anakartım bozulduğu için yeni anakart ve 2x4 8 gb gskill ripjaws 1600 mhz ram almıştım. Ripjaws ramler dual olarak çalışıyor fakat eski Gskill Sniper 1866 mhz ramlerim single çalışıyor. Yüklü miktar 16 gb Kullanılabilir miktar 11.9 gözüküyor birini sökünce yüklü 12 gb kullanılabilir 7.9 gb. Cpu-z ayrıntıları ve bios ayarları aşağıda yapmam gereken bir ayar var mı?
beyler aralarında 340 liralık bi fark var , ithalatçı firma garantili ürünü almak bi sıkıntı yaşatır mı yoksa 340 lira verip distribütör garantili mi almak gerekir ne diyorsunuz
arkadaşlar yakın zamanda bi telefon alcam fakat anlamıyorum bu işten . samsung galaxy note 3 , samsung s5 , sony xperia z2, gm discovery elite, lg g3 ve nokia lumia 1520 hoşuma gidenler . siz ne dersiniz bi de bu androidle windows phone arasında ki bariz farklılıklar neler yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar performans ve sessizlik açısından hangisini önerirsiniz .cooler master'ın sickleflow ürünleri çok ses yapıyor o yüzden değiştircem hangisini önerirsiniz acaba ?
sonsofaule (Recep Keten) Hava Soğutma altına konu açtı.
Bilgisayar boştayken bu ısı değerlerini alıyorum Sistem özelliklei imzada ki gibi . öndeki fan Xigmatek CLF-F1451 140 mm , üstte 2 adet cooler master SICKLEFLOW 120MM arka fan Zalmanın kendi fanı ,taban da yine cooler master SICKLEFLOW 120MM var , işlemci fanı xigmatek red scorpion bunun diğer yönüne de xigmatek XAF-F1253 taktım . bilgi verebilir misiniz bu konu hakkında .
sonsofaule (Recep Keten) Teknik Yardım altına konu açtı.
arkadaşlar bu Zalman z11 le birlikte gelen fanlar iş görür mü sizce çok yavaş dönüyor 2 tane 120 mm ve yanlardaki 2 adet 80 mm fanları değiştirsem ısıya bi etkisi olur mu acaba ?