Şimdi Ara

POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
7
Favori
8.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PRODJ kullanıcısına yanıt

    Altyapı sağlayıcı firmanın yapmış olduğu kurulum ücretlerine uygun olarak fiyat belirlenmiştir. Evde kurulum işlemlerine altyapı sağlayıcı olan Türk Telekom ekipleri gelmektedir.

  • Bugün itibariyle Poyraznet e geçtim Hadi hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    6476098060 nolu müşterinizim. 08.02.2024 tarihinde gece saatlerinde internet bağlantım kesildi. Online işlemlerden arıza kaydı oluşturmak istedim. Bölgenizde sabah saat 6:00 a kadar çalışma var uyarısı gördüm. Ancak sabah da gelmeyince whatsapp hattı üstünden müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Arıza kaydı oluşturdular. O tarihten bu yana üç defa arıza kaydı oluşturdum ve telekom ekipleri üç defa geldiği halde sorunu çözemediler. Üstelik son gelmelerinde arıza müşteri sorumluluk alanında şeklinde not düşmüşler ve bana firmanız bu yüzden 350 TL masraf yansıtacağına dair sms attı. Sırf bu sebeple gittim sıfır modem aldım ve iç hattı kontrol ettirdim. Sonuç olarak hiç bir değişiklik olmadı. Hala Sorun yaşıyorum. Hat değerleri çok kararsız. Hattın fiziksel değerleri sürekli değişiyor. Bağlantı hızım çok düşük ve sürekli değişken. Yaptığım hız testlerinde bazen 35 mbps ye ulaşıyor bazen de 1.2 mbps ye düşüyor. Video izlenmiyor çoğunlukla. Aldığım yeni modemi direkt dışarıdan gelen yağlı kabloya bağladım sonuç yine aynı. Az önce müşteri hizmetlerinizle tekrar iletişime geçtim bu seferde hat değerlerimin maksimum 20 mb i desteklediğini söylüyorlar. Tam dört yıldır burada 35mb vdsl hizmeti alıyorum ve hiç hız ya da bağlantı sorunu yaşamadım bu nasıl olur? Telekom arızalı santrallerini tamir etmek istemeyince abonelerinin portlarını vdsl'den adsl'e mi taşıyor haber vermeden. Müşteri hizmetleriniz ısrarla bana hat değeriniz 20 mb deyip duruyor. O zaman bana nasıl 35 mb vdsl hizmeti veriyorsunuz yıllardır diyorum cevabı yok. Hem sorun çözülmüyor hem de bana sorun sizden kaynaklı denip 350 tl yansıtılıyor. Whatapp hattı üstünden ulaştığımız temsilciler ChatGPT deki yapay zekadan daha mantıksız cevaplar veriyor. Çıldırmak üzereyim. Çözün şu sorunu artık.


    @PoyrazNET




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 21 Şubat 2024; 20:16:20 >




  • mehmetcevahir kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Hat değerleri günlük hatta anlık olarak değişkenlik gösterebilir. Yani bugün aldığınız 100Mbps hız yarın altyapı yada bina kaynaklı 20Mbps'e düşebilir. Yani 4 yıldır 35Mbps almanız bir gün sonra bu hızı almaya devam edeceğinizi maalesef garanti edemez. Türk Telekom ekipleri binanızda yaptığı testlerde binanızda alınabilecek maksimum hız değerinin 28Mbps olduğunu görmüşler. Yine aynı şekilde dairenize giden maksimum hız ise 21Mbps olarak gözüküyor. Fakat dairenize giden kabloda ayrıca kayıp olduğundan buda stabil olmadığı gözüküyor. Tavsiyemiz bina ankastresinden dairenize giden kabloyu kontrol etmeniz yönündedir.


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL




  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    Dışardan binaya gelen telekomun kablosuna modemi direkt bağladık, yetmedi başka bir modem alıp taktık yine değişen bir şey olmadı. Hala ankastreden daireye gelen hattı kontrol edin diyorsunuz. Her şey bir yana bütün sorunların 08.02.2024 tarihinde gerçekleşen telekomun bakım çalışması ile başlaması nasıl bir tesadüftür. Alın size ben de bir kaç hat değeri paylaşayım da biraz kafanız karışsın:


    08.02.2024 tarihinde hat kapasitesi 75 Mbps iken bu gün nerelerde ve hiç bir kararlılığı yok bir bakıyorsunuz 20 mbps oluyor bir bakıyorsunuz 1 mbps. Madem kablo hattında sorun var nasıl oluyorda upload olabilecek en yüksek seviyedeyken download kapasitesi diplerde geziyor.


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 22 Şubat 2024; 16:17:29 >




  • mehmetcevahir kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Attığınız görsellerden kafamız karışmadı POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL 

    Yine aynı bilgiyi tekrar etmiş olacağız ama belirttiğimiz üzere yaşadığınız sorun öncelikli olarak altyapıdan gelen hat kapasitesi. Aktif gelen hat kapasiteniz maksimum 28Mbps olarak gözüküyor. Daha önceden almış olduğunuz 75Mbps hız şuan için altyapınız için uygun gözükmemektedir. Bunun ile ilgili biz zaten altyapı sağlayıcı firmaya kayıt açtık. Ek olarak ayrıca bina ankastresinden dairenize giden kablo yada ekipman kaynaklıda bir kaybınız gözüküyor. Tüm bu bilgilerin ışığında hattınız en iyi performansta bile 28Mbps hızı geçemeyeceği görülüyor. Bundan dolayı tarifeniz 24Mbps tarifesine aktarılmış durumdadır

  • PoyrazNET kullanıcısına yanıt

    Hala ankastre ekipman diyorsunuz. Telekomun kablosuna direkt bağlantı yaptım diyorum. Modemi yeniledim diyorum. Daha ne yapayım. Hem benim onayım iznim olmadan nasıl benim hattımı 24 mbps ye düşünüyorsunuz.


