yayınlarından anladığım kadarıyla ülkenin 40 senelik yakın tarihi çöp olmuş bildiğin...
Merhabalar, 70 metrekarelik evimize kombi almayı düşünüyoruz.Evimiz ara kattadır.Camlar PVC çift cam ama binada ısı izolasyonu yok.Orta mertebede güneş alıyor.Pek bir fikrim olmadığından marka tavsiyelerinize açığım arkadalar.Ayrıca hermetik mi yoğuşmalı kombimi daha mantıklı olur ?
Arkadaşlar merhaba,internetten bir saat sipariş verdim elime ulaştı fakat bileğime oldukça büyük geldi.Sorum şu bu saatin kordonunu küçültme imkanımız var mı?
Dipnot:Saatin kordonu silikon kelepçe kilit var
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.