Şimdi Ara

Profil Çerçevem Bir Türlü Düzene Oturmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar

    Forumda genel olarak okur bir şekilde yer almaktaydım. Fakat son zamanlarda fikirlerimi belirte belirte yazar olarakta iyi gidişat sürebileceğimi farkettim. Hevesle profilimi düzenledim falan filan. Fakat sorun bende mi forumda mı yoksa herkestemi böyle bilinmez profil çerçevem sürekli değişip duruyor. Mesaj sayım bir artıp bir azalıyor anlam veremedim. Kimi zaman tüm bilgilerimle görünürken kimi zaman bomboş gözüküyor. Bununla birlikte imzamıda göremiyorum , ama bazı konularda imzamda gözükmekte. Ben çıkamadım işin içinden , bir yardımcı olur musunuz dostlar rica etsem.

    Çerçevemin tam hali bu , fakat hep gözükmüyor mesela


     Profil Çerçevem Bir Türlü Düzene Oturmadı







  • XenoLeS kullanıcısına yanıt
    Görselini eklediğiniz profil tasarımı, ikinci el bölümleri ve alt başlıklarında görüntülenir. Bu bölümler harici forumlarda, profiliniz şu an olduğu haliyle görüntülenir.

    İkinci el bölümünün mesaj sayacı ayrıdır. İkinci el bölümlerinde, ikinci el bölümlerine attığınız mesajlar, mesaj hanenizde görüntülenir.

    Şu an için mevcut bir imzanız yok. Kastınız, profilinizde bulunan "Hakkında" kısmındaki içerikse, o içerik sadece profil ekranında görünür. Aynı içeriği, Ayarlar sekmesinde bulunan "İmza" paneline kopyalarsanız, imza olarak tüm mesajlarınızın altında görüntülenir.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim durumda bu zaten hocam , bende imza ekle sekmesinde herhangi bir metin kutusu bulunmamakta. Bu sebeple imza ekleyemiyorum. Altında İkinci El İmza ve Demek İstediğim kısımları bulunmakta ki buralarda istediğim imzalar yazılı. Fakat yine gözükmemekte.
  • XenoLeS kullanıcısına yanıt
    Tarayıcıda kurulu, reklam engelleme eklentileri varsa devre dışı bırakıp, tekrar deneyin.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Şimdi sorunum düzeldi hocam teşekkürler. Kolay gelsin , iyi çalışmalar...
  • XenoLeS kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,

    İyi forumlar;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.