    Şu halde bile kapasite 14 mbps yi geçmiyor akşamları 1 ya da 2 mbps ye düştüğü oluyor.

    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mehmetcevahir kullanıcısına yanıt

    Yaşadığınız sorun altyapı ve bina içi sistem kaynaklı gözükmektedir. Sizin onayınız olup olmamasına bakılmaksızın altyapıdan gelen hıza kadar tarifeniz sunulmaktadır. Bu ifade imzalamış olduğunuz sözleşmede de yer almaktadır.

    Tarifeniz bu haliyle 35Mbps'de olduğunda çok daha fazla hat kesilmeleri yaşayacağınız için alt seviyeye otomatik olarak indirilmektedir.

  • Geçen ay TTNet idim 20 mgbit aliyirdum Poyraznet 75 mgbitlik tarife geçtim şuan 40/45 arasında alıyormu memnunun birbhafta oldu kopukluk kesilme hız da problem olmadı memnunum etrafımda herkese tavsiye ediyorum umarım bu şekilde devam eder
    Not: geçiş çok hızlı oldu büyük kolaylık bir günde herşey tamam oldu hiç yormadilar tşk ederim 👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @PoyrazNET


    Merhaba, bir konuda bilgi almak istiyorum. Biraz önce fatura ile ilgili mesaj geldi:


    "abone numarali internet hizmetinize ait 259.00 TL tutarinda ve 13.03.2024 son odeme tarihli borcunuz bulunmaktadir."


    9 Şubat'ta aboneliğim başlamıştı. Henüz bir ay olmadan normalde 230 lira olan tarifede neden 259 lira fatura çıkarılmış durumda acaba?

  • Oha bu sms herkese mi geldi?


    210TL olan fatura 259TL olmuş. Daha yeni geçtim birde. Nedir olay?


    Yoksa gün bazlı mı hesaplandı?


    Ön ödemeli hizmet alıyorsak eğer 9 şubattan itibaren alınan hizmet + mart ayının ücreti olabilir mi dicem o da uymuyo.

  • mamad kullanıcısına yanıt

    Kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum. Aynı durumdayız.


    Bu arada benim tarife 210TL banada 259TL faturası çıkmış.


    210TL olan tarifeye 259TL fatura çıkarmak neyin nesi anlamadım?


    POYRAZWİFİ 75Mbps 210 TL



    Şöyle de bi not var.


    Parçalı kullanımdan dolayı olabilir mi dicem yine uymuyor ya.


    Değerli abonemiz, ilk ay faturanız parçalı olarak oluşturulmaktadır. Oluşan tutarlardan bir tanesi aboneliğinizin başladığı aydan ay sonuna kadardır. Diğeri bir sonraki ayın başlangıcından 13'üne kadar olacak şekilde hesaplanmaktadır. Örnek olarak abonelik tarihiniz "6 Şubat 2024" tarihindedir. "6 Şubat 2024" tarihinden "29 Şubat 2024" tarihine kadar kullanım tutarınız ve "1 Mart 2024" ile "13 Mart 2024" arası kullanım tutarınız ayrı ayrı hesaplanmaktadır. Bu tutarları "13 Mart 2024" tarihine kadar ödeyebilirsiniz. Kullanım dönemleri her ayın 13'ünden 13'üne olacak şekildedir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr.BJK -- 1 Mart 2024; 15:32:27 >




  • mamad kullanıcısına yanıt

    Fatura dönemi 13'ünden 13'üne; fatura ayın 1'inde çıkıyor. Sizin fatura (9-13 Şubat) Ocak13- Şubat13 dönemi ait + (13 Şubat-13 Mart). Fatura normal.

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Böyleyse sorun yok :)


    Bi açıklama gelse rahatlicaz :) Nisanda gelecek fatura o zaman 210TL olarak gelecek muhtemelen.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Yok hocam; zaten tarife fiyatlarında değişiklik olsa siteye yazarlar. Ben de daha önce kullandım; ne kullandıysam onu ödedim. Fatura konusunda güvenilir; şüphen olmasın.

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Faturada şüphem yokda acaba zammı yedik diye düşündüm :)

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    Poyraznetin beceremediği tek nokta saçmalık bu fatura dönemi

    ya aybaşına al ya da 13 ünden 13 üne fatura kes

    13 nereden çıktıysa .

    ayın 1-13. Günü taşınırsan ödediğin tutarıda iade alamıyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat 18 de geçtim 200 tllik tarifte tüm
    12 günlük gelmesi lazimken 180 TL fatura gelmis enteresan değilmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

    12 günlük değil; Mart ayından da + 13 gün ekleyeceksiniz. 170 küsür olması lazım toplamda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.