Şimdi Ara

Prison Break - 5. Sezon Bitti (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.999
Cevap
115
Favori
608.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kerembey

    17.bölüme kadar izledim çok sürükleyici bir dizi hala kaçamadılar ama

    yapma yahu,desene daha epey meraklanacaz
  • ben cocuga cok üzüldüm annesini öldürdüler sucuda bunun üstüne attılar ama akıllıymış kameraya almış adamları
  • bugun 18.bolumu izledim muthis bu dizi arkadaslar izlemeyen kalmasın.benm tum arkadaslarım hasta olmus durumda :) kilit vaziyette diziyi izlios

    simdi 19.bolumu indiriyorum dizi muthis hale geldi herkesi meraklandırayım birazzzzz....

    bu sezon 22 bolummus haberiniz olsun.
    15 mayısta amerikada 22.bolum gosterilecek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stormelf

    bugun 18.bolumu izledim muthis bu dizi arkadaslar izlemeyen kalmasın.benm tum arkadaslarım hasta olmus durumda :) kilit vaziyette diziyi izlios

    simdi 19.bolumu indiriyorum dizi muthis hale geldi herkesi meraklandırayım birazzzzz....

    bu sezon 22 bolummus haberiniz olsun.
    15 mayısta amerikada 22.bolum gosterilecek.



    o kadar azmı türk dizileri gibi boe 40 50 bölüm olsa(ama cıvığını çıkartmadan)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: éfulim

    2 HAFTA İSTANBULDAN KAÇIP GÜZEL BİR TATİL YAPTIM AMA EN ÇOK BU DİZİNİN BÖLÜMLERİNİ MERAK ETTİM

    KAMP YAPTIK TV YOKTU

    VE ŞİMDİ ONLARI İZLEMEK İSTİYORUM İZLEDİĞİM SON BÖLÜMDE BAŞKANIN KIZINA TECAVÜZ EDECEKLERDİ VE BİZİM YAKIŞIKLI DA KURTARMAK İSTİYORDU... VE ŞİMDİ DURUMLAR NASIL?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: éfulim

    quote:

    Orjinalden alıntı: éfulim

    2 HAFTA İSTANBULDAN KAÇIP GÜZEL BİR TATİL YAPTIM AMA EN ÇOK BU DİZİNİN BÖLÜMLERİNİ MERAK ETTİM

    KAMP YAPTIK TV YOKTU

    VE ŞİMDİ ONLARI İZLEMEK İSTİYORUM İZLEDİĞİM SON BÖLÜMDE BAŞKANIN KIZINA TECAVÜZ EDECEKLERDİ VE BİZİM YAKIŞIKLI DA KURTARMAK İSTİYORDU... VE ŞİMDİ DURUMLAR NASIL?




    yakışıklı, kızı kurtardı neyse ki
    daha neler neler.....
  • 17 bolumu ızledım ıkı gun oluyor sımdı ve son bolumu ındırıyorum arkadaslar 17 bolum manyak bır yerde bıtıyor dızının dusen temposu bırden bıre hızlandı haydı ares haydı bastır ares
  • bu akşam saat 21:00 de "behind the walls" adlı bir özel bölüm warmış. kamera arkası görüntüleri, oyuncularla röportajlar vs.. izlemeli bence
  • 19. bölüm neydi öle ya Bellick üfff üfff
  • bu akşam 20. bölüm yayınlanıyo şimdiden heycenlanmaya başladım
  • cnbc e deki dünkü bölümü izleyemedim
    izleyen warsa bi anlatabilir mi kısaca acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: satinezgi

    cnbc e deki dünkü bölümü izleyemedim
    izleyen warsa bi anlatabilir mi kısaca acaba?


    aşağıdaki yazı alıntıdır
    yazan; spikey





    Prison Break
    109 - "Tweener"
    Yayın Tarihi: 27/04/2006

    Michael’ın kolunun önündeki melek dövmesinin üzerinden sular akıyor. Duş almakta Michael. Kafasını kaldırıp yan tarafa bakıyor yumuşak bir ses duyunca “Yardım et bana”. Sesin sahibi içeri girdiği günden beri T-Bag’in kontrolü altına aldığı genç, pısırık tip Cherry. Michael daha cevap veremeden T-Bag duşa giriyor ve Cherry’e gitmesini işaret ediyor. T-Bag, Cherry’nin durduğu yere, Michael’ın yanına geliyor ve özür diliyor onun girginliği yüzünden. Michael T-Bag’e çocuğu biraz rahat bırakmasını söylüyor. T-Bag sinirlice Michael’ın kendi işine burnunu sokma yetkisi olmadığını hatırlatıyor ve Michael da dişlerini gıcırdatarak “Ben senin işlerine bu kadar emek harcarken değil” diye cevap veriyor. Seninle onun arasında olanlar... senin ve onun arasında” diyor ve çıkıyor duştan Michael. Önünde duran Cherry’e aldırmadan geçip gidiyor. “Bana yardım etmelisin” diyor Cherry tekrar ama Michael iplemiyor.

