Şimdi Ara

Probiyotik Kullanımı Serüvenim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, probiyotik kullanımı serüvenimle ilgili bilgi vermek istiyorum. Probiyotikler kısaca bağırsaktaki iyi bakterilere verilen isim ve bağırsağımızda iyi bakteriler olduğu kadar kötü bakteriler de var, kötü bakterilerin sayısı iyi bakterilerin sayısından daha fazla olduğundaysa çeşitli sağlık sorunlarıyla karşılaşabiliyoruz.


    Ben biraz takıntılı birisiyim ve bağışıklık sistemimi güçlendirmek için yıllardır doğal besleniyorum ve buna rağmen her kış mutlaka bi kez hasta oluyorum. Bu kış daha gelmedi ama hiçbir hastalık emaresi göstermiyorum şimdiden çünkü kendimi çok daha dinç hissetmemi sağlayan probiyotiğe başladım, başlarda probiyotikleri araştırdığımda hayran kaldım ve probiyotik içeren besinleri kullanarak başladım işe yoğurttur, sarımsaktır, kefirdir, lahana turşusudur bunlarla probiyotik almaya çalıştım ancak bi süre sonra hep aynı şeyleri yemek zahmetli geldi ben de probiyotik takviyesi araştırdım, tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla probiyotik markası var ben kendi kullandığımı yazının sonunda paylaşıcam sizinle.


    Probiyotikler ishalden kabıza, birçok bağırsak hastalığına da iyi geliyor. Benim kullandığım probiyotik bağırsak için değil bağışıklık sistemi için, kullandığım marka hem bağırsak hem de bağışıklık sistemi için iki ayrı ürün sunuyor.


    Kullandığım probiyotik takviyesine buradan ulaşabilirsiniz.


    Konuyla alakalı soracağınız bütün sorulara cevap verebilirim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.