Şimdi Ara

priest e karşı pvp yapmak hakkında taktik yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2v2 arena arkadaşım holy paladin le çoğu zaman eğlenceli maçlar yapıyoruz. fakat karşımıza priestli bir takım geldiğinde pvp den zevk alamaz hale geliyoruz. ben frost dk oynuyorum. her türlü atağa karşı kendimizi savunabiliyoruz. fakat tek bir şey bizi bitiren olay oluyor. priestin mana burn'u. bunun bi taktiksel çaresi varmı arkadaşlar.mana burnden nasıl kurtulabiliriz. bir yolu varmı. dk olarak benim yapmam gereken veya paladinin yapması gerekenler nelerdir.bilen arkadaşların yardımcı olmasını umuyorum. herkese iyi eğlenceler.



  • Adamı boş bırakırsanız atar mana burnü.Priesti boş bırakmamanız gerekiyor mana burnü counterlamak için. Diğer şekilde daha çok heal ve shielde focuslanıp mana burn atacak vakti kalmayacak.
  • eskisi gibi değil ki mana burn. line of sight kullanıcak holy paladin oynayan arkadaş. o fear stun vs yemişsede sen interrupt ediceksin. paladin sight da durup priest fear atmak için yanına yaklaşmaya çalıştığında griplersen pek kolay kolay atamaz mana burn. açık alanda ise silence interrupt. olmadı target deiştirip paladine mana toparlaması için zaman tanıyıp tekrar dönersin. setup da biraz ters tabi sizin . priest rog eğer rog target deiştirme olayını iyi biliyorsa her türlü alır
  • Yalnış konuya mesaj yazmışım silinsin lütfen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakoPlay -- 12 Eylül 2011; 14:49:38 >
  • sen priestda kalacaksın sürekli, dps yaparken interruptları mana burn e saklaman lazım, arkadaşın paladin line of sight kullanacak(kutuları, pillarları) mana burn yememek için. sadece the ring of valor arenasında los kullanmak zor olabiliyor bu sefer de paladin topukla healle yapacak sen tabi yine hep priestda kalmalısın.
  • bilgiler için teşekkürler. herkesin eline sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.