    “Bana yardım etmelisin” diye yalvarıyor Lincoln kelepçeleri ve zincirleri içinde Pope’un ofisinde. Lincoln oğlunu bulmak konusunda ümitsiz ve Pope’dan kendisini dışarı çıkarmasını istiyor, tabi gözetim altında çünkü oğlu LJ’in nereye gitmiş olabileceğini bildiğini söylüyor. Bu istek Pope’u oldukça şaşırtıyor, ne de olsa mümkün değil böyle bir şey ama Lincoln üstelemeye devam ediyor. Müdür sıla izni verebileceğini söylüyor çok özel ve acil bir durumda ve oğlunun cinayet zanlısı olduğunu, bu durumun acil olmadığını söylüyor üzgünce.

    Michael mavi P.I. tulumunun içinde gardiyanların dinlenme odasına, köşede çalışmakta olan T-Bag’in yanından geçiyor, Bellick diğer taraftan Sucre’ye emirler yağdırıyor, tembellikle suçluyor onu. Bellick duvarda asılı olan ayın elemanı tablosundaki resmini göstererek başarının sadece çok çalışmadan geçeceğini söylüyor ukala bir tavırla. Bellick çıkınca T-Bag ön kapıya vurarak işaret ediyor ortalığın uygun olduğunu. Abruzzi, Sucre ve Michael da çekiçlerini kaptıkları gibi devam ediyorlar işlerine hemen. Sucre gardiyanların bu yaptıklarını öğrenirlerse mahvolacaklarını söylüyor. Michael da cevap veriyor: “Bu yüzden bundan kurtulmamız lazım... Her seferinde bir parça.”

    Bahçede bizimkilerin hepsi değişik köşelerde durmaktalar, avuçlarının içinde gizledikleri taşları yere atıyorlar çaktırmadan ve ayaklarıyla da gizlemeye çalışıyorlar çimlerin arasına. Bahçedeki tüm mahkumlar birden durup ana kapıdan içeri giren otobüse bakıyorlar. Otobüsten inen yeni mahkumları gören T-Bag’in yüzünü sapıkça bir gülümseme bürüyor: “Çömezler”

    Otobüsteki yeni mahkumlar inip gardiyanlar eşliğinde içeri alınıyorlar. Tweener adında genç ve sert görünümlü bir mahkum çıkıyor ilk önce otobüsten. Omuzlarını silkiyor ve önünde duran diğer yeni mahkuma hapishane yüzünü bürünmesini söylüyor, aksi takdirde “Eğer bu pislikler yüzünü buruşturduğunu
    görürse, seni anında or…su yaparlar” diyor. T-Bag zevk aldığını belirtir bir ses çıkarıyor ve yürüyüp gidiyor, birkaç dakika sonra da Michael düşüyor peşine. C-Note (ilk bölümlerde Michael’a dışarıdan PUGNAcları almasını sağlayan zenci mahkum) Michael’ın durmakta olduğu yere gidiyor ve yere eğilip Michael’ın az önce “gizlice” attığı taş parçalarını görüyor.

    Hücrelerine dönerken Sucre sırıtarak Michael’a “Görünen o ki sana yeni bir isim
    bulmam lazım. Çünkü artık çömez değilsin. İçerdeki en yeni mahkum sen değilsin” diyor. Tüm mahkumlar daha sonra şok içinde ikinci kata bakıyorlar; Cherry yatağındaki çarşafı boynuna dolamış, diğer ucunu parmaklıklara bağlamış, hücrenin önündeki çit çubuğunun orada intihar etmek üzere. Atlamaya hazır. Michael daha hiçbir şey yapamadan sadece “Hayır” diye bağırabildiğinde Cherry çoktan atlamış oluyor aşağıya. Michael Cherry’nin boşlukta sallanan cesedine bakmamak için arkasını dönüyor hemen.

    Kilisede abisinin arkasına oturan Michael Cherry’nin intiharından dolayı suçlu hissettiğini söylüyor. Lincoln da onun yapabileceği bir şeyin olmadığını, T-Bag ona kancayı bir kere taktığı için kurtuluşunun olmadığını anlatıyor. Michael karşı çıkıyor: “Annemiz bizi bu şekilde yetiştirmedi. Düşene elini uzatırsın. Ne yaptığımı bilse mezarında kemikleri sızlardı.” Kaçış planının kendi önceliği olduğunu söylüyor Michael ama kendisine sormadan da edemiyor “Ne bedelle?” Lincoln daha sonra Michael’ı tekrar konuya döndürmeye çalışıyor yalvararak: “Oğlum tam 12den hedeflenmiş şekilde dışarıda. Bizi buradan çıkarmak için ne gerekiyorsa yap, lütfen.”

