Şimdi Ara

Prekazi ateş püskürdü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Prekazi ateş püskürdü!


    Prekazi ateş püskürdü!

    Prekazi içini Ligtv.com.tr'ye döktü, Adnan Polat ve Adnan Sezgiz'e ateş püskürdü!

    Branislav Jovanovic olayının perde arkasını anlatan Cevad Prekazi, sert açıklamalar yaptı. Polat ve Sezgin tarafından İstanbul'a davet edildiklerini ama paçavra gibi bir kenara atıldıklarını söyleyen Prekazi, "Futbolcuyu alırlar, almazlar, önemli değil. Ama bana yapılanlar rezil davranışlar!" dedi.

    Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cem Kurel'e konuşan Galatasaray'ın unutulmaz ismi Prekazi, Belgrad maçından bu yana yaşananları birer birer anlattı. İşte Prekazi'nin açıklamaları:

    RIJKAARD JOVANOVİC'İ BEĞENDİ
    OFK maçı sırası ve sonrasında Partizan'ın aslında en iyi futbolcusunun Branislav Jovanovic olduğunu söyledim. Ardından Adnan Polat beni aradı. Ben de kendisine Jovanovic'i anlattım. O da beni İstanbul'a çağırdı, futbolcunun CD'lerini istedi. İstanbul'a geldim, Polat Otel'de misafiriydim, Başkan'ı aradım, telefonunu açmadı. Ardından CD'leri Rijkaard'a yolladım. Ve Jovanovic'in futboluyla adeta Rijkaard'ın kopyası olduğunu, Frank'ın CD'leri izlediğinde kendi futbolculuğunu göreceğini belirttim.

    BİZİ İSTANBUL'A ADNAN POLAT ÇAĞIRDI
    Rijkaard CD'leri izlemiş ve Jovanovic'i beğenmiş. Bunu Adnan Polat söyledi. Bana futbolcunun fiyatını sordu. Ben de kendisine "Ben menajer değilim, para konuşmam ama sizin için öğrenirim" diye yanıt verdim. Sonra öğrenip aradım Başkan'ı, bonservisinin 1 milyon Euro olduğunu, Jovanovic'in de 50 bin Euro aylık istediğini söyledim. Başkan da "tamam" dedi ve Eskişehirspor maçından sonra yine aradı. Ve bizi İstanbul'a çağırdı.

    BU İŞİ ADNAN SEZGİN BOZDU
    Bu ana kadarki süreçte Adnan Sezgin hiç yoktu. Onunla hiç konuşmamıştım, hep Başkan ile görüşüyordum.

    Zaten işi de Adnan Sezgin bozdu. Eskişehir maçının ertesi günü yani pazartesi sabahı Adnan Sezgin beni aradı. Ve parayı nereye yatıracakları gibi sorular sordu. Ben de ona "Ben menajer değilim, para işlerini bilmem. Gelince menajerlere sorarsın" diye yanıt verdim. Bana telefonda "Bugün İstanbul'a geleceksiniz" dedi. Ama 10 dakika sonra Adnan Sezgin bir daha aradı ve bu kez "Gelmeyin, ben sizi akşam ararım" dedi.

    Futbolcu kulübünden bonservisini almıştı ve Adnan Sezgin bize gelmememizi söylüyordu. Ben de Yurdaşen Karahasan'ı aradım. Olayı anlattım, çok kızdı. Telefonu kapattık, 10 dakika sonra Adnan Sezgin yine aradı ve "İstanbul'a geliyorsunuz" dedi.

    BENİM BİR ADIM VAR, MENAJERLİK YAPMAM!
    İstanbul'a geldik ve görüşmeler başladı. Başkan'a "Ben para konularını konuşmam. 22 sene futbol oynadım, benim bir adım var. Ben menajerlik yapmam. 2 menajeri var, onlarla konuşun" dedim. Bunlar konuştular. Ardından Adnan Polat "Siz otele dönün ben sizi arayacağım" dedi.

    BİZİ PAÇAVRA GİBİ ATTILAR
    Sonra otele gittik. Ama ne arayan var ne soran. Kendimi çok kötü hissettim. Tamam, futbolcuyu beğenmezsin ya da anlaşamazsın. Herhalde daha büyük transfer bitirdiler. Buna kızmıyorum. Ama insan açar birşey söyler. Bizi paçavra gibi attılar, ortada bıraktılar. Ben sözümü tuttum ama Adnan Polat tutmadı. Beni İstanbul'a çağıran Başkan, sonrasında da aramalıydı.

    REZİL BİR DAVRANIŞ!
    Tek telimeyle rezil bir davranış!!! Bunlar beni artık ararsa tek laf konuşmam! Beni kullandılar! Cevad Prekazi'nin ismi belli, kimseyi kırmamış. Benim tertemiz bir kalbim var, leke getirmem. Ama onlar beni paçavra gibi kullanıp attı. Davranış rezil! Davranış rezil! Galatasaray'a hiç yakışmıyor! Sonra aradı Adnan Sezgin, kendini temizlemek için. Ama bu işi Adnan Sezgin bozdu.

    POLAT ÖZÜR DİLEMELİ
    Ben Galatasaray taraftarıyım, Galatasaray'a da Türk halkına da kırgın olamam. Hayatımın en güzel günleriydi Türkiye'de yaşadığım dönemler. Ama Adnan Polat beni arayıp özür dilemeli!

    http://ligtv.com.tr/?r=1&hid=77598

    _________

    Eğer böyleyse adnan sezginin bin belasını versin..Adnan polatda acilen özür dilesin..!







