Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
5
Favori
112.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WE Liginde ehrenhofstadt diye bir takımda oynuyorum. 3.sezonumun başındayım. Gücüm 75. İlk 2 sezonda gol kralı oldum. Hala isteyenim yok. Normal mi beyler
  • ben de başladım. ilk Sezon breda da oynuyorum orta derece zorda. fiZik olarak eziyorlar. sol açık mevki. iyi gidiyor. lider gidiyoruz. 18 maç 10 gol 8 asistim var. diğer avrupa takımlarının çoğunu pes ligine aldım. çok güzel oldu. gs bjk bayern fb felan. suan bayern ve gs liderliğe oynuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.Bende superstar da oynuyorum.Pozisyonu Gobek olarak belirledim.70 overall ile basladım.pes liginde kotu bir takımla basladım.T.direktor dos olarak oynatıyordu.Yarı donemde feyenord a aktım.burda oyuncular arada bir de olsa pas alısverişi yapıyorlar.Hollanda ligi malum top bir o kalede bir bu kalede geciyor.yaklasık 10 mac oynadım.Super istatistiklerim yok 2-3 gol 1kac asist yaptım.turkiye hazırlık maclarında kadroya cagırdı 2. yarı filan oyuna giriyorum.Golumde var kanada ya, Milli oldum yani:)Newcastle 'la sezon sonu 500.000 euro ya anlastım.Overall 72 oldu simdiden.Ligin kalitesine gore antreman puanlarımızda da artıyor.Gecen yıllardaki bal serilerinden 1-2 degişiklik dısında pek fark yok bana gore.
  • ben italya ligi lecce de basladım orta acık pozisyonunda profesyonel zorluk derecesinde basladım.73 overall ile başladım. Oyuncum tam istediğim gibi oldu.takımımın taktiği 4-1-2-3 (barcelonanın taktiği gibi)ilk senemin ortalarındayım. takımın vazgecilmezi oldum bütün atakları ben yönetiyorum nerdeyse baska takıma gidicek olursam ilk bakıcağım taktiği olucak bu taktiği cok sevdim.en büyük hayalim ilk göz ağrım olan ajax da oynamak. size tavsiyem zorluk derecesi yüksekte oynuyosanız cok büyük takımlara gitmeyin orta halli takımlara gidin çünkü büyük takımlara giderseniz oyunculara ayak uydurmanız gerekir ama orta halli bi takıma giderseniz diğer oyuncular size ayak uydurmaya calısır.oyunun kontorülünü daha kolay elinize alailirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    WE Liginde ehrenhofstadt diye bir takımda oynuyorum. 3.sezonumun başındayım. Gücüm 75. İlk 2 sezonda gol kralı oldum. Hala isteyenim yok. Normal mi beyler

    Menajeriniz size kulüp bulabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berks.7

    quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    WE Liginde ehrenhofstadt diye bir takımda oynuyorum. 3.sezonumun başındayım. Gücüm 75. İlk 2 sezonda gol kralı oldum. Hala isteyenim yok. Normal mi beyler

    Menajeriniz size kulüp bulabiliyor.

    Şu an 5.sezonun başındayım. Önce Pes Liginde başka bir takıma. Sonra Vitesse'ye geçtim. Şu anda da osasuna'dayım. İşler iyi gidiyor. Yalnız menajere kaç kez yetki verdim hiçbirinde beceremedi. Ancak kulüpler isteyince gidebiliyorum. Uygun parayı denkleştirirsem 300.000 €'luk menajerle anlaşacağım
  • arkadaşlar ofansif orta saha seçmiştim oyunun başında. Napoliye transfer oldum waalvijkteyken de napolideyken de teknik direktör dakika en geç 60 oldu mu çıkarıyor beni skorda üstün olduğumuz zaman. Mevkimin oos olmasından kaynaklanıyor galiba, bunu düzeltmenin bi yolu yok mudur ki
  • Arkadaşlar ben bütün yazılarınızı okudum, uzun ve işinize yarayabilecek detaylar vereceğim. Tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

    Öncelikle yeni olan bazı özellikler hakkında bilgi verelim.

    Yaptıgınız her maçta GP puanı kazanıyorsunuz. Bu puanlar lig sıralamasına ve maç önemine göre değişiyor. Bu kazandığınız puanları birirktirerek Mağaza bölümünde ki tüm donanımları ekleyebilirsiniz fakat oyuna yeni başlayanlar için 2, ilerleyenler için sadece 3 hak tanınmış. İstediğiniz kadar özellik yükleyemiyorsunuz. Sorularınıza istinaden bunların arasında Yeni Pozisyon ve Beceri donanımlarıda dahil. Bu özellikler seçili olduğu taktirde 1 yıl içersinde oyuncuya yükleniyor. İstediğiniz kadar kart ve pozisyon yükleyebilirsiniz yani çok oynamakla alakalı bir durum değildir.

    Bunların yanı sıra sohbet alanını açan arkadaşımızın söylediği yiyecek ve içecek kısmındaki donanımların oyuncu yorgunlugunu ve sakatlıgını düzelttiği doğru fakat bunları Mağaza kısmından bulamazsınız. Yiyecek ve içecek dopingleri Online oynadıgınız zaman sistem otomatik olarak ya Master Lig ya da Become A Legend seçeneklerinde kullanılabilecek bu tür hediyeleri veriyor.