    Nick’in babasının uzaklardaki kulübesinde mutfakta kahve bulmak için rafları karıştıran Veronica en sonunda bir rafta bir sürü silah buluyor. Nick arkasından yanaşıyor, şüphelendiğini sezerek. Kendisine kötü adamlardanmış gibi bakmaktan vazgeçmesini rica ediyor. Odadan sinirlice çıkmadan önce de lafı sokuveriyor Veronica’ya “Biliyor musun, bir şeyi unuttuğunu düşünüyorum. Ben de senin gibi namlunun ucundayım, bütün uğraşım senin eski sevgilin için ki; bu adam, babamın aksine, işlemediği bir suçtan kendini hapiste bulan aşağılık bir suçlu. Bir şey bilmek istiyor musun? Başımda yeterince bela var. Gitmek istiyorsan git.”

    C-Note bahçede Michael’ın kalıntılarından daha fazla bulmak için geziniyor. Bahçeyi tarıyor gözleriyle ve Michael’ı görüyor başka bir köşede, yine avucu içine aldığı taşları gizlice yere atarken. Tweener C-Note’un olduğu köşeye geliyor ve “Seninle takılmamın mahsuru var mı, Cuzzo?” özenti bir zenci ağzıyla. C-Note bu özenti beyaz veletle muhatap olmak istemiyor ve tersliyor çocuğu. Tweener oldukça çabalıyor aralarına girmek için ama zenci mahkumlar dışlıyorlar çocuğu. T-Bag ise uzaktan hayranlıkla izliyor Tweener’ın cesaretini.

    Abruzzi de bahçenin başka bir yanında elindeki taş parçalarını döküyor yere, tam da o sırada Bellick sesleniyor kendisine. Bellick, Philly Falzone’dan aylık rüşvetini bu ay alamadığını söylüyor sinirlice. Abruzzi’nin kafası karışıyor paranın neden gelmediği konusunda. Bellick Abruzzi’nin gözünün içine bakarak “Günün sonunda ofisime geri gideceğim. Hesabımı yeniden kontrol edeceğim. Eğer para olması gerektiği yerde değilse P.I. yönetimi gibi yetkilerin elinden alınacak” diyor tehditkar bir şekilde.

    Abruzzi, Philly ile işleri halletmek için bahçedeki kulübeden telefon ediyor hemen ona. Hattın diğer ucundaki adam Philly’nin meşgul olduğunu, kendisini sonra arayacağını söylüyor. Abruzzi cevap veremeden de kapatıyor telefonu. Abruzzi de bir hışımla çarpıyor telefonu. Ne zamandan beri biri onun suratına telefonu kapatıyor ki ama değil mi?

    Veronica yatak odasında Nick’i giyinirken görüyor ve önceki davranışı için özür diliyor. Nick ikisinin de gergin olduğunu ama orada güvende oldukları sürece Lincoln’ın berat etmesine yarayacak hiçbir kanıt bulamayacaklarını açıklıyor. Nick, Veronica’ya planını anlatıyor: “Bir adam öldürüldüğünde, gerçek düşmanının kim olduğunu öğrenmek için ilk olarak biriyle konuşurlar-- karısıyla.” Nick Chicago’ya gidip, Terence Steadman’ın eşi Leslie ile konuşmak istiyor.

    Hala LJ’den haber alamayan Lincoln P.I. görevi sırasında iyice sinirleniyor. Elindeki çekici savuruyor sinirle, hapishaneden hemen kurtulmak istercesine. Abruzzi sakinleşmesini, aksi takdirde gardiyanların kendilerini duyacağını söylüyor. Sucre kapıyı aralıyor ve gardiyanın geldiğini söylüyor. Hemen deliğin üstünü örtmeye çalışıyorlar. Yere bir tahta parçası koyuyorlar, tam deliğin üzerine ve üstünü de halıyla örtüyorlar, masayı da koyuyorlar yerine. Gardiyan Patterson geliyor ve sinirli bir şekilde hepsine dışarı çıkmalarını emrediyor. Hepsi kafaları allak bullak olmuş bir şekilde dışarı çıkıyorlar aletlerini yerlerine koyduktan sonra. Patterson hepsini bir köşeye yolluyor açıklama yapmadan. Daha sonra hemen köşeden Becky çıkıveriyor, Pope’un asistanı, sırıtarak “Çok kötüyüz” diyor.

    Patterson Becky’i kucakladığı gibi masanın üstüne atıveriyor. Buluşmaları “alevlenirken” sallanmakta olan masanın ayağı deliğe doğru kayıyor yavaş yavaş.

    Bahçenin diğer tarafında bizimkiler üstünü başını düzelte düzelte çıkan Patterson ve Becky’e bakıyorlar. O andaki tek soru “Deliği buldu mu?”

    Michael içeri girip hemen bakıyor masanın altına. Ramak kalmış masanın ayağının deliğe girmesine; “2 cm daha olsaydı bulacaktı deliği. En kısa zamanda bunun üzerini kapayacak bir şey bulmalıyız.” diyor Michael.

