Uygulama ile Aç Kapat butonu
Kayıt
Arama butonu

Yarbay
13 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
7 yıl
Lg G4 ısınma (sadece5dk'da)
Telefonu ocak ayında aldım, mart, nisan gibi ısınma problemi başladı. Herhangi bir video izlerken, face, instagram bakınırken veya oyun oynarken 3-4 dk içinde telefon alev gibi oluyor 58-60 derecelere çıkıyor. Çevremde g4 kullanan birisine denk gelmedim, sorunun bataryada'mı yoksa telefonun kendisinde mi anlamamızın bir yolu var mı?

Not: Bizdeuygun adlı bir siteden almıştım, bataryanın sahte olma durumu olabilirmi? Nette orjinal bataryalarla karşılaştırınca tip olarak bir farklılık gözükmüyor.
10 yıl
Protein-Amino tavsiyesi?
Merhaba arkadaşlar. Ben 4 aydır yapıyorum şimdiye kadar hiç bir ürün kullanmadım ve çok bilgim yok. Özetle her sabah 10.00-11.30 arası salona gidip çalışıyorum ondan sonra iş yerine geçiyorum. Haliyle bir yorgunluk oluyor gün boyu ve akşam 10 da işten çıkıyorum başka saatlerde spor yapmama imkan yok. Bana enerji verip, protein ihtiyacımı karşılayacak protein tozu ve aminoasit almak istiyorum, hangilerini tavsiye edersiniz?Salondan arkadaş syntha 6 alalım diyor ama birde sizlere sorayım dedim, bilmeden almak istemiyorum.

Boy: 1.75
Kilo: 73
10 yıl
İnternet kopma sorun (pc odaklı)
Arkadaşlar merhaba. Evde 3 tane bilgisayar var, bir tanesi benim yeni aldığım sony vaio. Sürekli nette kopma sorunu yaşıyorum fakat diğer bilgisayarlarda ve telefonlarımızda kopma yaşanmıyor. 10 dakikada 1 düzenli olarak internet gidiyor 1-2 dk sonra geri geliyor. Bilgisayarım henüz 4-5 aylık. Bu sorunla karşılaşınca trojen felan girmiştir diye format attım ama hala devam ediyor. TTnet kullanıyordum süperonline geçtim ama malesef yine aynı sorun var.

Bir fikri olan varmı yoksa direk servisemi göndereyim?
10 yıl
Karın bölgesi yağ yakımı hk.
Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce spora başladım. Boyum 1.75 kilom 75. Hafif çaplı bir göbeğim var bunu eritmek istiyorum ve idmanlardan sonra 15 dakika koşuyorum. Bunun haricinde yağlılardan, şekerden, tuzdan, asitli içeceklerin hiç birini tüketmiyorum. Genel olarak vücudumda kilo dağılımı karın bölgesi dışında çok normal. Zaten kilo ve boyumun orantılı olduğunu söylüyor arkadaşlarım.

Ama karın kasları yağlar sayesinde gözükmüyor ve kötü duruyor. Sözün kısası iskelet gibi olmadan bu bölgeyi nasıl eritebilirim??
10 yıl
Yumuşak tabanlı basketbol ayakkabısı tavsiye?
Merhaba arkadaşlar. Ayağımda nasır olduğundan yumuşak tabanlı bir ayakkabıya ihtiyacım var. Şuan Nike Hyperdunk var.

Air Jordan veya adizero rose hafif ayakkabıyı düşünüyorum. 250 tl ye kadar bütçem var.

Son olarak çok yüksek tabanlı olmazsada iyi olur çok sık ayak burkulması oluyor sonra.
10 yıl
İlk defa bisiklet alacağım yardım istiyorum..
Merhaba arkadaşlar, bisikletten çok fazla anlamıyorum. 5 yıldır motosiklet kullanıyorum. İşimde bu zaten..

İşe gidip gelmek için yaklaşık 5-6 km düz bir yol ve tatil günümde süreceğim. Bir bisiklet yolu var Bostanlıdan Sasalıya kadar izmirde 18 km. O zaman süreceğim.

Yani şehir bisikleti arıyorum. 1.75 boy 70 kiloyum. 500 tl ye kadar bütçem var. Eğer 600 e kadar çok güzel bir bisiklet olur onuda alabilirim.

Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
11 yıl
Açık öğretim hangi bölümü önerirsiniz?
9 Eylül pazarlama 2 yıllık bölümünü bitirdim. Şimdi dikey geçiş yapcam ama kararsız kaldım.

İktisat
Kamu Yönetimi
Uluslararası İlişkiler
Maliye
İşletme
Konaklama işletmesi

Bunlardan hangisini önerirsiniz. Hangi bölüm daha kolaydır diğerlerine göre?
11 yıl
Bugüne özel fantezi kuponum..
12 yıl
Sistem 3-4-5 Türkiye Ligleri Kuponum - 43 TL tuttu.
12 yıl
Pınar Karşıyaka - 2011/2012
Bu sezon 100. yılımızda yapacağımız tüm maçları burda tartışalım, değerlendirelim sabit bir konumuz olsun istedim.

Umarım güzel bir sezon geçirir en güzel dereceyi elde ederiz.







 Pınar Karşıyaka - 2011/2012








Bu yılki kadromuz şu şekilde:

OYUN KURUCULAR: 13. Ahmet Erdoğan - 32. Mire Chatman - 4. Orhun Güngören - 11. Oğulcan Sevim

SKORER GUARDLAR: 10. Onur Kentli - 7. Goran Ikonic

KISA FORVETLER: 8. Birkan Batuk - 19. Alper Saruhan

UZUN FORVETLER: 6. Ege Mala - 21. İlkan Karaman - 5. Raymar Morgan

PİVOTLAR: 9. Jovo Stanojevic - 21. Emre Bayav - 23. Onur Çalban

BAŞ ANTRENÖR: Hakan Demir




Geçen sezon EuroChallange'de çeyrek final başarısı gösteren takımımız bu yıl EuroCup ön elemesini LeMans ile 27 Eylül'de Karşıyaka Arena'da, 4 Ekim'de Antares Arena'da oynayacak.

Türkiye Kupasında Anadolu Efes, Aliağa Petkim ve Türk Telekom ile Aliağa Enka Spor Salonunda mücadele ediyoruz. 7-9 Ekim tarihleri arasında oynanacak.

TBL'de ise ilk maçımız 15 veya 16 ekim tarihlerinde Banvit deplasmanında olacak.Sonraki hafta içerde Beşiktaş'ı ağırlayacağız.



Resmi internet sitemiz:http://www.kskbasket.net
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
DH Uygulaması
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
DH App Store Uygulaması DH Google Play Store Uygulaması
Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.
DH Mobil Uygulaması
Yeni bir sürüme kadar uyarıyı gizle