  • sabah konuştuk bu konuları tekrar yazmayalım
  • YÖNETİM İSTİFA.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exhell

    sabah konuştuk bu konuları tekrar yazmayalım

    Tmm sen yazma.
  • Perşembe Polat canlı yayına çıkacak. Umarım bu olayı sorarlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Locke

    Perşembe Polat canlı yayına çıkacak. Umarım bu olayı sorarlar.

    Canlı değil ama o yayın..bantdan özel olcak kanımca..
  • lan sezgin 2 transfer yaptın adam oldun mu acaba diye düşünürken çıkan habere bak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sansayn


    quote:

    Orijinalden alıntı: John Locke

    Perşembe Polat canlı yayına çıkacak. Umarım bu olayı sorarlar.

    Canlı değil ama o yayın..bantdan özel olcak kanımca..

    düzeltme : Canlıymış
  • Rezillik
  • Kayserispor'a mı özendi ne yaptı Sezgin

    Bugün açıklanır inşallah işin aslı astarı.
  • Uzun alıntıdır. Okumasanız da olur. Alttakiler doğru mudur?


    Prekazi'nin Beşiktaş'a tavsiye ettiği Jovanoviç, Kartal'dan haber bekliyor.

    Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın daveti üzerine İstanbul'a gelen ve Başkan Yıldırım Demirören'le görüşen Sırp ön libero Branislav Jovanoviç, Siyah-Beyazlı kulüpten haber bekliyor.

    G.Saray'ın efsane futbolcusu Cevad Prekazi'nin Mustafa Denizli'nin isteği üzerine Beşiktaş'a önerilen Jovanoviç, Zaman aracılığıyla Belgrad'dan seslendi. 'Rambo' lakaplı 23 yaşındaki Sırp futbolcu, "Beşiktaş'ın Rambo'su olmak için sabırsızlanıyorum. Umarım en kısa zamanda İstanbul'a tekrar gelip Siyah-Beyazlı formayı sırtıma geçiririm." dedi.

    Fransız oyuncu Cisse'nin performansından memnun olmayan ve orta sahada mücadeleci bir futbolcu isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, aradığı ismi Sırbistan'da buldu. Denizli'nin G.Saray'daki eski öğrencisi Cevad Prekazi'nin tavsiye ettiği Jovanoviç'te karar kıldığı bildirildi. Daha önce Sasa İliç'i Galatasaray'a tavsiye eden Prekazi'nin gelecek vaat eden Jovanoviç hakkında Denizli'ye olumlu rapor verdiği kaydedildi. Hem stoper hem de ön libero mevkiinde oynayan ve en son Kıbrıs Rum Kesimi'nin Ethnikos Achnas takımında kiralık olarak forma giyen Sırp futbolcunun ise geçen hafta menajeri ve Prekazi ile birlikte İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la masaya oturduğu ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli'nin de katıldığı transfer görüşmesinde tercümanlık yapan Prekazi'nin 1.91 m boyundaki Jovanoviç'e kefil olduğu kaydedildi. Kızılyıldız ve Partizan'ın da talip olduğu 'Rambo' lakaplı genç futbolcunun tercihini Beşiktaş'tan yana kullanmak istediği bildirildi. Cisse ve Seriç'e hâlâ kulüp bulamayan ve bu yüzden yabancı futbolcu transferi yapamayan Siyah-Beyazlıların Jovanoviç'i 11 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi. Bonservis bedeli bulunmayan Sırp futbolcuyla prensipte anlaşan Beşiktaş'ın Cisse veya Seriç'ten biri ile yollarını ayırır ayırmaz bu transferi bitirmesi bekleniyor.

    Belgrad'da Beşiktaş'tan gelecek haberi bekleyen Jovanoviç ise Siyah-Beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi. İstanbul'da 3 gün kaldıktan sonra Sırbistan'a dönen genç futbolcu, "Beşiktaş'la yaptığımız ön görüşme olumlu geçti. Beşiktaş transfer için bizden süre istedi. Ben de Belgrad'a dönerek idmanlarımı sürdürüyorum. Kızılyıldız ve Partizan'ın da ciddi teklifleri var. Fakat benim için olumlu referans veren Prekazi, Mustafa Denizli'ye söz verdiği için Beşiktaş'la anlaşacağız." diye konuştu.




  • adnan sezgin derhal atılmalı defolsun gittin ülkeyi terk etsin ben böyle bi herif görmedim ...
  • Zaaa rezalet yönetim
  • Gerçekten varsa böyle birşey rezalet harbiden.Adam en az yarım sezon açıkta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: St.Rendroy

    Gerçekten varsa böyle birşey rezalet harbiden.Adam en az yarım sezon açıkta.

    belgradla anlaşmış..
  • olacak iş değil gerçekten yönetim amatörce işler yapıyor
  • bu adnan sezgini bişey sandınız 2 transfer yapınca. ben herzaman demişimdir bu herif bir sülük.hemen kurtulmalıyız diye. kimbilir yaptığı 2 transferden kendi cebine nekadar para attı. inşallah bu yönetimden temelli kurtuluruz.yoksa bu adnan gitmeyecek.
  • 2 transfer oldu diye zaten değişen birşey olmadı adnan sezgin gitmeden ne stada ne de store a uğramam
  • kusura kalmayin ama adnanlari bu sezonun en dansöz yönetimi ilan ediyorum xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.