    Abruzzi ziyaretçi salonunda şaşkınlık ve endişe içinde patronu Knowlton ile görüşüyor. Knowlton iyi haberler getirmemiş; Abruzzi artık züğürt. Philly Abruzzi’nin tüm hesaplarını kapatmış. Abruzzi’nin kalan tek parası karısının hesabındaki 30.000$. Üzgün bir şekilde geri dönüyor hücresine Abruzzi. Ziyaretçi salonundan da çıkarken yanından kendisini fark etmeyen Gus geçiyor. Abruzzi Gus’ı Philly Falzone ile buluşurken görüyor, kucaklıyorlar birbirlerini. Gus’ı oturmaya davet etmeden önce küçümser bir bakış atıyor Philly, Abruzzi’ye. Ziyaretçi salonu kapanıyor ve Abruzzi de gidiyor hücresine.

    Kendi ofisinde Sara, Michael’ın sigorta şirketinden biriyle konuşuyor. Konuşma aynen şöyle: “Bay Scoefield'in sigorta poliçesi son işvereni tarafından kapatılmamış. Bu sebepten devletin istediği,tedavisinin, işvereninin değil sizin ödemeniz. Tamam, ama burada hesaptan düşüldüğü gözüküyor. Tamam. Aa bir saniye medikal olan düşülmemiş, psikiyatri hesabı düşülmüş. Pardon psikiyatri, psikiyatri mi?”

    Abruzzi bahçede Gus’ın yanına gidiyor. Gus’a, Philly’i aramak için izin vermediğini söylüyor. Gus’ın Abruzzi’yi şaşırtacak birtakım bilgisi var ama: “Yeniden yapılandırılmaya gidiliyor. Direk Philly'nin kendisinden geldi. Fibonacci'yi bulamıyorsun... böylece bende bulacak adam oluyorum” Abruzzi sert çıkıyor hemen Gus’a, ama Gus’ın adamları hemen tutuyorlar Abruzzi’nin elini, kolunu. Gus da “Sen artık dünün haberisin” diyor Abruzzi’ye.

    Tweener hücresine doğru yürüyor, yine herkese havalı bir şekilde laflar atarak, ama kimse sallamıyor veledi. Bir zenciyle iletişime geçmeye çalışınca ağır laf yiyor: “Irkın gibi davran, süt çocuğu. Irkının yüzkarasısın, bunu biliyor musun?” Daha sonra da göğsüne vurup iteliyor Tweener’ı. Olay alevlenmeden T-Bag giriyor araya. Ayağa kalkmasına yardım ediyor Tweener’ın ve adını soruyor daha sonra. Michael da hücresinden dikkatlice izliyor olan biteni.

    Hala oğlunun nerede olduğundan haberi olmayan Lincoln hücresinde dört dönüyor. Gardiyan Scheuring, Lincoln’ın yemeğini getiriyor ve o sırada yalvarıyor Lincoln telefon etmesi gerektiğini söyleyerek. Scheuring yardımcı olamayacağını söylüyor. Lincoln daha sonra elinden tutarak “Ya Josh olsaydı?” diyor. (Scheuring’in oğlu)

    LJ çıplak ayak dolaşıyor sokaklarda. Bir apartman köşesine saklanıyor ve cep telefonunda Kellerman’ın resmine bakıyor. Resmi kendi e-mail adresine yolladığı gibi biri arıyor kendisini. Arayan kişi yerinde MAHKUM yazıyor. Lincoln yanında Scheuring’le telefon ediyor LJ’e. Suçsuz olduğuna inandığını söyleyen Lincoln hemen Veronica’yı aramasını söylüyor LJ’e. LJ denediğini ama telefonunun kapalı olduğunu söylüyor. Lincoln bunun üzerine Nick Savrinn’i aramasını söylüyor. Tam o sırada Kellerman ve Hale hemen birkaç blok öteden arabanın içinde LJ’i izliyorlar. Kellerman hemen fırlıyor arabadan ve LJ’in peşine düşüyor. LJ hemen “Buradalar!!!” diyor panik içinde ve telefonu kapatıyor, hattın diğer tarafındaki Lincoln’ın neler hissettiğini yazmama gerek yok sanırım.

    LJ olabildiğince hızlı bir şekilde Kellerman’dan kaçarken Hale de arabayla etrafta dolaşıyor. LJ hemen bir otoparka giriyor ve bir arabanın altına saklanıyor. LJ’in yerini tam olarak bilmeyen Kellerman, LJ’i sinirlendirmeye çalışıyor sözleriyle: “Duydun mu?” diyor silahının tetiğini çekerken. “Ne demek olduğunu biliyor musun? Neden ne demek olduğunu annene sormuyorsun? Aa Pardon. Ondan şu anda cevap almakta zorlanabilirsin, değil mi?” diyerek sessiz kalmaya çalışan LJ’i iyice tahrik ediyor Kellerman. LJ’in telefonu titreşiyor o sırada. Hale ve Kellerman sesi duyuyorlar ama o sırada otoparka girmeye çalışan bir adam kornasını çalarak dikkatlerini dağıtıyor. Kellerman eğilip arabanın altına bakıyor ama LJ yok görünürde.

