Şimdi Ara

Powercolor Rx 580 Red Dragon 4 gb alıyorum nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısa bir bilgi vereyim önce: red dragon grubu kartlar PowerColor'un red devillerinin bi alt değerindeki custom ekran kartlarıdır. "Tıpkı Sapphire Nitro grubu kartlarının daha iyiyken, Sapphire Pulse'un bi tık aşağısında olması gibi, fiyat ve özellik olarak"

    İnternette hakkında pek review/inceleme bulamadım arkadaşlar. Amazon.de'den siparişini verdim ama kullanan var mı? Isı değerlerini vs. öğrenmeye çalışıyorum.



  • kac liraya aldiniz?8gb olani yok muydu?gpu olarak guzel ama 8gb alsaniz daha ileriye yonelik olurdu simdi bile wildlands tomb raider gibi bazi oyunlar 4gb ram yetmez diyor son ayarlarinda.halbuki son ayarda kaldiracak bir gpu var 580'de ama ram yetmeyince siz de high oynuyorsunuz ben 380'le ben de high oynuyorum siz daha yuksek fps alsaniz da cok anlami olmuyor sonucta ben de takilmadan oynuyorum.ekran kartlarinda ram yetersizligine boyle bir ornek verebiliriz.
  • Powercolor kartların PCB tasarımı çok kötü, hiç bulaşmamak gerekiyor.
  • Büyük ihtimal arkadaş amazon.de de ki ön siparişi gördü ona alıyorum diyor

    Yok öyle bir şey alamıyorsun, göndermiyorlar ki stoklarda da yok zaten 2-3 ay bekletip tedarik edemiyoruz deyip siparişini iptal ediyorlar bizzat tecrübeyle sabit
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Nanokatlogtan uzak durun. Amazon türkiye şubesi kendisi. Paranızı kullanıp işinize gelmeyince para iadesi yapıyo. Sakon bulaşmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.