Uygulama ile Aç Kapat butonu
Kayıt
Arama butonu
B

Onbaşı
16 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
asus dsl n16 alacağım var mı başka alternatifi olan
düşündüm de usb portu vs. işime pek yaramaz. fazla para vermeye gerek yok şuana kadar kullanmadım zaten. mutlaka almalısınız vs dediğiniz modem var mı ? usb portu hayat kurtarır mutlaka al vs gibi düşünceniz varsa paylaşmanızı isterim. max bütce 350 .
B
5 yıl
Ne kadar hız alırım - SNR Değeri
Selamlar. Türk telekom 16 mbit download 0.6 upload tarifesini kullanıyorum yalın olarak 65 lira gibi bir fiyat var.

SNR değeri bu şekilde. fakat genelde upload ve download 210 un üzerinde olurdu. sanırsam soğuk havanın etkisi yüzünden biraz düşme yaşıyor. https://hizliresim.com/8NVWy1

bu da kapsama haritasında türk telekomun vereceği hız.
https://hizliresim.com/jQ9rdD

24 mbit diyor fakat benim ihtiyacım olan minimum 50 mbit. alıp alamayacağım belli olur mu snr değerleri ile ? bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

ve diğer sormak istediğim konu. taahhütüm bitmek üzere. netspeed in istanbula gelmesini bekliyorum ocak ayına gelmezse malesef tekrardan türk telekomla sözleşme yapmak zorunda kalacağım. acaba taahhüt bittikten sonra internetimi kapatmak için dilekce versem aradıklarında daha ucuza daha hızlı internet verirler mi ?
B
5 yıl
sözleşme 2018 de bitiyor hangi iss yi seçeyim
Selamlar. sözleşme ocak ayında bitecek ve türk telekom da 1 saniye fazladan kalmak istemiyorum hemen iptal ettireceğim fakat internet servis sağlayıcısı bulamadım adam akıllı.
superonline a bakıyorum akk li internetlere bile 150 lira fiyat çekmişler 50 mbit için. (https://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet---yalin-vdsl-kampanyasi )

netspeed bağlatmayı düşünüyordum çok iyi ve güvenilir geldi ama 2017 aralık - 2018 ocak gibi istanbul a gelir diyor. büyük ihtimal bu süre uzayacak o yüzden şimdilik onu da eledim kafadan.

türk net e bakıyorum herkes şikayet doldurmuş. bizim burada kullanıp memnun olanda var ama internette 10 kişinin 6 sı çok sıkıntılı şirket ulaşılmıyor vs demiş.

millinicom a baktım o tamamen uçmuş. hem 16 mbitten sonrası için fiber altyapısının olması gerek diyor hemde sabah 7 akşam 7 ye kadar seçtiğimiz hız ondan sonra 3 mbit hızmış. bunu da eledim.

vodafone a bakıyorum o da adsl veriyor sadece. verdiği max hız 24 mbit // yanlış bakmışım verdiği max 50 mbit fakat parası yine fazla geldi ve taahhüt işlerine hiç bulaşmak istemiyorum. // (http://www.vodafone.com.tr/Net/evde-internet.php )

bir daha taahhüt falan yapmak istemiyorum türk telekom ile. fatura zaten 70 lira geliyor 16 mbit internet için. sözleşme bitince fiyatı 100 liraya falan çekecekler büyük ihtimal babamı arayıp yine indirim diye 2 yıllık sözleşme imzalatacaklar. o yüzden hemen bulup ayarlamam lazım.
ne önerirsiniz ?
B
5 yıl
250-350 lira arası vdsl modem tavsiyesi
16 mbit 0.6 upload türk telekom kullanıyorum vdsl e geçmek için modem bakıyorum.
usb li olup olmaması konusunda kararsızım şuana kadar hiç ihtiyaç duymadım da kullanmadım da. alınmaya değerse usb li de önerebilirsiniz.

aradığım özellikler ; evde 4 kişi aktif kullanıyor interneti. 2 kişi dahi 720p film izlediğinde kimseye sıkıntı yaratmayacak ,
wifi kullanıcısı film,dizi izlerken oyunlarda ani ping artışı olayını yaşatmayan, wi fi çekim gücü kuvvetli modem arıyorum.
fiyat max 400 e de çıkabilir.
B
5 yıl
Netspeed kullanan ?
netspeed 58 liralık 100mbit tarifeyi çok uygun buldum. özellikle türkiye şartlarında fakat haritasına baktığımız zaman istanbul başta olmak üzere bir çok kalabalık ilde hizmet veremiyorlar. ocak ayına kadar verecekleri yazıyor fakat benim aklıma takılan kitle arttıkca hızda ya da kalite de bir düşüş olur mu ? şuan kullananlar nasıl memnunlar mı ?
B
5 yıl
kalıp ağda ısıtıcısı önerisi
Kalıp ağda ısıtıcım arızalandı. yenisini almak istiyorum fakat bu sefer daha dayanıklı ve uzun süre götürecek bir makine arıyorum.

çabuk ya da yavaş ısınması önemli değil sadece bal kıvamında uzun süre dursun sürekli makineyi ısıt soğut yaptırmasın.
ağdayı döktüğümüz haznesi kaliteli olsun. fazla ısıya maruz kalınca soyulmasın.

önerileriniz varsa alabilirim bütce 30-100 arası. kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa , paylaşırsanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
DH Uygulaması
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
DH App Store Uygulaması DH Google Play Store Uygulaması
Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.
DH Mobil Uygulaması
Yeni bir sürüme kadar uyarıyı gizle