    Nick ve Veronica, Leslie Steadman’ı görebilmek için oldukça klas bir restorana giriyorlar. Nick Leslie’yi görüyor masada ve yaklaşıyor ona doğru. Sahte isimler kullanarak tanıtıyorlar kendilerini: “Bayan Steadman? Ben Dick Sisler. Bu da arkadaşım Francette Kelly. Biz Ulusal Kurban Hakları Kurumundanız. Şiddet suçlarına maruz kalan kurbanlara yardım sağlıyoruz. Zorlu suçlardaki politik adaylara destek topluyoruz.” Leslie de cevap veriyor: “Eğer Terrence'i kimin öldürebileceğini konuşmaya kalksaydık, bütün gün burada kalırdık. Etrafınıza bakın. Buradakilerin yarısı, şirketinin kar ortağıydı. Hepsi kocamın cenazesindeydi ve hepside aynı şeyi düşünüyordu--‘Tanrıya Şükür öldü’.” Leslie daha sonra düşünmeden Terence aleyhine yapılan bir suçlama hakkındaki söylentiden bahsediyor: “Denklemi sen kur. Şirketin CEOları sahtekarlıkla suçlanırlarsa, yatırımcılar para kaybetmeye başlar. Çok fazla para. Eğer Burrows'un tetiği çekmediğine emin olmasam, bu restorandaki herhangi biri olabilir derdim. Burada yarım milyar dolardan bahsediyoruz, Bayan Sisler. İnsanlar çok daha azı için öldürürler.”

    Tweener bahçede boynu bükük geziyor; kimse onu kabullenmiyor, hatta gördükleri yerde itip kakıyorlar. Gidip köşede bir yere oturuyor ve T-Bag geliyor yanına ve başlıyor konuşmasına “Hiç iyi bir durumda değilsin, değil mi? Beyazlar seni istemiyor, siyahlar seni istemiyor. Arada sıkıştın kaldın, değil mi? Alelade bir sübyan. Birçok açıdan birbirimizden farklıyız. Ama komik olan ne biliyor musun, aynı zamanda çok benzeriz. Kimsenin sevmediği salya sümük birkaç köpek gibi.” Daha sonra da Tweener’ın dizine koyuyor elini. Tweener deliriyor ve hemen ayaklanarak uyarıyor T-Bag’i: “Bir daha bana yanaşırsan, seni öldürürüm homo.” T-Bag’in ise cevabı hazır: “O zaman öldürmek zorunda kalacaksın, küçük adam.”

    “Tek gözün açık uyumalısın kızım” diyerek hücrede bile rahatsız etmeye devam ediyor Tweener’ı. Michael giriyor araya: “Belki de çocuğu yalnız bırakmalısın.” T-Bag de kendi işine karışmamasını söylediğini hatırlatıyor Michael’a. Michael’ın sesini kesmekten başka şansı yok, susuyor o yüzden.

    Sara, Michael’ın psikiyatrisi Doktor David George Brighton’ın ofisinde oturuyor. Michael’a ulaşabileceğini, kafasının ne şekilde işlediğini öğrenmek istediğini söylüyor doktora. “Michael birkaç şeyden mustaripti. Bir tanesi "düşük-gizli ket vurma" idi” diye başlıyor doktor ve durumu açıklıyor: “düşük-gizli ket vurma sorunu olan insanlar günlük şeyleri sizin ve benim gördüğüm şekilde görürler. Örnek olarak, bu lamba. Ancak biz sadece lambanın yansımasını incelerken, onlar her şeyini inceler. Sapını, ampulünü, cıvatasını hatta contasını. Beyinleri, bulundukları yerden gelen reaksiyonlara daha açıktır. Diğer insanların beyinleri---sizin ve benim---aynı bilgiyi engeller. Akıl sağlımızı korumak için engeller. Eğer düşük IQ su olan birinde "düşük-gizli ket vurma" varsa, çok büyük çoğunlukla zihinsel hastalıklarla sonuçlanır. Ancak yüksek IQ su olan birinde olursa, kesinlikle yaratıcı dahi olur.” Daha sonra Michael hakkında önemli bilgilerine devam ediyor doktor: “Bana tamamiyle kendine değer vermeyen
    bir şekilde geldi. Ailesini kaybeden çocuklarda sıklıkla görülür. Ancak "düşük-gizli ket vurma" ile Michael'a ilginç bir şey oldu. Çevresinde acı çekenlere çok duyarlı oldu. Kendisini engelleyemiyor. Bir kurtarıcı oldu, kendisinin sorunlarından daha çok başkalarının sorunlarıyla ilgilenen birisi.” Sara Michael hakkında bütün bunları bilmediğini söyleyince de doktor “Belkide o zaman Michael Scofield'i tanımıyorsunuz” diye cevap veriyor.

