Şimdi Ara

POSTAL REDUX ANA KONU (2015)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizi bilmem ama benim en sevdigim ilk 3 oyunda kesinlikle postal 2 yerini alir.Kara mizahi, asiri siddet iceren unsurlari baska hic bir oyunda yoktur eminim.Essiz bir oyundu postal hangi oyunda daha once kurekle milletin kafasini ucurdunuz ? Hangi oyunda daha once filleri yakip kafalarina cekic firlattiniz ya da Husame bin ladin in karargahini bastiniz ? Evet tek oyun olan postalda.

    Postalin yapimcisi RunningWithScissors dan yeni tweet geldi.Bu tweete gore postal 1 in remake i kesinlikle 2015 te windows, mac ve linuxe kesinlikle cikiyor.HD grafikler ve yeni kaplamalarla cikacak oyuna ayrica yeni gorevler ve COOP gelicek.

    (Just to be clear, it's a remake of POSTAL 1, not POSTAL 2. We're going back to our darker roots with this for now.) 2. tweet.

    postal 1
     POSTAL REDUX ANA KONU (2015)







  • Güzel haber. Beklemedeyiz. Postal candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde de postal 1 ve 2nin keyleri dagitiliyordu, postal 2'nin keyini buldum ama aktif etmedim. Bu arada takip, postal 3 kepazeliginden sonra ilac olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadmau5.

    Gecenlerde de postal 1 ve 2nin keyleri dagitiliyordu, postal 2'nin keyini buldum ama aktif etmedim. Bu arada takip, postal 3 kepazeliginden sonra ilac olabilir.

    en iyisi postal 2.2014 te 10 tane guncelleme geldi 10 yildan uzun oldu hala geliyor.Baska oyunlarda olmayan ozgurluk var.Gtada yokken onda vardi bazi seyler.
  • Başlığı gördüm sevindim oha işte bu diye :D ama sadece 1.si içinmiş ( olsun oda idare eder, belki ileride süpriz yapıp 2 remake yaparlar :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0rk0

    Başlığı gördüm sevindim oha işte bu diye :D ama sadece 1.si içinmiş ( olsun oda idare eder, belki ileride süpriz yapıp 2 remake yaparlar :D

    Postal 4 bir sahaeser olucak postal 3 ten sonra paraya igtiyaclari var.Gene ozgur bir sehir kaliteli espriler ve sacma oynanis guzel olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.