Şimdi Ara

Prefabrik Yapılar ve Çelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : MODSTEEL

    Site adresi : www.modsteel.com

    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Prefabrik Modüler Çelik Yapılar Hakkında hizmet vermekte ve bilgiler sunmaktadır.

    Kullanılan dil: Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri.


    Prefabrik yapılar günümüzde oldukça yaygın bir kullanıma sahiptir ve her geçen gün kullanım alanları genişlemektedir. Çelik her ne kadar pahalı bir ürün olsada kullanım ömrü ve getirdiği avantajlar nedeniyle daha çok tercih edilmektedir.


    Özellikle hafif çelik teknolojisi inşaat alanında yeni bir sayfa açıyor. Genelde ülkemizde köy evleri, doğa evleri, geçici yaşam üniteleri olarak kullanılan bu yapım metodu artık villa tipi daha konforlu ve lüks sayılabilecek bina tiplerinde de kullanılmaktadır.


    Modüler sistemler her ne kadar Türkiye için yeni olsa da yavaş yavaş bu tarz yapılar insanlar tarafından tercih edilmeye başlamıştır.


    Sitemizde bu alanda faaliyet gösteren firmamız hakkında bilgi edinip hizmet alabilir ya da prefabrik ve modüler yapılar hakkındaki makaleleri okuyarak bilgi edinebilirsiniz.


    Yapısal çelik ve galvaniz profiller ile yaptığımız binaların yaşam süreleri 50 yıldan fazladır. Hem mimari olarak daha modern görüntüler elde edilebilmekte hem hızlı, güvenilir ve minimum hatayla evler inşaa edilebilmektedir. HEA, HEB, UNP, IPE gibi yapısal çelik profiller ve DX51 kalite galvaniz U ve C profillerin birleşimiyle hibrit yapılar da inşaa edilebilir.


    Yine demonte konteyner birleşimi yapılar ile de hızlı çözümler sıfır hata ile yaratılabilmektedir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.