    Gece vakti T-Bag hücresinde şarkı söylüyor: “Geliyorum Tweener, senin için geliyorum” Tweener ise hücresinde duvarın dibine çökmüş sessizce ağlıyor. Michael da hücresinden izliyor yine olan biteni.

    Nick ve Veronica kulübeye geldiklerinde Nick restoranda çaldığı telefonla mesajlarını kontrol ediyor ve “Lincoln'ın oğlu mesaj bırakmış. Başı dertte” diyor.

    Veronica LJ’i arıyor cep telefonundan. LJ yalvarıyor gelip kendisini kurtarması için sulu gözlerle. Fakat Veronica Chicago’da olmadığını söylüyor, o sırada da LJ köşeye bakıyor ve Hale ile Kellerman’ın arabasını görüyor. “Nerede olduğumu nasıl biliyorlar?” diye isyan ediyor LJ. Daha sonra Veronica “Senin bize gelmen lazım. Biz Lake Mercer’dayız” diyor ve kapatıyor telefonu. Hale ve Kellerman ise arabalarında kullandıkları son teknoloji sayesinde tüm konuşmayı dinliyorlar. Hale LJ’i şimdi korkutmak istediğini söylese de Kellerman onu Lake Mercer’a kadar takip edip “Eldeki bir kuş üç kuş oldu gibi” diyor ve gidiyorlar.

    Abruzzi hücresinde bir ampul söküyor ve kırıyor onu. Kırık parçayı inceliyor daha sonra.

    Gus yatağında uyumakta. Abruzzi Gus’ın başına doğru yanaşıyor. Elindeki kırık ampulü Gus’un sol gözünün üstüne hafifçe tutuyor “Dünün haberlerini veriyorum” diyor ve Gus basıyor çığlığı.

    LJ bilet alıyor istasyondan ve köşede uyumakta olan bir adamın çantasından da ayakkabısını çalıyor.

    Michael bahçede yine taşları bırakıyor köşeye, diğer taraftan da T-Bag ve çetesini izliyor Tweener’ı rahatsız ederlerken. Sara tellerin diğer tarafından Michael’a yaklaşıp: “Bilmeni istiyorum ki eğer konuşacak birini arıyorsan, yalnız değilsin. İşimin bir parçası, mahkumlara tavsiyede bulunmak ve sorunlarına yardım etmek” diyor. Michael’ı inceliyor dikkatlice ama Michael soğuk davranıyor oldukça. Sara daha sonra onun hakkında biraz bilgi topladığını ve başkalarına yardım etmek isteğini bildiğini söylüyor. Michael’a bir sürü hayır işi yaptığını bildiğini ve onun gibi bir adamı Fox River’a neyin soktuğunu cidden çok merak ettiğini söylüyor. Michael acı bir şekilde “Bahsettiğin adam buradan içeri girdiğim anda öldü” diye cevap veriyor.

    Lake Mercer istasyonuna bir otobüs yaklaşıyor. Hale ve Kellerman ellerinde silahlarıyla arabalarından iniyorlar. Rozetlerini göstererek otobüse giriyorlar. Koridorda ellerinde yer tespit etme aygıtlarıyla ilerliyorlar ama LJ yok görünürde. Tuvaletin kapısını açıyorlar ve LJ’in telefonunu görüyorlar. Kellerman telefonu alıyor ve LJ’in çekmiş olduğu kendi resmine bakarak mağlup olmuş bir şekilde gülüyor.

    New Glarus’a başka bir otobüs yanaşıyor. LJ çıkıyor otobüsten ve Nick ve Veronica’yı görüyor. Yavaşça Veronica’ya gidiyor ve sarılıyorlar birbirlerine. Flashback!! LJ caddede duruyor, Veronica kendisine Lake Mercer’a gitmesini söylediği sahnede. Veronica daha sonra mesaj yolluyor LJ’in telefonuna: “TELEFONU AT, SENİ İZLİYORLAR. BİZ NEW GLARUS’DAYIZ. Tekrar şimdiki zamana dönüyoruz, LJ sımsıkı sarılıyor Veronica’ya.

    LJ’in yerini ve başına gelenleri öğrenemeyen ve doğal olarak adeta fıttıran Lincoln hücresinde bir aşağı bir yukarı dolanıyor. Gardiyan Mack elinde bir zarfla avukatından geldi bunlar diyerek Lincoln’a uzatıyor dokümanı. Gardiyan gidince Lincoln hemen yırtarak açıyor zarfı. Karıştırıyor kağıtları ta ki üzerinde “Bayan Weatman’ın 6. sınıf biyoloji notları” yazan bir post-it bulana kadar. Lincoln hemen parmağını metnin sağ sütununda gezdiriyor ve cümleyi çözüyor anında:

    It’s
    LJ
    I’m
    With
    Veronica
    I’m
    Okay.
    I
    Love
    You.

