O

Er
24 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Konum: Ankara, Yenimahalle
Meslek: Yedek Parça
İlgi Alanları: Renault Dacia Nissan Yedek Parça
Hakkımda:
Araçlarda meydana gelen kaporta hasarları ve mekanik arızalar orijinal oto yedek parçaları ile sorunsuz bir şekilde giderilebiliyor. Böylece araç sahipleri trafikte sorunlar yaşamıyor, orijinal yedek parçalar sayesinde araçların estetiği de bozulmamış oluyor.

Türkiye’nin her yerinden ithal ve yerli üretim Renault yedek parça siparişi verilebilen online yedek parça e-ticaret sitesi otoahmet.net’den, Renault grubu markası olan Dacia marka araçların da yedek parçalar temin edilebiliyor. Sis far kapağı, stop lambası, ön tampon gibi Renault orijinal yedek parça çeşitlerinin yanı sıra araç bakımı için gerekli yağ seti, hava filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi gibi yedek parça çeşitlerinin de satın alınabildiği otoahmet.net web sitesinde araçların ihtiyacı yolda kalmadan karşılanabiliyor.

Renault Laguna, Renault Megane, Renault Fluence, Renault Kango, Renault Clio, Renault Twingo, Renault Kadjar, Renault Captur gibi Renault marka araç modellerinin yedek parçaları otoahmet.net web sitesinden temin edilebiliyor. otoahmet.net web sitesindeki Renault yedek parça fiyatları aracın modeline göre değişiklik gösteriyor.

Dacia marka araç sahipleri de araç modeli ne olursa olsun en uygun orijinal yedek parça çeşitlerini de Oto Ahmet den sipariş verip, kapıda teslim alabiliyor. Dacia Pick-up, Dacia Solenza, Dacia Logan, Dacia Sandero, Dacia Dokker, Dacia Duster 4x2, Dacia Duster, Dacia Lodgy, Dacia Logan Pick-up gibi Dacia orijinal yedek parça ürünü hızlı teslimat fırsatıyla adrese kadar gönderiliyor.

Otoahmet.net web sitesinden satın alınan tüm Renault ve Dacia yedek parça ürünleri sıfır ve müşteri adına faturalı olarak gönderiliyor. Ziyaretçiler, web sitede buldukları yedek parçanın araçları ile uyumu olmadığını düşündüklerinde Oto Ahmet ile iletişime geçerek, teknik destek alabiliyor. Müşteri memnuniyetini önemseyen Oto Ahmet, yanlış ve istek dışı ürün gönderilmesi durumunda yedek parçanın iadesini de sağlayabiliyor.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Mesaj Sayısı: 8
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Renault
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.