Şimdi Ara

Polypad 9716 HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NT mağazalarında 599TL ye satışa sunulmuş olup, 10 taksit imkanı (bankaya göre 10-9-8) da bulunmaktadır. Genel özellikleri için burayı ziyaret edebilirsiniz. FP açısından oldukça iyi bir ürüne benziyor. Şahsen almayı düşünüyorum. Alan, kullanan, almayı düşünen ya da başka bir tavsiyesi olan varsa cevapları bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: HackJack

    NT mağazalarında 599TL ye satışa sunulmuş olup, 10 taksit imkanı (bankaya göre 10-9-8) da bulunmaktadır. Genel özellikleri için burayı ziyaret edebilirsiniz. FP açısından oldukça iyi bir ürüne benziyor. Şahsen almayı düşünüyorum. Alan, kullanan, almayı düşünen ya da başka bir tavsiyesi olan varsa cevapları bekliyorum.

    Cihazın f/p oranı güzel ancak bu fiyata Nexus 7 alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus işlemci olarak daha iyi belki ama 7'' olması ihtiyacımı karşılamıyor. Bildiğim kadarıyla da nexus sd kart ve 3G desteklemiyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HackJack

    Nexus işlemci olarak daha iyi belki ama 7'' olması ihtiyacımı karşılamıyor. Bildiğim kadarıyla da nexus sd kart ve 3G desteklemiyor sanırım.


    Nexus un Cpu, Gpu, Ekranı, yazılım desteği polypad dan çok daha iyi 16 gb ı 600 civarı rahat bulabilirsiniz micro sd ve 3G yok ama bildiğim kadarıyla polypad de de 3g yok. 7 inç birçok işlem için yeterli ancak yinede sizin kararınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili modem ile internete bağlanabiliyorsunuz. Dedikleriniz tamamen doğru sonuçta biri Asus diğeri Polypad :) Ancak dediğim gibi 7'' ihtiyacımı karşılamıyor. Sadece 1-2 ay kullanabileceğim bir ürün de almak istemiyorum.
  • çok güzel de ilk çıkış diye fiyatı da biraz tuzlu:) bakayım fiyatı eğer 400 küsürleri görürse alırım :)ama öyle birşeyki fiyatının düşmesini bekliyorsun bir bakıyorsun yeni model çıkmış düne kadar polypad 7200 düşünüyordum
  • 7200 almayı düşünüyordum ancak piyasada bulamayınca 9716 hd aldım. nt den 599tl . Yalnız aldığınız gibi firmanın yayınladığı yazılım güncellemesi yapmanız gerekiyor. Yoksa bir çok siteye giremiyorsunuz. Güncellemeyle bu sorun ortadan kalkıyor (yine de girilmeyen bir kaç site var. Zamanla bu konuda daha net bilgilerimiz olur) Genel anlamda ürün kaliteli görünüyor. Hızı, görüntü kalitesi, pili, ekran hassasiyeti bana göre baya baya iyi. Konunun uzmanı değilim ama meraklısıyım. Sormak istediğiniz bir şey olursa zaman bulursam cevaplarım.
  • 7200 almayı düşünüyordum ancak piyasada bulamayınca 9716 hd aldım. nt den 599tl . Yalnız aldığınız gibi firmanın yayınladığı yazılım güncellemesi yapmanız gerekiyor. Yoksa bir çok siteye giremiyorsunuz. Güncellemeyle bu sorun ortadan kalkıyor (yine de girilmeyen bir kaç site var. Zamanla bu konuda daha net bilgilerimiz olur) Genel anlamda ürün kaliteli görünüyor. Hızı, görüntü kalitesi, pili, ekran hassasiyeti bana göre baya baya iyi. Konunun uzmanı değilim ama meraklısıyım. Sormak istediğiniz bir şey olursa zaman bulursam cevaplarım.
  • Hangi sitelere gerilmiyor? Bir de 3g modem denediniz mi acaba?
  • Söyledikleriniz bilgilendirici olmuş, bir iki şey de ben sormak istedim; pili iyi demişsiniz ama wifi açıkken ne kadar gidiyor şarjı yani kaç saat kullanabiliyorsunuz? Diğer bir sorumda evin içinde wi fi ye bağlanırken sıkıntı, kopmalar oluyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, bende almayı düşünüyorum ama bu iki nokta kafama takıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz0734 -- 16 Eylül 2012; 20:52:24 >
  • Yeni yayınlanan güncelleme sonrasında bazı sitelere girememe sorunu tamamen ortadan kalktı.
    Ev içinde wifi bağlanma ve kopma sorunu hiç yaşamadım. İnternet performansı bence baya başarılı.
    Çok oyun meraklısı değilim. Yüksek performans gerektiren oyunları denemedim. Ama denediğim oyunlar çok rahat çalışıyor. (fruit ninja, angre bird vb..)
    Elimde bulunan modem uyumlu olmadığı için 3g performansını bilemiyorum.
    Pille ilgili kesin bir şey söyeyemesemde sadece internette gezinirsem 4 saat civarı gidecegini düşünüyorum. ( bunu daha sonra daha net yaza bilirim.)
    usb bellekten bir kaç tane dvdrip dizi ve filmi hiç kasmadan çok kaliteli bir şekilde oynattı.

    Aletin eksileri bence:

    şöyle 350-400 tl civarında olsaymış tam güzel olacakmış.
    kullanılan malzeme kalitesi birz daha artırabilinirmiş.
    şarj aletinin giriş yeri, kablosunun kısalığı gibi bazı ayrıntılar..
    piyasada bulunan koruma ve destek urunlerinin hiç biri boyutu nedeniyle kullanılamıyor.


