Şimdi Ara

prince of persia warrior within ilk kez başıma böyle bişey geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler yıllar önce oynamıştım baya, sıkılınca tekrar yükleyip oynayayım dedim de, daha oyunun başlarında şöyle ufak bi sorun çıktı. nerde olduğumu söyleyeyim, siyahlı kadını 2.kez yenip öldürdüm ve sonra oyundaki ilk life upgrade'i aldım.ondan sonra da devam ederek zaman değiştirme platformuna girip yeniden günümüze döndüm ve kaydedip çıktım.
    şimdi sorun şu, çıktığımda bi uyarı ekranı falan geldi. hani unexpected falan yazıyodu da hatırlamıyorum, ama yani çıkarken bi hata mı oluşmuş ne olmuş öyle bişey. oyunu tekrar açtığımda safe mode falan sordu.hayır diyip devam ettim. load yapıp oyuna başladığımda, prensi oynamadığımı gördüm. bildiğimiz oyun karakterini kontrol etmiyorum, gözleri mavi yanan, siyahlı kadınla ikinci kez savaşmadan önce yukardan geçtiğini gördüğümüz canavarı oynuyorum. nedir bu arkadaşlar? neden olmuştur? nasıl çözülür?







  • Yukarıdan geçtiğini gördüğün canavar sensin zaten.İleride onunla da oynayacaksın.Oyunun save dosyaları karışmıştır bir birine büyük ihtimal
  • warrior withinde onunla mı oynayacağım? ama oyunun başka save'i yok ki abi daha, sadece karakter değişti anormal bi şekilde oyun kaldığı yerden devam ediyor.
  • Evet yukarıda gördüğünle ileride oynayacaksın.Oyunda başka save yoksa böyle bir şeyin nasıl olduğunu bilmiyorum.Zaten oyunda çok ilerilememişsin new game yeniden başla, ya da load game'de bir önceki save'e koy ondan başla.Bu arada oyunun türkçe yamasıda mevcut
  • Tabi o canavarın ilerde sen olduğunu bilmeden oynaman daha güzel olurdu oyunun hikayesi açısından, şöyle bir durum var oyunda öyle bir hata var, o şekilde ne yazık ki oyunu tamamlaman mümkün değil, bir yerden sonra devam etmeyecektir. Sand Wraith (söz konusu canavarın ismi) olmadan önceki en son save noktandan devam etmelisin. bundan sonra da her save noktanı ayrı ayrı kaydetmen senin yararına olur. Böylece bu tür hata bir kez daha olursa oyunu az bir kayıpla kurtarabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.