Şimdi Ara

PORTEKİZDE CEZA YEDİM ÖDEMEDİM, ÖDEMELİ MİYİM, ÖDEMEZSEM NOLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazın kız arkadaşımla Portekiz'de havaalanına giderken biletsiz bulunduk ve ceza yedik. Görevli bize bı kağıt verdi ve itirazları buraya yap dedi vs. Üzerinden 6 ay geçti ve mail geldi itirazım reddedildi diye ve 1 ay içinde 60€ ödemem isteniyor. Ödemezsem 350€+ costs olacak diyor. Ödememem durumunda nolur bilgisi olan biri lütfen paylaşsın. Şu an bu saçma cezaya vericek param yok. 28/2006 nolu yasaymis belki bilgisi olan biri vardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • İnterrail grubuna sormanız daha iyi olur. Her ülkenin farklı prosedürü varmış.

  • ilk olarak "saçma ceza" dediğin şey saçma bir ceza değil, kaçak yolculuk yaptığın için verilen normal, olması gereken bir ceza... maalesef senin gibi düşünen ve hareket eden birçok kişi AB ülkelerinde şehir içi ulaşımlarda kaçak, illegal kullanım yapıyorlar ve yakalananlar bu cezaları yiyor...


    İkinci olarak ceza yazılırken pasaportunu kaydettilerse, ellerinde de adresin varsa durum biraz sıkıntılı, bazı ab ülkeleri bu cezaları özel tahsilat şirketlerine satıyorlar ve onlar da kişileri bulup icraya bile verebiliyor... Pasaport sisteme cezalı olarak kaydolduysa o ülkeye bir sonraki girişte sıkıntı veya tekrar vize başvurusunda ret verme durumu da var... Ya da amaaan 3 kuruş için uğraşmaya değmez de diyebilirler... Tamamen şans işi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.