Şimdi Ara

Profesyonel Tercüme Hizmetleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Portakal Yeminli Tercüme Bürosu - Profesyonel Tercüme Hizmetleri
    www.portakaltercume.com

    Dünya üzerinde çok sayıda ulus olduğu için çok sayıda dil bulunmakta. Pek çok insan bu dilleri öğrenmek için eğitim görüyor. Bu durum size günlük hayatınızda avantaj sağlar ancak resmi işlerde işinize yaramayacaktır. Her dili bilen tercüme işi yapamaz. Öncelikle iki dili de çok iyi bilmek gerekir. Bazen dili bilmek de yeterli gelmeyebilir. Teknik konulardan bahseden bir metin için günlük hayatta kullanılmayan pek çok terimi bilmeniz gerekir. Bu konularda uzman olmanız veya uzman kişilerle çalışmanız gerekir. Ancak bu şekilde doğru bir iş yapmış olursunuz. Portakal Tercüme Bürosu 15 yıldır İstanbul Kartal'da Başta İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça olmak üzere 50'den fazla dilde noter yeminli çeviri hizmetleri vermektedir.

    Belki kendiniz tercüme yapabilirsiniz. Ancak resmi kuruluşlar bunu kabul etmeyecektir.Tercüme işini yapmak için bazı gereklilikler bulunmaktadır. Öncelikle noter tarafından yemin zaptınızın olması gerekir. Yeminli tercüman olmak demek yaptığınız işlerin noter aracılığıyla yapılması ve yapılan tercüme'nin resmi kurumlarca tanınır olması demektir. 15 yıldır Noter Yeminli Tercüme Bürosuyuz. Eğer elinizdeki metnin doğruluğundan emin olmak ve bunu resmi işlerde kullanmak istiyorsanız bir çeviri bürosu ile çalışmak zorundasınız demektir. Tercüme Bürosu olarak bizler tüm gerekli belge ve yeterliliklere sahibiz.

    Yapacağınız işlerde herhangi bir sorunla karşılaşmamanız için alanında uzman tercümanlar ile çalıştığımız için resmi kurumlarda herhangi bir sorun ile karşılaşmadantercümanlık işlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca verdiğimiz tercüme metinlerin doğrulukları başka bir çevirmen ile teyit edilip kısa sürede istediğiniz tercüme dokümanını elde edersiniz. Özellikle mahkemelerde çeviriden kaynaklanan gecikmelerin önüne geçmiş olursunuz. Bize verdiğiniz metinleri en kısa zamanda istediğiniz şekilde çevirerek sizlere işlerinizde kullanacağınız şekilde size sunarız.


     Profesyonel Tercüme Hizmetleri!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.