Şimdi Ara

Polypad Q 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu tableti kullanan var mı acaba nasıl bir tablettir ? Birde Codegen NovaTab 16GB 10.1" buna mı bakmalıyım yoksa pollypad q 10 mu sizce hangisi iyidir ? pollyapadi media markta biraz inceledim hoşuma gitti görüntü kaliteleri aynı gözukuyor özelliklerinde.Ekran göruntusu kotu gelmedi orda polyypad in ama codegeni hiç görmedim sadece netten.Sizce hangisi ?



  • hocam söylediğin tabletlere bakmadan genel birşeyler yazayım ki bu senin için daha yararlı olur. direk bir marka yada model tavsiye etmek çok doğru olmaz görece kişiye göre değişen bişey, öncelikle bir ürün alırken bütçe çok önemli tabletle neler yapacaksınız ve ne kadar bütçeniz var önce bunu tespit etmeniz lazım..

    10.1 inch ekranın çözünürlüğü bana göre fullhd olmalı 1280/800 bütçeniz kısıtlıysa almalısınız bunun altında çözünürlük asla olmamalı. ben olsam ne yapar yapar fhd alırdım. büyük ekranda pil çok önemli pil asla 8500 mah en kötü 8000 mah aşağısı olmamalı. ram 2gb olmalı, işlemci ve gpu uygun fiyat ürünlerde düşük seviyede oluyor ve buda oyunlarda sizi sıkıntıya sokar, yani ucuz tablet alayım rr3 akıcı oynayayım gibi bir seçenek yok.

    sağlam oyunları oynamanız için işlemci ve gpu iyi olmalı.. çinli tabletler için rk3288 samsung tabletlerde kullanılan snapdragon 800 iyi bileşenlerdir. işlemci ve gpu açısından bu anlamda 2013 ve öncesi üretim mobil işlemci+gpu bileşenlerine rr3 gibi oyunlar oynayacaksanız asla bakmayın.

    ne kadar bütçe fazlaysa o kadar iyi tablet alabiliyorsunuz, tabi yüksek fiyat olupta görece düşük donanıma sahip ürünlerde var (özellikle marka ürünler)

    türkiyeden diyelim samsung marka 900tl ye aldığnıız bir tabletin aynı özelliklere sahip olanını çinden 500tly alabilirsiniz. tabi bu birebir işlemci gpu aynı olacak anlamında değil fakat benzer performansı verir..




  • casual kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler cevabın için ben yuksek oyunlarşu an oynamayı düşünmüyorumbuyuk ekran olsun hdmı çıkışı olsun tv ye bağlayıp netten direk film izleyebileyim istiyorum.Boom beach oynuyorum şu sıralar fazlada oyuna vaktim yok açıkcası.bU iki tablette verdiği değerler ekran çözünürlüğü o kadar yuksek değil. 1024*600 118ppı codegende rk 3188 mevcut diğerini bilmiyorum ama oda ona yakın birşey ikiside cortex a 9 diye geçiyor. F/P urunu olsun istiyorumfiyatına göre alınabilecek orta seviye bir tablet işimi görcek.
    http://www.epey.com/tablet/karsilastir/3433-3590/codegen-novatab-10-1_polypad-q10/
    verdiğim linkte karşılaştırdım covegen iyi gibi onu da hiç görmedim sizin önerebileceğiniz bir marka var mı peki ?




  • goztepeli__ G kullanıcısına yanıt
    mutlaka bu ikisinden biriyse rk3188 daha iyi gibi duruyor. fakat 1024/600 çözünürlük 10 inch ekran için oldukça yetersiz bunu söyleyeyim. ekranı kötü görürsünüz, pixeller gözünüze batar. ben 1280/800 olarak pipo m9 kullandım rk3188 rk3288 ile oyunlarda çok fark var, fakat siz oyun önemli değil diyosunuz. o zaman alabilirsiniz zaten türkiye içi alışveriş olduğu için beğenmezseniz iade edersiniz bence rk3188 in işlemci ve gpu su görece diğerine göre daha iyi diğer özellikleri pil kapasitesi filanda iyi gibi duruyor.
  • casual kullanıcısına yanıt
    Bira daha bakındım ve reeder 8inchlik olanı var hepsiburdada 300 lira ya onu alıcam. Reeder A8iQ Android Intel Atom Z3735G 16GB 8" IPS Tablet bu yada biraz daha ustune koyup 10 inch olan.Reeder A10İX Air QUAD 9,7'' Tablet Pc Android 4.4 KitKat Tablet PC bu tableti alıcam bu 500 lira bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.