Şimdi Ara

PoyrazNet Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • turknetten kaçıcaz internet kutusumu ne ona başvurduk ama çok şikayet okuyunca yazdım iptal ettiler poyraznet hakkında kullanan ve yeni geçen arkadaşlar davet kodu iliştirmeden samimi fikirlerini bekliyorum




  • 1 haftadan beri fiber 24 tarifesini kullanıyorum. tek kelime ile muazzam . aşağıya hız testimi bırakıyorum altyapı fiber ise düşünmeden geçebilirsin. vdsl ise bir yorumum yoktur.

    Davet kodu (şaka şaka davet kodu filan yok :))))))


    24 mbit fiber hız testi:



    PoyrazNet Nasıl ?
  • poyrazda referans kodu yok forumdaki yetkili de gayet yardımcı oluyor 8 ağustosta bende geçiş yapacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün 15:30 itibariyle Geçişim gerçekleşti. Turknet 35mbps Telekom altyapısı VDSL olarak Poyraznet e geçmiş oldum. Öncelikle samimi olarak belirtmek isterim ki geçiş süresince bugün bile ne zaman aradiysam telefonun karşısında nazik , iyi niyetli müşteri hizmetleri çıkıyor karşıma. Çok teşekkür ederim. Turknette yaz takip et yada tanınmamış birinin cep telefonunu al ilk kez müşteri oluyormuş gibi ara o şekilde canlı görüşme yapilabiliyordu? 2 günde geçişiniz gerçekleşir dediler gerçekleşti. Sonuçta Telekom alt yapısını kullanıyor olduğumuz için şu an itibariyle değişen bir şey yok. Şimdilik her şey gayet iyi. Sorun oluyorsa aç telefonu muhatap ta var. 85TL verecek kadar Zengin değilim diyorsan 35mbps Telekom alt yapısı için ; 170 TL çık ver geç Turknete. Birinde 6 ay diğerinde 1 yıl aynı fiyata internet kullanmış oluyorsun karar Sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu ara Allah ı var. Bu forumda Poyraznetten arkadaş var , takip ediyorum. Samimi ve iyi niyetli biri. Her soruya yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım bu sektörde başarılı olurlar. Biz Türkneti Turknet yaptık , bugünlere taşıdık. Şimdiki yönetimi bizleri ellerinin tersiyle ittiler. İnşallah Poyraznette duruşunu bozmaz ve daha yukarılara çıkar. Bizlere verdikleri değer kadar Saygı gösterme felsefemize devam edelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCAB -- 1 Ağustos 2022; 21:2:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTH 100 mbps kullanıyorum, çok çok iyi.

  • kaç gün geçti ne arayan var ne soran var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.