Şimdi Ara

Port var gözükmüyor ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sabah dışarı çıkarken Türk Telekom dan elemanları gördüm saha dolabında birşeyler bakıyorlardı. Gittim benim Internet ADSL bunu VDSL yapmak istiyorum ama Port yok diyorlar nasıl yapabiliriz dedim. Dolaba baktı bir iki birşeyler yaptı. İl müdürlüğünü aradı bir abone var VDSL e geçmek istiyor 1 tane port açtık il müdürlüğüne gelecek başvuru yapacak dedi.

    Bende il müdürlüğüne gittim port var ama sistem de ADSL den VDSL e geçiş yok yapamıyoruz sistem de göstermiyor dediler. Arıza kaydı oluşturdular sabah gelen ekip tekrar bakacak(Sanırım ücretli bakacaklarmiş MH yi aradım öyle dediler).

    Sizce bu durum neden kaynaklanıyor. 1 tane port tek açtı adam o da başkasına gitmesin. Zaten yılda bir kere görüyorum adamları. Tavsiyesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Port olayını pek bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla saha dolabında bulunan dslamlarla alakalı bir olay port yoksa eğer öyle hemen port acacagını sanmıyorum eğer acılıyorsa zaten bunca insan port olmadıgı için bekleyip duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.