düşündüm de usb portu vs. işime pek yaramaz. fazla para vermeye gerek yok şuana kadar kullanmadım zaten. mutlaka almalısınız vs dediğiniz modem var mı ? usb portu hayat kurtarır mutlaka al vs gibi düşünceniz varsa paylaşmanızı isterim. max bütce 350 .
Selamlar. Türk telekom 16 mbit download 0.6 upload tarifesini kullanıyorum yalın olarak 65 lira gibi bir fiyat var.
SNR değeri bu şekilde. fakat genelde upload ve download 210 un üzerinde olurdu. sanırsam soğuk havanın etkisi yüzünden biraz düşme yaşıyor. https://hizliresim.com/8NVWy1
24 mbit diyor fakat benim ihtiyacım olan minimum 50 mbit. alıp alamayacağım belli olur mu snr değerleri ile ? bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
ve diğer sormak istediğim konu. taahhütüm bitmek üzere. netspeed in istanbula gelmesini bekliyorum ocak ayına gelmezse malesef tekrardan türk telekomla sözleşme yapmak zorunda kalacağım. acaba taahhüt bittikten sonra internetimi kapatmak için dilekce versem aradıklarında daha ucuza daha hızlı internet verirler mi ?
netspeed bağlatmayı düşünüyordum çok iyi ve güvenilir geldi ama 2017 aralık - 2018 ocak gibi istanbul a gelir diyor. büyük ihtimal bu süre uzayacak o yüzden şimdilik onu da eledim kafadan.
türk net e bakıyorum herkes şikayet doldurmuş. bizim burada kullanıp memnun olanda var ama internette 10 kişinin 6 sı çok sıkıntılı şirket ulaşılmıyor vs demiş.
millinicom a baktım o tamamen uçmuş. hem 16 mbitten sonrası için fiber altyapısının olması gerek diyor hemde sabah 7 akşam 7 ye kadar seçtiğimiz hız ondan sonra 3 mbit hızmış. bunu da eledim.
vodafone a bakıyorum o da adsl veriyor sadece. verdiği max hız 24 mbit // yanlış bakmışım verdiği max 50 mbit fakat parası yine fazla geldi ve taahhüt işlerine hiç bulaşmak istemiyorum. // (http://www.vodafone.com.tr/Net/evde-internet.php )
bir daha taahhüt falan yapmak istemiyorum türk telekom ile. fatura zaten 70 lira geliyor 16 mbit internet için. sözleşme bitince fiyatı 100 liraya falan çekecekler büyük ihtimal babamı arayıp yine indirim diye 2 yıllık sözleşme imzalatacaklar. o yüzden hemen bulup ayarlamam lazım. ne önerirsiniz ?
16 mbit 0.6 upload türk telekom kullanıyorum vdsl e geçmek için modem bakıyorum. usb li olup olmaması konusunda kararsızım şuana kadar hiç ihtiyaç duymadım da kullanmadım da. alınmaya değerse usb li de önerebilirsiniz.
aradığım özellikler ; evde 4 kişi aktif kullanıyor interneti. 2 kişi dahi 720p film izlediğinde kimseye sıkıntı yaratmayacak , wifi kullanıcısı film,dizi izlerken oyunlarda ani ping artışı olayını yaşatmayan, wi fi çekim gücü kuvvetli modem arıyorum. fiyat max 400 e de çıkabilir.
netspeed 58 liralık 100mbit tarifeyi çok uygun buldum. özellikle türkiye şartlarında fakat haritasına baktığımız zaman istanbul başta olmak üzere bir çok kalabalık ilde hizmet veremiyorlar. ocak ayına kadar verecekleri yazıyor fakat benim aklıma takılan kitle arttıkca hızda ya da kalite de bir düşüş olur mu ? şuan kullananlar nasıl memnunlar mı ?
Kalıp ağda ısıtıcım arızalandı. yenisini almak istiyorum fakat bu sefer daha dayanıklı ve uzun süre götürecek bir makine arıyorum.
çabuk ya da yavaş ısınması önemli değil sadece bal kıvamında uzun süre dursun sürekli makineyi ısıt soğut yaptırmasın. ağdayı döktüğümüz haznesi kaliteli olsun. fazla ısıya maruz kalınca soyulmasın.