Şimdi Ara

Polonyada Üniversite okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba ,
    Polonya ile ilgili çok fazla konu var biliyorum ama bizzat kendi sorularımıda sormak istiyorum. Ben Polonyada Mühendislik (ingilizce) okumayı düşünüyorum (bilgisayar veya makina içim önerebileceğiniz üniversite var mı?)
    Açık öğretim lisesinden mezunum not ortalamam 84, bu puanla iyi bir üniversiteye girme şansım olur mu ve kabul almak için ne yapabilirim? Danışmanlık olmadan kendim başvurmayı düşünüyorum çünkü..

    Bazıları ingilizce olan bölümler çok iyi derken bazılarıda çok kötü olduğunu ve ayrımcılık yapıldığını söylemişti bu sitede yorumları okuduğumda..
    Ciddi anlamda polonyada okuyan arkadaşların düşüncelerine ihtiyacım var. Çoğunlukla iyi yorumlar okumuştum Polonyada okumakla ilgili ama bir kaç yorum çok fazla ikilemde kalmama sebep oldu. Irkçılıkla ilgili yorumlar görüyorum bir 'kız' olarak orda okuyabilir miyim merak ediyorum. Ordaki bakış açısı nasıl sizce? Neresi bana daha uygun olur okumak için?

    Çok uzun yazdım biliyorum ama doğru karar vermeye ihtiyacım var başka çarem yok yardımcı olursanız çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defsou1 -- 13 Nisan 2017; 15:50:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • İyi günler. Polonya'da sizin gidebilceginiz en iyi universite 300 yıllık tarihi, kaliteli eğitim kadrosu ile varsova teknik üniversitesidır. Burdan mezun olduktan sonra mavi diploma alırsınız ve size sinirsiz oturum kartı verilir. Üniversite konum olarak da çok iyi bir yerde. Kredi yurtlar kurumunundan burs veya kredi alabileceğiniz bir kaç Polonya üniversitesinden biri. Ülkedeki en iyi yurtlar da yine bu üniversiteye ait.Ben varsova universitende y lisans yaptım şimDi de danimanlık hizmeti verip öğrencilere yardım ediyorum.www.polonyaya.com sitesinden veya polonyaya facebook sayfasından bize ulasip detaylı bilgi alabilirsiniz. OKUL KAYDI için ücret almıyoruz. Aynı durumu biz öğrenciyken yaşadık.




  • yaz bana ozelden kardesim ben okuyorum polonyada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.