    Lincoln kaldırıyor kafasını, biraz rahatlamış bir halde.

    Michael, Sucre ve T-Bag, P.I. görevlerine doğru yürümekteler. T-Bag nihayet yakında dışarı çıkacağı için mutlu olduğunu belirtiyor. İçeri girdiklerinde Michael demir bir çubuk alıyor ve T-Bag’in dizine vuruyor. T-Bag acı içinde yere yığılıyor. Michael “Bu iş burada bitiyor” diyor. Fakat T-Bag diklenip gardiyanları çağırıyor. Michael blöf yaptığının farkında, herkes kadar o da dışarı çıkmak istiyor ne de olsa. Michael resmen içine girmiş kadar yakın T-Bag’e. Suratları arasında mesafe yok. Gözünün içine bakıyor adeta ötmesi için meydan okuyor sanki. Bir gardiyan giriyor ve problem olup olmadığını soruyor. Michael T-Bag’in suratına bakıyor hala. T-Bag de bazı aletlerin kaybolduğunu sandığını söylüyor gardiyana, o yüzden seslenmiş-miş. Gardiyan gittikten sonra Michael kendisinin artık sorumlu olduğunu söylüyor: “Sen ve ben bu küçük dansta sıkışmış olabiliriz ama emirleri ben veriyorum. İlk emir: şu dışarıdaki çocuk? Ona bir daha dokunmayacaksın. Birbirimizi anlıyor muyuz?” T-Bag ise çaresiz kabul ediyor.

    Daha işe başlayamadan Bellick geliyor içeriye tam da deliğin üstünde duruyor. Ne hikmetse düşmüyor. “Abruzzi, konuşmamız lazım” diyor ve Bellick çıktıktan sonra halıyı kaldırıp deliğe bakınca ayın çalışanı tablosunun yere konduğunu görüyor ve Sucre de göz kırpıyor rahatlayan Michael’a.

    “Seni uyardım” diyor Bellick sinirli bir şekilde Abruzzi’ye. Abruzzi bir şans daha istiyor ama Bellick dinlemeden çekip gidiyor.

    Daha sonra T-Bag geçiyor bahçeden. Tweener hakaret ediyor T-Bag’e. T-Bag önce Tweener’a, daha sonra bahçenin diğer tarafında olan Sucre ve Michael’a bakıyor ve sesini çıkartmadan yürüyüp gidiyor. Tweener da kendine güvenip birden ayaklanıp havalanmaya başlıyor. Michael ve Sucre sırıtıyorlar uzaktan. Fakat bu iyi durum kısa sürüyor oldukça. “Bir problemimiz var” diyor Sucre. Ellerinde aletlerle yepyeni bir P.I. grubu dinlenme odasına doğru gidiyorlar. Abruzzi de görüyor olan biteni. Bellick’e bağırmaya başlıyor tellerin diğer tarafından “Bellick, neler oluyor? Ne yapıyorlar? Bu P.I.'in işi. P.I.'i ben yönetiyorum” diyor. Bellick bir saniyeliğine duruyor ve “Artık değil” diyor Abruzzi’ye. Mahkumlar dinlenme odasına doğru yürüyorlar. En önde de, P.I.’ın başı olarak gözünde bantla Gus var. Michael ise yüzünde bir rahatsızlıkla yeni P.I. grubunun geçişini izliyor.

    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti
    Prison Break - 5. Sezon Bitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 28 Nisan 2006; 15:50:40 >
  • Orjinalden alıntı: landon

    Orjinalden alıntı: satinezgi

    cnbc e deki dünkü bölümü izleyemedim
    izleyen warsa bi anlatabilir mi kısaca acaba?


    aşağıdaki yazı alıntıdır
    yazan; spikey





    Prison Break
    109 - "Tweener"
    Yayın Tarihi: 27/04/2006

    önce
    sonra

    çok saol walla
  • Ya arkadaşlar bu başrolde oynayan çocuğa ayrı bir hastayım zaten. Daha önce de mariah careyin klibinde oynuyordu. Wentwoth Miller. Başka bi forum sitesinde çocuğun hakkında hep aynı yüz ifadesi var diye yazmışlardı. Bence bu bir karalamadır çünkü çocuk durumlara göre çok iyi surat ifadeleri takınıyo ayrıca t-bag diye bildiğimiz adam behind walls bölümünde çok şirindi. Bence o adam rolünün hakkını harika derece veriyor. Son olarak ben bu diziyi cnbc-e den seyrediyorum ve her bölüm sonu heyecandan kanser olucak gibiyim. Evde bilgisayar olmadığı için de bölümleri indiremiyorum. Sizden istediğim tek şey acaba hapishane işkollarını yeni alanlar deliği farkedicekmi? Biras ipucu pls


