Şimdi Ara

Pokemon Go Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Pokemon Go Türkiye

    Pokemon GO oyunu dünyada hızla yayılırken, oyun yapımcıları bu hiç tahmin etmedikleri talebi karşılamaya çalışıyorlar. Pokemon GO Avustralya, Almanya, İtalya, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ülkelerinde resmi olarak oynanmakta. Diğer ülkelerde ve ülkemizde ise Pokemon GO Apk indirerek oynanabilmektedir.
    Oyunun mantığı; gerçek hayatla birleştirilmeye, asosyalleşen insanları pokemon go oynama bahanesiyle sosyalleşmeye, onları dışarı çıkarmaya yöneliktir. Oyunda karakteriniz GPS sayesinde sizinle beraber yürümekte ve belli noktalarda görünen pokemonları telefonunuzun kamerasını açarak veya açmadan iki şekilde yakalayabilmektesiniz. Tabiki insanların az olduğu nadir gidilen bölgelerde nadir pokemonlar çıkmaktadır. Bu video oyun gerçekçiliği artırmak maksatlı olarak bir çok özellik kullanmaktadır. Örnek vermek gerekirse su pokemonları deniz ve nehir kenarlarında, uçan pokemonlar havaalanlarında, hayalet pokemonlar mezarlıklıklarda ve camiilerde daha çok bulunmaktadır.
    Ülkemizde de çok sevilen bu oyun için pokemon taktiklerini, haberlerini, ipuçlarını ve çözümlerini paylaşan bir Pokemon GO Türkiye platformu bulunmaktadır.
    Oyunun en büyük dezavantajı arkaplanda çalışmaması ve şarjı çabuk tüketmesi olarak görülmekte. Bunun da yakın zamanda aşılacağını düşünen yetkililer, pokemon GO ya dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyunu olarak bakıyorlar ki bu tezlerinde de haksız sayılmazlar. Pokemon GO şimdiden rekorları altüst etmiş bulunmakta. Bize de çocukluğumuzun çizgi filmini oyuna dönüştüren yapımcı The Pokemon Company Nintendo ya teşekkür etmek düşer.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.