Şimdi Ara

Polislik istiyorum Ygs 270 puan almaliyim. Sorun 0dan baslayacagim yardim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese hayırlı geceler.
    Ben 1991 doğumlu spor antrenörüyüm. Kendime inancımı toplayayıp hayalim olan polislik için elimden gelen herşeyi yapacağıma karar verdim. Kendime inancım derken sebebi lise zamanında tembel biriydim matematik 0 türkce orta derece sosyal bilgileri aynı sekilde kötü bir öğrenciydim.Geçen sene 1.5 aylık ygs calısmam ile 205 puan yapmıstım. Simdi ise 270 yapmam gerekiyor. Sizden isteğim daha doğrusu ders konularında başarılı arkadaslarımdan isteğim bana çalışma sistemi söyleyebilirmisiniz. 8 saat vardiyalı antrenörlük yapıyorum ve nereden başlayacağımı bilemiyorum. Su konuda bilemiyorum,önümde 8 ay var fakat kac ay önce türkce sosyal konu anlatımlı kitapları okuyayım kac ay sonra test çözmeye baslayayım? Sonucta konu bilmeden test çözmekte komik olur ve önerebileceğiniz yayınlar var mi ? Şimdiden cevap verecek arkadaslarıma teşekkür ediyor hayırlı geceler diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam konu disina acin konuyu.Daha fazla goren ve yardimci olan olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalan sürede en hızlı gelişmeyi türkçe testinde görürsünüz,biraz da temeliniz varmis.Tavsiyem fdd,final ve güvender yayınlarından kafanıza yatanin konu anlatimli kitabını alın,bir ya da en fazla iki konu anlatimli kitap yeter.Bunlar bittikten sonra da bol bol soru cozun özellikle paragraf sorulari cozun uzun paragrafli günde en az 20-30 tane çözmeye çalışın.Konu anlatimli kitaplardan da dil bilgisini bitirin.Soru bankası da bitirin özellikle branş denemeleri oluyor 25*40 şeklinde filan piyasadaki bu tarz bütün türkçe denemelerini bitirmeye çalışin.Türkçe nin getirisi çok fazla min.30 tane yapsaniz,ki temeliniz varsa rahat yapılır,kafadan 90-100 puan getirisi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabiniz icin cok tesekkur ederim fakat uzucu haber aldim 2016 alim yokmuş ve subat 1991 oldugum icin 1ay ile kaciriyormusum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 4.girişimdi ygs puanım 273tü.Bu sene sistem değişti ygsnin %30u fiziki testin 30u ve sözlü mülakayın 40ı etkiliydi.Ben sözlü mülakatı geçtim ama ygs düşük olduğundan ve sözlü mülakattanda çok yüksek alamadığımdan kazanamadım.Baraj puanı 270 diye 270le polis olamıyosun yani.Olan varmış ama 10-15 kişiyi geçmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle çok kasmana gerek yok.

    Kitap oku.
    Paragraf soruları çöz. Ama sorular zor olsun.
    Kitapları osmanlı tarihinden sec. İkisi bir arada çıkmış olur

    Günde 1 saatte olsa fen çalış.

    Matematikten anlamam anlayan söyler zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.