    Transfer olayı için ise geçen yıllara nazaran daha gelişmiş ve gerçekçi düzeyde. 2. sezonunuzda Barcelona'dan teklif elabiliyordunuz fakat bu yıl işi daha sıkıya almışlar. Ortalamanız 75-80 düzeyine gelmedikçe 2. kademe maneger ile istediğiniz takıma gitme olasılığınız cok düşük. Oyunda bir hata mı var acaba diye düşünmeyin. 3. kademe maneger ile anlaşma imzalayacak paranız mevcut olunca zaten gücünüz yüksek olacaktır ve transfer olasılığınız otomatik olarak artacaktır.

    Oyunda en çok Online oynayanlar için tasarlanan Ünvan kazanma olayı gerçekten çok hoş, aldığınız başarılara göre ünvan kazanıyor ve oynadıgınız rakipler bu ünvanlarınızı görebiliyor. Aralarında en çok 3-0 'dan 4-3 maç çevirdiğim zaman kazanmış olduğum ''Çılgın TÜRK'' ünvanını seviyor ve kullanıyorum.

    Ayrıca oyunu PS3 konsolundan oynayan arkadaşlar için önemli bir not vereyim. Eğer oyunu harici girişinden oynuyorsanız (Televizyon arkasına takılan kırmızı - sarı - beyaz girişleri) görüntü kaliteniz inanılmaz düşüktür. Resmen Play Station 1-2 kalitesiyle oynuyorsunuzdur. Bilgisayar ve Pes cafelerde ki oyun görüntü kalitesinden çok daha düşüktür. Bunu bilmeyen ve hala harici oynayan arkadaşlar için tavsiye etmek isterim ki Sony'nin PS3 için ürettiği HDMI kablosunu Sony mağazalarından 25 TL'ye alıp harici girişi iptal ederek HDMI girişini aktif hale getirerek görüntü kalitesini tam anlamıyla oynayabilirsiniz.




  • ara pas nasıl isticem kaçıyorum c ye basıyorum arkama atıyorlar nasıl ara pas isterim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBestHero

    ara pas nasıl isticem kaçıyorum c ye basıyorum arkama atıyorlar nasıl ara pas isterim

    o sıkıntıyı bende yasıyorum.takım dandık ondan sanırım..kacıyorum araya pas ıstıyorum kosu yoluma dıngıl ya arkama atıyo ya tam ayagma atıyo atagı durduruyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_k12

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheBestHero

    ara pas nasıl isticem kaçıyorum c ye basıyorum arkama atıyorlar nasıl ara pas isterim

    o sıkıntıyı bende yasıyorum.takım dandık ondan sanırım..kacıyorum araya pas ıstıyorum kosu yoluma dıngıl ya arkama atıyo ya tam ayagma atıyo atagı durduruyo.

    evet birde hızlı olduğum için arkada kalıyo
  • 68 overall ile oynuyorum şu an NAC Breda'da oynuyorum 30 aç 34 gol var
  • Beyler devre arasında Real Betis'den teklif geldi ama sezon sonunda gol kralı olursam hem daha iyi para hem daha iyi takımdan teklif gelir diye düşündüm doğru yapmışmıyım ?
  • Adamım 35 yaşına geldi, sizce emekli edeyim mi yavaştan?
    Herifin almadığı Kupa kalmadı.
    Halen ortalaması 109 var mı bana yaklaşan yaş olarak?
    Edit: Yaş 37, Overall 109



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 25 Ekim 2012; 12:38:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

    Adamım 35 yaşına geldi, sizce emekli edeyim mi yavaştan?
    Herifin almadığı Kupa kalmadı.
    Halen ortalaması 109 var mı bana yaklaşan yaş olarak?
    Edit: Yaş 37, Overall 109

    Pes 2012'de 36 yaşında emekli olmuştum :)
  • Ya arkadaşlar oyunu güncelleyeyim dedim, güncellemedi, daha doğrusu güncelliyor sonra yine güncelleme var diyor. Bunu yaptığımdan bu yana Become A Legend save dosyasını load yapamıyorum, hata veriyor güncelleyin diye. Ne yapmam lazım?

    Not: Bundan önce bir kere güncellemiştim bir sıkıntı olmamıştı, RELOADED sürümü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 25 Ekim 2012; 22:41:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

    Beyler devre arasında Real Betis'den teklif geldi ama sezon sonunda gol kralı olursam hem daha iyi para hem daha iyi takımdan teklif gelir diye düşündüm doğru yapmışmıyım ?

    Ben dün 1 sezon bitirdim gol kralı olarak ve yaz transfer döneminde Liverpool'a sadece 1 milyon euro karşılığında transfer oldum. 35 gol 5 asist yapmıştım.
  • 2 önemli sorum olacak.
    Araya adam kaçırma tuşu hangisi ve yetenek kartlarında dış falso olayı var. Dış falsoyu nasıl çekiyoruz arkadaşlar?
  • 6.Sezonumu bitirdim. Sezon başında Juventus'a 81 milyon euro'ya gitmiştim. Yıllık da 9.5 milyon alıyorum. Genel derecem 96'yı buldu. 36 Maça çıkıp 53 gol attım. Şimdi de milli takımdayım dünya kupası için. Dualarınızı eksik etmeyin şu kupayı Türkiye'ye getirelim
  • beyler kafa vuruşlarında topu yere nasıl vurabiliriz kafa vuruşları hep üstten gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.