Şimdi Ara

Primergy BX920 S2 İle Sanal Sunucu Yönetiminde Dev Bir Adım Daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
86.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    BX900 Blade ''Dinamik Küp"te yeni bir çift soketli sunucu...

    PRIMERGY BX920 S2 İLE SANAL SUNUCU YÖNETİMİNDE DEV BİR ADIM DAHA

    Fujitsu''nun Enterprise Blade Segmentte en yeni şasesi olan PRIMERGY BX900 S1 Dinamik Küp yaklaşımını destekleyen yeni bir blade sunucu modeli daha piyasaya sürüldü. Intel''in mevcut Xeon 5500 işlemcilerinden yeni Westmere mimarisine geçişi destekleyen PRIMERGY BX920 S2 blade sunucu, üstün performansı ile fiziksel ortamların ve sanal uygulamaların yönetimini en başarılı şekilde sağlıyor

     

    Dünyanın lider bilişim şirketlerinden Fujitsu, orta ve büyük ölçekli kurumların bilgi işlem operasyonlarında maliyetlerini önemli ölçüde azaltan Dinamik Küp yaklaşımı ile yeni sunucuları duyurmaya devam ediyor. Çift soketli sunucu serisinde ilk blade modelin duyurusunu geçtiğimiz günlerde yapan Fujitsu, 7 Mayıs''ta 2 soketli 6 çekirdekli yeni Westmere mimarisini destekleyen yeni bir modeli daha blade sunucu ailesine ekledi. Fujitsu''nun çift soketli yeni blade sunucusu PRIMERGY BX920 S2, üstün performansı ile fiziksel sunucu ortamları ve sanal uygulamalardaki başarılı yönetimi ile ön plana çıkıyor.

    Enerji tasarrufunu destekleyen tasarımı ve ısınmayı önleyen teknolojileri ile kurumların elektrik faturalarını hafifleten PRIMERGY BX920 S2, veri merkezi operasyonlarında Intel''in en gelişmiş işlemcileri olan 5600 serisinin yüksek performansını sunabildiği gibi; maliyete duyarlı projelerde yine Intel''in daha hesaplı Xeon 5500 serisini de başarıyla kullanabiliyor.

    PRIMERGY BX920 S2''nin gelişmiş I/O teknolojisi, çeşitli tiplerdeki ağ trafiğini en uygun şekilde yönetmeyi sağlarken, 1 Gbit/s erişim sağlayan blade üzerindeki 4 adet Ethernet kartına ek olarak 10 adet daha ağ kartı kullanmaya izin veriyor. Sistem enerji verimliliğine ek olarak birçok farklı medya aracıyla yeniden başlatılabilme (boot) özelliğiyle de kendisinden söz ettirecek.

     

    Kutunun içinde neler var?

    PRIMERGY BX920 S2, gelişmiş teknolojileri ve donanım bileşenlerini ustaca bir araya getiren yoğun tasarımı ile öne çıkıyor. Ağ üzerinden yeniden başlatılabilen BX920 S2 blade sunucu, aynı şekilde, çalışma anında rahatlıkla takıp çıkarılabilen (hot-plug) SAS/SATA sabit diskler; güvenilir, enerji tasarruflu yeni disk teknolojisi, SSD diskler veya çoğunlukla VMware ESX sanal yazılımlarıyla gelen ve USB yuvasını kullanan flash bellekler üzerinden de başlatılabiliyor.

    Intel''in Nehalem kod adıyla bilinen çift veya dört çekirdekli Xeon 5500 işlemci ailesi PRIMERGY BX920 S2''ye muazzam bir performans sunarken, Fujitsu''nun bu yeni sunucu modeli, Westmere-EP kod adıyla bilinen yeni nesil 6 çekirdekli Intel Xeon işlemci ailesiyle de gücünün sınırlarını zorluyor.

    PRIMERGY BX920 S2, maksimum 192 GB''a çıkan bellek kapasitesi ile  sınırları zorlayan yoğun iş uygulamalarında üstün performans elde edilmesini sağlıyor.

    PRIMERGY BX920 S2 üzerindeki dört adet çıkışa sahip yeni Ethernet kartı ise Sanal Makina Cihaz Kuyruğu (VMDs) ve I/O Sanallaştırması (SR-IOV) özellikleri ile sanal makina yönetim yazılımlarının (hypervisor) yükünü önemli ölçüde azaltarak sanal makinaların daha da hızlanmasını sağlıyor.

     

    VMware vSphere ve BX920 S2 işleri hızlandırıyor

    Fujitsu''nun Dinamik BT Altyapıları vizyonu doğrultusunda kurumların sanallaştırma projelerinde vazgeçemeyeceği teknolojilerden biri olarak gündeme gelen PRIMERGY BX920 S2, daha şimdiden birçok sanal makina yönetim yazılımı tarafından desteklenmeye başladı. Örneğin, sanallaştırma pazarının büyüklerinden VMware''in cazip fiyatlardan piyasaya sunduğu vSphere Acceleration Kits ile kurumlar, PRIMERGY BX920 S2 blade sunucu üzerindeki sanal makinelerden en yüksek verimi alabiliyor.

    Pazarda büyümeye odaklanırken aynı zamanda sanallaştırma projelerine de en uygun fiyat/performans seviyesiyle başlamayı hedefleyen orta ve büyük kurumlar, PRIMERGY BX920 S2 üzerinde çalışan VMware vSphere 4 Acceleration Kits ile rahat bir başlangıç yapabiliyor. VMware vCenter Server ile VMware vSphere yazılımlarından oluşan yeni VMware sanal sistem hızlandırma kiti, kurumların bu iki yazılımın toplam fiyatından % 30 tasarruf etmesini sağlıyor.

     

     

    Endüstri-Standardı PRIMERGY Blade Sunucu Ailesi hakkında detaylı bilgi:

    http://tr.fujitsu.com/products/standard_servers/blade/primergy_index.html

     

    PRIMERGY BX920 S2 hakkında detaylı bilgi:

    http://tr.fujitsu.com/products/standard_servers/blade/bx900/primergy_bx920s2.html

     

    PRIMERGY BX920 S2 ürün broşürü:

    https://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-py-bx920-s1.pdf

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.