Şimdi Ara

Prescott fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkaşlar.Bu prescott un işlemci fan sesinden nasıl kurturabilirim ve bilgisayarım her açıldığında 2 ye böldüğüm hard diskimin d kısmını chkdsk yapıyorum bunu nasıl kaldırabilirim ve serial ata hard diskler fat türü şeklinde bölünemiyormu teşekkürler lütfen yardımcı olun



  • valla precotlarda fan sorunu var fan ı değiştir derim.. çünkü bende yaşadım sıcaklık ne kadar artar ise fan da okadar hızını artırıyor ve sorunlu olduguklarınıda duydum..
  • hangi fanı aldın prescott kaç kullanıyorsun şuan bir sorun varmı peki?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaSuS

    valla precotlarda fan sorunu var fan ı değiştir derim.. çünkü bende yaşadım sıcaklık ne kadar artar ise fan da okadar hızını artırıyor ve sorunlu olduguklarınıda duydum..


    iyi işte ne güzel
    eğer sıcaklık yükselip de fan hızını arttırmasa sıcaklık alıp başını gidicek
    sonra elveda işlemci..
  • prescott cpu lar yapıları ıtıbarı ıle normal ıslemcılere oranla ısı degerlerı cok fazla olabılıyor uretıcı fırmala ısıdan sıtabılıze edebılmek ıcın ısı ve voltaj duyarlı fanları prescottlar ıcın uretmıstır yanı eger cpu ıle bırlıkte aldıgın fanı kullanıyorsan sana bu sesı duymamaya calısderım yada ımkanın varsa 5400rpm de donen baskabır fan al derım .

    sata hdd ıstedıgın gıbı bıcımlendıre bılırsın ok.

    artı hdd chkdsk edıyorsa ben sana badsector taraması yapmanı tevsıye ederım eger bır sey yoksa hdd partıtıon larını yenıden olustur dosya sıstem kararsızlıgındanda yapa mbılır.

    kolay gelsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.