Şimdi Ara

Polo Gti Göründü [Pek Yakında] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 43 bin olanda kapaklı jant vardır kesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lexus

    43 bin olanda kapaklı jant vardır kesin


    hahaha,gti yı kapaklı verebılır dogusdan beklerım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: watkseburt


    quote:

    Orijinalden alıntı: lexus

    43 bin olanda kapaklı jant vardır kesin


    hahaha,gti yı kapaklı verebılır dogusdan beklerım


    http://www.swfcabin.com/swf-files/1288033921.swf al sana doğuş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

    Autoshow a özel bir fiyat değilse 43.000 den satışa çıkıcak.Ekstra olarak aşağıdaki opsiyonlara sahip araç içinde 49.000 isteniyor.

    Opsiyonlar:

    *Rcd 510
    *Bi-xenon
    *Ekstra hava yastıkları
    *Klimatronik




    bence inanılmaz ucuz

    autoshow da çapraz ında duran polo -donanımlı polo geldi zannettim,araçta 17" jant,birçok opsiyon ve sis faları mevcuttu- için 50000 tl istiyorlar,hem de 1.4 benzinli.dizel olsa 60000 tl olacaktı sanırım.

    o yüzden bu araç oldukça ucuz,en azından dolu,en azından gti!
  • Opsiyonlarda bana bunlara ek olarak jantlar da söylenmişti. Fiyat bence de gayet iyi. 60.000 gibi bir fiyat istense çok abartılı olurdu zaten
  • Arkadaslar, bu arac kesin Turkiye'de satilacak mi? Satilacaksa ne zaman baslayacaklar satmaya? Acikcasi bana satilir gibi geliyor Seat Ibiza Cupra, Bocanegra, Skoda Fabia RS, Opel Corsa OPC gibi araclar bu pazari baya hareketlendirdi, VW de Polo GTI ile bu pazardan pay almak isteyecektir. Fiyat olarak da ben 47.000 - 50.000 TL arasi olur diye du$unuyorum, rakiplerinden en az 3.000 TL daha pahali oldugunu varsayarsak.

    1.4 L 180 Hp motor, 7 ileri DSG sanziman, 0-100 km/h hizlanma 6.9 sn, son hiz 229 km/h. Ortalama yakit tuketimi 5.9 L olarak verilmis, ancak 8 L dahi tuketse bu performanstaki arac icin saka gibi bir rakam olur.

    Cooper S ile kafa kafaya teknik verileri. Hatta kil payi daha iyi. Cooper S'in 0-100 km/h hizlanmasi 7.0 sn, son hiz 228 km/h. Mini'nin fiyati da 57.000 TL ayrica.

    Umarim cok uzatmadan getirirler bu araci. Yemez icmez para biriktirir, en gec 1-1.5 seneye de atlarim ben bu arabaya




  • @Baris: bende çok sıkıştırıyorum Doğuş yetkililerini de kendileri de bilmiyor tam ne zaman geleceğini.. Yaza doğru en geç gelir diye tahmin ediyorum, ve bana 45.000 den başlanacak dendi bu sefer (fuardakileri yalanladılar) fiyat yine de iyi.. ben bir kaç sene içinde bir tarafımı yırtıp Giulietta alma hayallerim vardı, şimdi Polo GTI benim için daha ulaşılabilir oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    @Baris: bende çok sıkıştırıyorum Doğuş yetkililerini de kendileri de bilmiyor tam ne zaman geleceğini.. Yaza doğru en geç gelir diye tahmin ediyorum, ve bana 45.000 den başlanacak dendi bu sefer (fuardakileri yalanladılar) fiyat yine de iyi.. ben bir kaç sene içinde bir tarafımı yırtıp Giulietta alma hayallerim vardı, şimdi Polo GTI benim için daha ulaşılabilir oldu


    Hocam heyecanla bekliyorum desem yeridir Onumuzdeki aralik ayinda askere gitmeyi dusunuyorum, gitmeden su andaki aracimi satar, geldigimde de biraz biriktirdigim parayla, biraz da krediyle dusunmeden alirim bu araci. 50.000 TL'ye kadar cikarsam Scirocco falan diyordum ama, bu arac tam bir efsane benim icin. Teknik veriler sahane, ayrica 45.000 TL civarina da gelirse harika otesi. 150 Hp'lik Corsa GSI'in fiyati 47.000 civarinda, motor hem daha gucsuz hem cok daha savurgan.

    Ayrica 180 Hp guc, 5.9 L yakit tuketimi. Olmaz ama, 2 L'lik sapma olsun, 8 L/100 km yakit tuketimi eder. Benim aracim 180 Hp olacak, 0-100 km/h hizlanmasi 6.9 sn olacak, bir de 8 L/100 km yakit tuketimi olacak, evin icine alir, sarilip uyurum Bugun 1.4 L 90 Hp'lik benzinli Corsa'nin ortalama yakit tuketimi 9.0 L/100 km civarinda geziyor ki, bu rakam inanilmaz bence.




  • bir gti için yeterince hisli değilmiş,
    ibiza cupra daha mantıklı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbak
    bir gti için yeterince hisli değilmiş,
    ibiza cupra daha mantıklı olabilir.

    ayni motor ve sanziman kombinasyonuna sahip olmalarina ragmen hem Ibiza Cupra'nin hem de Fabia RS'in teknik ve yakit tuketim degerleri Polo GTI'dan daha kotu, bunu da atlamamak lazim.
  • yo onu farkettim, ben zaten tek bir test videosuna bağlı olark yorum yaptım..
    her iki araba da muhteşem! ibiza biraz daha ateşli ve akdenizli görünüyor.. polo daha olgun.. biraderde eskiden sarı ibiza sport vardı, benim ondan kalan bir sempatim var ibizaya. sarı rengin de avantajı büyük, yolda farkedemeyip önümüze çıkan olmadı hiç..
    fark o kadar küçük ki verilerde, detaylı bakmadım ama, ağırlıktan ya da birinde 1 cm daha geniş lastik olmasından bile kaynaklanıyor olabilir..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.