    Prison Break - 5. Sezon Bitti
  • Ya arkadaşlar bu başrolde oynayan çocuğa ayrı bir hastayım zaten. Daha önce de mariah careyin klibinde oynuyordu. Wentwoth Miller. Başka bi forum sitesinde çocuğun hakkında hep aynı yüz ifadesi var diye yazmışlardı. Bence bu bir karalamadır çünkü çocuk durumlara göre çok iyi surat ifadeleri takınıyo ayrıca t-bag diye bildiğimiz adam behind walls bölümünde çok şirindi. Bence o adam rolünün hakkını harika derece veriyor. Son olarak ben bu diziyi cnbc-e den seyrediyorum ve her bölüm sonu heyecandan kanser olucak gibiyim. Evde bilgisayar olmadığı için de bölümleri indiremiyorum. Sizden istediğim tek şey acaba hapishane işkollarını yeni alanlar deliği farkedicekmi? Biras ipucu pls


    Prison Break - 5. Sezon Bitti
  • inadına internetten indirip izlemiyorum gelecek bölümleri ama cnbc-e yazın tatile sokarsa diziyi dayanmayacağım galiba
    son dört yıldır kurtlar vadisi ve avrupa yakasından başka diziyi takip etmedim ama bu dizi harika resmen,zaten kime önerdiysem herkes müptelası oldu valla
    birde ileriki bökümleri izleyen arkadaşlardan ricam burda gelecek bölümler hakkında fazla bilgi vermeyelim heyecanımızı öldürmeyelim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: labmen

    inadına internetten indirip izlemiyorum gelecek bölümleri ama cnbc-e yazın tatile sokarsa diziyi dayanmayacağım galiba
    son dört yıldır kurtlar vadisi ve avrupa yakasından başka diziyi takip etmedim ama bu dizi harika resmen,zaten kime önerdiysem herkes müptelası oldu valla
    birde ileriki bökümleri izleyen arkadaşlardan ricam burda gelecek bölümler hakkında fazla bilgi vermeyelim heyecanımızı öldürmeyelim


    aynen
    bazı arkadaşlar bunun farkında degil, yanlışlıkla okumaktan korkuyorum ben de ama yazının girişinden anlıyorum spoiler verilip verilmeyecegini,

    eger yayınlanmamış bölümler hakkında bişeyler anlatma ihtiyacınızın önüne geçemiyecekseniz, şu şekilde uyarı yapmanız gerekir;

    ***SPOILER***SPOILER***SPOILER***

    böylece bizim gibi ne olacağını izleyerek ögrenmek isteyen arkadaşlardan küfür yemezsiniz
  • valla dün gece birşey izledim cnbc-e'de ama herhalde budur...

    uyup kalmışım zaten yarısında...

    hmmm 2 eleman hapise girio falan filan....hapiste olaylar var...

    4-5 kişi yeri kazıp kaçmaya calısıo galiba...

    bide gardian kadının tekinle fofenk yapıyordu

    bu dimi dediginiz dizi herhalde ?!

    bence gayet güzeldi
  • Y aarkadaşlar ben bi tek bu perşembe kı son bolumu izledım cnbc e ne zaman genel bi tekrar verieck bide su an kacnı bolum var cnbc e de.TEeşkkurler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: labmen

    inadına internetten indirip izlemiyorum gelecek bölümleri ama cnbc-e yazın tatile sokarsa diziyi dayanmayacağım galiba
    son dört yıldır kurtlar vadisi ve avrupa yakasından başka diziyi takip etmedim ama bu dizi harika resmen,zaten kime önerdiysem herkes müptelası oldu valla
    birde ileriki bökümleri izleyen arkadaşlardan ricam burda gelecek bölümler hakkında fazla bilgi vermeyelim heyecanımızı öldürmeyelim


    aynen
    bazı arkadaşlar bunun farkında degil, yanlışlıkla okumaktan korkuyorum ben de ama yazının girişinden anlıyorum spoiler verilip verilmeyecegini,

    eger yayınlanmamış bölümler hakkında bişeyler anlatma ihtiyacınızın önüne geçemiyecekseniz, şu şekilde uyarı yapmanız gerekir;

    ***SPOILER***SPOILER***SPOILER***

    böylece bizim gibi ne olacağını izleyerek ögrenmek isteyen arkadaşlardan küfür yemezsiniz



    önemli bi konu herkes görsün

    @utku191
    dizinin tekrarı pazar günleri 18:00'da ama bu hafta 19:00'a almışlar
    genel bi tekrar dediğin şey behind the walls özel bölümü ise o da yarın saat 18:00'da yani 18:00-20:00 arası cnbc-e'de ol tamamdır, hatta o bitince smallville, 6 feet under, south park ve 24'ü de izle
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.