    Bu urun alınır mı diye soracak olan varsa eger 1000 tl uzeri bir rakam verme durumunuz yoksa bence rahatlıkla alınabir.




  • Alanlar yorum yapabilir mi fiyat konusu canımı sıkıyor ... pdf dosyalarını kolay açıyor mu ?
  • güzel bir ürün ama fiyat belki biraz ucuzlayabilir,
    şu haliyle biraz yüksek duruyor.
  • c5900 almıştım 300tl ye 3 ay önce.... her yönüyle fiyat performans ürünleri sunuyor polypad..
    şimdi alsam bunu alırdım. 7200 ün 350 tl olduğu zamanda bu fiyat normal çünkü. 5900 ile kıyaslarsam; ips ekran, 2 değil 4 yönlü g sensör, 4 değil 16 gb dahili hafıza, 1 ghz tek değil 1.5 ghz 2 çekirdekli işlemci. 0.3 mp tek değil 2 ve 5 mp çift kamera.. bu cihazın pili daha büyük ama
    ekranıda büyük olduğu için performansları aynı olacaktır yani 12-15 saat bekleme..wifi açık 6 saat internet veya 6 saat video izleme..en az 8 saat müzik dinleme..
    polymer pil olması da çok iyi..şarj sorunu yaşamazsınız..pil erken tükenmez..poly lingua sözlüklerle kendini kabullendirmiş bir firma
    ..

    5900 ü üniversite kazanan yeğenime hediye almıştım. şimdi ise erken aldığımın farkına vardım..

    kendim ise henüz almayı düşünmüyorum alacak olsam windows 8 çalıştıran bir tableti tercih eder. 6 yıllık dizüstümü emekliye ayırırdım.

    yakındA hepsiburada da az daha ucuz ve 12 taksitle alma imkanı çıkar.
    http://www.hepsiburada.com/liste/Thematic.aspx?q=dt%3d1%26pqp%3dTablet%26fh_sort_by%3d-ranking_cocktail_bestseller_2%26tid%3d8%26pqpQueryAdded%3d1%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_376241_29014004%257d%252fbrand%253d%257bpolypad%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

    bu ürünlerde es geçilecek cinsten değil..700-900 aralığından çok iyi tabletler var: dell, blackberry vb..
    http://www.hepsiburada.com/liste/msi-windpad-enjoy10-8gb-wifi-10-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300851&categoryId=29014004

    usb modem destekliyorlarmı, micro sd ile hafıza arttırılabiliyor mu almadan önce araştırmak lazım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 20 Eylül 2012; 20:44:02 >




  • hala NT nin tekelinde. Yaygınlaşınca fiyat düşecektir. Ama NT yüksek stok çekip belli bir süre tekel hakkı almış olabilir polypad den kanımca...
  • Geçenlerde bimde polipad görmüştüm,
    350 liralik ürünü 270 e satıyorlardı.
  • Geçenlerde bimde polipad görmüştüm,
    350 liralik ürünü 270 e satıyorlardı.
  • isikda ekran goruntusu berbat diyor inceleme yapanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yonuyle mukemmel bir tablet ben aldım cok da severek kullanyrm eksiği yok fazlası var
  • nt de 30 eylüle kadar indirimdeymiş. 499 a aldım. paket içeriği usb otg kablo, usb bağlantı kablo, usb şarj adaptörü, düşük seviye kulaklık.

    ilk izlenimler
    3g modem olarak voafone k3770 ve zte mf 637 çalıştı. microsoft kablosuz mobile mouse 1000 ve usb klavye de çalıştı. 8gb sandisk flashdiski de sorusuz tanıdı. evde wireless olmadığı için wireless kalitesini bilmiyorum. batarya zayıflayınca %5 filan usbde 3g modem takılıysa direk kapanıyor.

    ekran bence kaliteli. geceleri parlaklığı en alta çekiyorum. gündüz orta seviyede tutuyorum. çözünürlük yüksek 1024*768. web sayfalarında gezinti için ideal. opera ve kendi tarayıcısında birden fazla sekme açtım. kilitlenme olmadı. video oynatmasında sıkıntı yok. kendi üzerine 1280*720 hd fragman hiç takılmadan oynatıyor. ileri geri atlamalarda bekleme yok. oyun olarak angry birds fruit ninja gibi oyunlarda takılma yavaşlama yok.

    facebook sitesi açılmıyordu. güncellemeden sonra açılır oldu. güncelleme oldukça kolay. android 4.0.3 versiyonla geliyor. 4.1 henüz yok. office programı olarak thinkfree ve documents to go programları geliyor. büyük boyutlu pdf dosyalarında sayfa kaydırma büyütmede takılma yok. bataryayı ölçmedim ama ders içi kitap kullanımı için yeterli. şöyleki 4-5 saat rahat yetiyor hatta eve gelince de kullanıyorum. gün sonunda şarja takıyorum. usb üzerinden şarj olduğu için uzun sürüyor. dc-in girişi var ama dc-in için beraberinde adaptör yok.

    kasa yapısı sağlam bir his veriyor. ancak ekran sanki yerinden çıkıverecekmiş hissi uyandırıyor.

    zayıf tarafları
    beraberinde gelenler az dc-n şarj cihazı, mini hdmi kablo ve daha iyi bir kulaklık iyi olurdu.
    ekranın bir köşeden çıkack gibi
    usbden şarj olduğu için şarjolurken usb otg kabloyu kullanmak mümkün değil.

    merak ettğiniz noktalarda yardımcı olabilirim.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.